פורסם 2005 באפריל 2920 שנים חשבתי על רעיון למשהו שלפחות בשבילי הוא שימושיאני רוצה (אם זה אפשרי בכלל) לעשות כפתור ווליום למחשבשיהיה כמו הכפתורים של המאווררים כאילו אבל במקום שישלוט על המהירות של המאווררשישלוט ישירות בווליום של המחשב במקום להיכנס כול פעם לתוכנה ולהנמיךעכשיו חשבתי על לא חייב דווקא כפתור עגול כאילו גם שטוח רגיל במארז של להגביר ולהנמיךיש מצב לדבר כזה ? :s05:
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אם אתה רוצה לשלוט בווליום מה שאתה ציך זה פוטנציומטר אני ממליץ לשים אותו בטור לרמקולים שלך שאני מבין שאין להם שליטה בווליום אם אתה צריך שירטות אני ישלך לך היום
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אין לך כפתור ווליום על הרמקולים?...אם לא, כמו ש-urinka, אתה באמת צריך לחבר פוטנציומטר בטור לרמקולים.רק שים לב שהפוטנציומטר שאתה קונה הוא אקספוננציאלי ולא ליניארי (בפוטנציומטר ליניארי תזוזה קבועה נותנת שינוי התנגדות קבוע - הזזת חצי סיבוב, הגדלת בחצי את ההתנגדות. בפוטנצ' אקספ' כל תזוזה נותנת שינוי שונה - ככל שאתה מקטין את ההתנגדות, הקפיצות הולכות וגדלות, כמו בכפתור ווליום אמיתי).
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר המחשב שלי יש לו כרטיס קול מובנה בלוח ןמשם הוא מתחבר למערכת רמקולים של5.1 (סאבוופר1 וטויטרים4)יש שליטה מהרמקולים על הווליום ועל הסאבוופראני יצטרך לחבר לרמקולים משהו?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אם יש לך שליטה על הווליום, למה לא להשתמש בה?...אם אתה רוצה לשלוט על הווליום של המחשב (זה עם הסימן של הרמקול בטאסקבאר) באמצעות לחצן חיצוני, זה כבר קצת יותר מסובך.אתה צריך לכתוב תוכנה (או למצוא כזו) שמסוגלת לקבל נתונים אנלוגיים מבחוץ, לעבד אותם, ולשלוט על הווליום...(ד"א, ברוב מקלדות המולטימדיה יש לחצן כזה, אז אם לא תצליח, אתה תמיד יכול לקנות מקלדת כזאת...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.