עבור לתוכן

מס' בעיות במודם: ECI B-FOCuS Router 270PR , עזרה בבקשה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכל הפורום,

אני די חדש בעסק המודמים ורציתי לעשות את המודם שלי ( ECI B-FOCuS Router 270PR ) לרווטר.

השימוש מיועד לחיבור בין שני מחשבים המחוברים ל SWITCH וגם המודם אליו ( לאחר שנגדיר את המודם - פריצה לרווטר + פתיחת פורטים )

הוא יחובר ישירות ל SWITCH. כרגע יש לי שני כרטיסי רשת אחד בילד אין על הלוח אם ואחד נוסף שהוספתי.

המודם מחובר ללוח אם וה SWITCH מחובר לכרטיס רשת השני.

מה הבעיות?

יש לי מספר בעיות, והן:

1. נכנסתי וחיפשתי במערכת הפורומים של HWZONE אחר פריצת המודם לרווטר, אך לא הבנתי מה שהתבקש שם לעשות...

מה זה בכלל ה- Current ATM PVC List איפה הוא נימצא?! ואיפה הדברים האחרים כמו אלה נמצאים?!

אם אפשר לעזור לי איך להגיע או שיש מדריך עם תמונות שיכול לעזור לי..

ד"א איפה רושמים את השם משתמש והסיסמא גם אני צריך לדעת, כלומר איפה לירשום אותם כדי שהמודם יתחבר...

2. איך אני פותח פורטים של המודם? המחשב בעיקר אני משתמש אליו ל:

דפי אינטרנט

eMule

Kazaa

messenger

משחקים

משחקי רשת ( כמו: HL2, HL, CS 1.6 וכו'.. המשחקים עובדים עם התוכנה Steam )

אני יודע שגם יש בעיות עם הדברים האלו שאני לא יוכל לקבל/לשלוח ב ICQ או לא להכנס ל eMule וכדומה.

אם אפשר עזרה בנושא.

3. מה זה עידכון למודם? כשעשיתי חיפוש במערכת הפורומים של HWZONE מצאתי מישהוא אומר עידכון למודם שמעדכן דבר כלשהו.

מה זה הדבר הזה? איך עושים את זה? אם אני לא טועה לפי מה שהבנתי אם אני רוצה לעשות אותו רווטר אז צריך קודם לעדכן בשביל שלא יחזיר לי אותו למצב רגיל ורק אחר כך אם אני רוצה להפוך לרווטר אז לעשות את זה.

אם אפשר תעזרו לי בנושא...

4. במידה ואני רוצה להחזיר אותו למצב קודם, איך אני אוכל לעשות זאת?

מה שאני יודע שיש מאחורי המודם כפתור מין "reset" כזה.. זה יכול לעזור?

או שיש דרך אחרת/נוספת ?

פורסם
מה זה עידכון למודם? כשעשיתי חיפוש במערכת הפורומים של HWZONE מצאתי מישהוא אומר עידכון למודם שמעדכן דבר כלשהו.

מה זה הדבר הזה? איך עושים את זה?

עידכון לנתב הוא עידכון שנקרא FirmWire, עידכון זה מעדכן את התוכנה שנמצאת בתוך הנתב ומתקנת באגים, שגיאות ובעיות שונות בתוכנה, ממש כמו בתוכנות רגילות.

השאלה האם קיבלת את הנתב לא מזמן ולא שידרגת אותו ? או ששידרגת את התוכנה שבתוכו ? אם כן, אז יהיה קל להמשיך...... אם לא.... אז יהיה צורך בשידרוג

שאותו תוכל להשיג כאן

במידה ואני רוצה להחזיר אותו למצב קודם, איך אני אוכל לעשות זאת?

תשיב מהר כדי שאוכל לעזור לך :hi:

יש דרך פשוטה וקלה, הרי כמו שממוחקים את התוכנה הקודמת שהותקנה בנתב (Firmwire) ומתיקנים חדשה (מעדכנים) אותה ניתן גם למחוק את החדשה ולהתקין את הישנה - המקורית, את ה-Firmwire המקורי של הנתב שברשותך תוכל להשיג כאן

פורסם
  • מחבר

Your-AsSaSsiN , תודה רבה!!

בקשר לשאר השאלות מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

פורסם
  • מחבר

בבקשה מישהו יכול לעזור??

פורסם

קודם כל, חבל שלא נתת קישור למדריך שמצאת ועליו אתה מסתמך. יהיה קשה לתאם פעולות ושלבים ככה.

בכל מקרה, אני אניח שניסית לעבוד לפי המדריך הזה, שקישור אליו ניתן למצוא בסטיקי פה בראש הפורום.

1. נכנסתי וחיפשתי במערכת הפורומים של HWZONE אחר פריצת המודם לרווטר, אך לא הבנתי מה שהתבקש שם לעשות...

מה זה בכלל ה- Current ATM PVC List איפה הוא נימצא?! ואיפה הדברים האחרים כמו אלה נמצאים?!

אם אפשר לעזור לי איך להגיע או שיש מדריך עם תמונות שיכול לעזור לי..

אין לי פה מודם כזה בשביל לתת לך תמונות מסך בעצמי. אבל במדריך שקישרתי אליו למעלה יש באחת התגובות תמונות מסך של עמודי ההגדרות. בקשר לשאלה שלך, ה-Current ATM PVC List היא טבלה שנמצאת בתחתית העמוד של WAN Setup.

ד"א איפה רושמים את השם משתמש והסיסמא גם אני צריך לדעת, כלומר איפה לירשום אותם כדי שהמודם יתחבר...

בשלב 6 במדריך רשום להכניס את שם המשתמש והסיסמא של ספקית האינטרנט.

2. איך אני פותח פורטים של המודם? המחשב בעיקר אני משתמש אליו ל:

דפי אינטרנט

eMule

Kazaa

messenger

משחקים

משחקי רשת ( כמו: HL2, HL, CS 1.6 וכו'.. המשחקים עובדים עם התוכנה Steam )

אני יודע שגם יש בעיות עם הדברים האלו שאני לא יוכל לקבל/לשלוח ב ICQ או לא להכנס ל eMule וכדומה.

אם אפשר עזרה בנושא.

לכל תוכנה/משחק יש את הפורט שלו שצריך לפתוח. אתה יכול לבדוק בקבצי ה-Help של התוכנות/משחקים מהו הפורט, ולהפנות אותו לכתובת הפנימית של המחשב שלך בעמוד ה-NAT.

בקשר לעידכון Firmware וחזרה לאחור ענו לך כבר, למרות שאני הייתי ממליץ לא לגעת בזה אם אתה לא בטוח 200% מה אתה עושה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים