פורסם 2005 באפריל 2920 שנים טוב אז ככה,לפני חצי שנה התחלתי עם הקטע של הנתבים וקיבלתי מתנה ליום ההולדת אחד חח..טוב שחיברנו את החרטא הזה לקח לנו עוד חצי שנה,אני יודע שעוד להרבה אנשים זה קרה!!!אחרי זה האימיול היה על low id ועד לפני כ-4 ימים הוא היה על Low id עד שהכנסתי לו תפורטים בנתב וזה הסתדר,היום לפטע פתאום האימיול חוזר ל-low id ,כל הפורטים פתוחים,לא השתנו הגדרות גם באימיול וגם בנתב,מההבעיה שהנתב הב...בייייפפפפפ,מצטער,הייתי חייב לצנזר!!תודה רבה רבה לעוזרים!
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר כן כאילו למחשב שלי יש איפי קבוע ואז שעשיתי את הפורטים הוא שואל לאיזה איפי לשים אז אני אומר את האיפי של המחשב,ועוד שאלה לא כל כך קשורה ,הוא כל הזמן מתנתק מהאינטרנט (הנתב)יש דרך לסדר את זה?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים בטח הוא איכשהו מחק את החוק. אולי זה קורה כל כמה זמן? -כדאי לבדוק. בקשר להתנתקויות - תבדוק אם מוגדר לו להתנתק כל כמה זמן, אם ההגדרות בסדר ואם אין בעיה מצד הספקית (ISP) או בעיות סינכרון וכו. בהצלחה לך
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר האא וואלה,האי פי שלי כל הזמן משתנה,שיניתי את הפורטים לאי פי שיש לי עכשיו אבל מחר מה יהיה,הוא ישנה עוד פעם את האי פי,למישהו יש מושג איך לעשות אי פי קבוע??
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים בקשר להגדרות IP תבדוק שוב שזה מוגדר נכון תכנס לעמוד של הנתב בצד שמאל DHCPותראה שבאמת המחשב שלך מוגדר בSTATIC IP ובכתובת שרצית ואז לך ותראה אם החוק מוגדר על הIP הנכוןבקשר להתנתקויות גם לי זה קורא אבל לא בגלל הנתב אלא בגלל שמשום מה המודם לא יציבכשאתה מתנתק תבדוק אם הנורות במודם שלך דולקות בצורה יציבה (אצלי מודם TREAYON והנורה של CABLE מתחילה להבהב)הנתב עצמו מאוד יציב ויש לי את אותו הדגם
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר וואלה יש לי אותו מודם כמו שלך ,אין לי מושג איך להגדיר שם את הדברים אתה יכול להדריך אותי בבקשה?מצטער אם את/ה בת פשוט לא ידעתי אז רשמתי כזכר...
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים להגדרת IP קבועה בנתבתכנס לכתובת 192.168.0.1בצד שמאל DHCPיש באמצע משבצת שרשום DHCP Client תבחר את המחשב שלך ותלחץ CLONEתסמן enanle ותרשום את הסיומת שאתה רוצה לIPותלחץ APPLYושוב תלחץ CONTINUוזהו יש לך כתובת IP בLAN
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר אמ תודה אבל יש לי בעיה,מזאת אומרת תבחר את המחשב שלך,זה אומר לי סלקט-ואן אבל אין לי שם שום דבר לבחור,מה הוא רוצה ממני,כאילו אין לי שם בכלל מה לבחור אפילו משבצת ריקה אין לי,מה לעשות??שאלה:האם אני צריך להכניס גם מאק אדרייס,אם כן זה המק אדרייס שמופיע לי שאני נכנס לסטטוס,כאילו לראות אם אני מחובר או לא??
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים לא קשור למה שרשום בסטטוסבחלון של DHCP אם אין לך אפשרות לבחור אז תביט יותר למטהיש DYNAMIC DHCPתעתיק משם את הMACואל תשכח לרשום את הIP שאתה רוצה ולסמן enableאם לא הולך תביא תמונה של העמוד הזה
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אז תוציא את המק אדדרס מהמחשב שלך לא יודע איך זה בווינדוס עברית אבל באנגלית זה ככהmy network placesלחיצה כפולה על החיבור רשת הפעילSUPPORTDETAILSשם אתה מוצא את הכתבת מק שאתה צריך
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים כשאתה עודה על ה"מחשב שלי" מאפייניםיש טאב בשם COMPUTER NAMEFULL COMPUTER NAMEתעתיק משם את השם מחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.