פורסם 2005 באפריל 2920 שנים שונה לגמרי, ל- MAFIA יש עלילה מאוד מושקעת ומעניינת, וגם אין לך הרבה אפשרויות לעשות עבודות של אנשים אחרים באמצע המשחק.ב-Mafia אתה משחק ע"פ העלילה. (קיצר ליניארי)
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים GTA היה טוב יותר לדעתי אבל MAFIA שונה לגמרי קשה להשוות ביניהם.. אבל ל MAFIA המשימות יותר מגוונות ומושקעות.. זה לא תמיד להרוג מישהו [למרות שגם ב GTA זה לא היה ככה ]
פורסם 2005 במאי 120 שנים Postal 2 אין כמו אלימות מופרזת כדיי לשרוף קצת זמן. עלילה? לא איכפת לי! GTA הרבא יותר מושקע ממאפיה בכל תחום, גם מבחינת העלילה ( ב VC ו SA) והמשימות שיש ב SA !!
פורסם 2005 במאי 120 שנים Postal 2 אין כמו אלימות מופרזת כדיי לשרוף קצת זמן. עלילה? לא איכפת לי! ואיי עכשיו הזכרת את המשחק הבאת לי השראה... ברגעים אלו אני מתקין אותו!... משחק גדול! טוב אני זזתי להשתין על אנשים!
פורסם 2005 במאי 120 שנים [ltr]Half Life 2Vampire The Masquerade : BloodlinesBrothers In Arm : Road To Hill 30Deus Ex 1&2[/ltr]
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר טוב, עדכון קטן:אני וחבר שלי התחלנו לשחק במשחק של צבי הנינגה!זה דיי מגניב(כמו RAYMAN רק עם 2 שחקנים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.