עבור לתוכן

הבזקים מטוקיו(לא ל56K)

Featured Replies

פורסם

ווווווווווואאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המקום הכי יפה ומגניב שראיתי... חוץ מלנינגרד..

ראית שם את הPSP ? ואיך המחירים של החומרה ?

• תגובות 45
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אמרתי שהמחירים של כל החומרה זה כמו בארץ או קצת יותר זול. לוחות אם ומסכים זולם יותר לדוגמא וגם מעבדים וזיכרונות.

בכל חנות יש להם למשל את כל הלוחות אם שאפשר לחשוב עליהם ככה שאפשר להיכנס לכל חנות ו99% למצוא מה שמחפשים.

ראיתי ושיחקתי ורציתי לקנות את ה-PSP הבעיה שסוני הנבלות שמו zone למשחקים. ואם המכשיר הוא מיפן צריך גם משחקים רק מיפן ולא מאירופה או אמריקה אחרת זה לא עובד

ולא רציתי להתסכן וסתם לקנות...

בכל אופן ה-psp היפני עולה 200$ בלבד בכל החנויות ויש את הגרסא האמריקאית ב-320$.

מכשיר מדהיםםםםםםםםםםםםם רואים בו מעולה, הוא מהיר וממש שימושי. אם מישהו חושב אם לקנות כזה, אני ממליץ לו!

פורסם

מדהים......WOW יש שם מבחר עצוםםםםם..........תגיד ואיך הIPOD שם זולים ?

כמה בערך המחיר שלי האייפוד מיני?

ד"א בקשר לכרטיסי מסך ייתי המום מהמבחר שיש שם.......כמה בערך עולה שם ה6800GT ULTRA 256 MB 256 BIT ?

פורסם

אמרתי שהמחירים של כל החומרה זה כמו בארץ או קצת יותר זול. לוחות אם ומסכים זולם יותר לדוגמא וגם מעבדים וזיכרונות.

בכל חנות יש להם למשל את כל הלוחות אם שאפשר לחשוב עליהם ככה שאפשר להיכנס לכל חנות ו99% למצוא מה שמחפשים.

ראיתי  ושיחקתי ורציתי לקנות את ה-PSP הבעיה שסוני הנבלות שמו zone למשחקים. ואם המכשיר הוא מיפן צריך גם משחקים רק מיפן ולא מאירופה או אמריקה אחרת זה לא עובד

ולא רציתי להתסכן וסתם לקנות...

בכל אופן ה-psp היפני עולה 200$ בלבד בכל החנויות ויש את הגרסא האמריקאית ב-320$.

מכשיר מדהיםםםםםםםםםםםםם רואים בו מעולה, הוא מהיר וממש שימושי. אם מישהו חושב אם לקנות כזה, אני ממליץ לו!

ל-PSP אין נעילה אזורית למשחקים אלא רק לסרטים. אתה יכול לקנות את זה ולשחק כל משחק מכל אזור בלי שום חשש.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי בבניין של סוני וביררתי לגבי זה,והיו מיליארד מודעות בבניין על העניין הזה שיש למשחקים ולסרטים zone. יש אירופה,יפן,ואמריקה ועוד משהו.

והמשחקים ביפן הם ביפנית ובאמריקה או אריופה באנגלית...

בכל אוןפן כרגע זה כבר לא משנה כי אני בארץ המסכנה שלנו....

אגב גם שיחקתי עם הנגן החדש של סוני שיקטול את האייפוד, והוא בהחלט הרשים אותי!!!

פורסם
  • מחבר

ה-6800GT 256mb בגרסת ה-pci עולה 2300 שקל.

של leadtek.

וה-6600gt ב-sli

עולה 1750 שקל. של leadtek

ואני מדבר על חבילה של 2 כרטיסים.

פורסם

וואו וואו וואו :errrr:

את העיניים הוצאת לי, אני מתחיל לחסוך!!!

פורסם
  • מחבר

אני רק חייב לצייון שטוקיו זה כמו תערוכת מכוניות גדולה.

כולם שם ואני לא מגזים נוהגים ב: bmw מרצדס(ספורט ומנהלים) או יפניות(מזדה טויוטה וניסאן) של המנהלים הגדולות מדגמים שאין בשום מקום אחר.

רק 10% מכוניות יותר זולות שזה כמו המכוניות הבינוניות בארץ. ומכוניות משופרת כמו אימפרזה וכאלה..

והיותר יוקרתיות בטוקיו,זה פורש פרארי האמר מזראטי וראיתי גם 3 לוטוס ו-2 למבורגיני.

לא צילמתי כי לא היה לי כח להוציא כל שניה את המצלמה,אבל אתם לא מתארים לעצמכם כמה פורש יש שם.

bmw ומרצדס יש שם בכמויות שאי אפשר לתאר,אין מצב שאתה מסתכל לכביש ולא רואה איזה 3 מרצדס ובי אמ ווי

היפנים מטורפים,הם גם כל יום מנקים את המכונית ככה שהכל מבריק ונוצץ.

פורסם

ראית כמה יפנים עושים חאקי או קופצים מבניין?

פורסם

תעלה עוד תמונות ! :yelclap:

פורסם

מדינה איכותית, אין ספק. :xyxthumbs:

פורסם

פשששש איזה יופי! חלום של כל חובב טכנולוגיה

פורסם

וואו וואו וואו :errrr:

את העיניים הוצאת לי, אני מתחיל לחסוך!!!

אהההההה :P

פורסם

מדהיםםם

אבל תגיד לא מפחיד אותך לטייל בכזאת סביבה? כאילו אתה כל כך בולט ישר רואים שאתה לא מהמקום הזה לפי העיניים והפנים וזה נראה לי הרגשה כזאת שאתה זר וזה, יש שם הרבה תיירים?

פורסם

מקום חלומי, ותרבותי, וטכנולוגי, הלוואי והייתי יכול לסוע לשם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים