פורסם 2005 באפריל 2820 שנים VIVO=VIDEO IN VIDEO OUTשזה אומר שיש גם כניסה של וידאו ,אני צריך לסרוק ערוצים דרך התוכנה?אני לא בטוח אבל נראה לי שלא כי החיבור למחשב מהממיר הוא SCART ל S-VIDEOאין שום חיבור של אנטנה...HELP!
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים vivo זה רק VIDEO IN ו VIDEO OUT S VIDEO או בננה צהובה.בשביל לסרוק ערוצים אתה צריך כרטיס טלוויזיה.VIVO זה לא כרטיס טלוויזיה.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים שלום וברוך הבא לפורום תשנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתכיל את הנושא בקצרה לפי חוקי הפורום. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך. ובקשר לשאלה שלך, הכניסה של הVideo-In נותנים לך למשל לחבר מצלמה דיגיטאלית וכו'...
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים יותר כמו מצלמה אנלוגית, לא דיגיטלית...בכל מקרה, בשביל לראות טלוויזיה (או סריקת ערוצים), צריך כרטיס עם TUNER, שזה יכול להיות כרטיס טלוויזיוה, או משהו מעולה כמו ATI ALL-IN-WONDER שיש לו הכל.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אבל לרוב היום יש כבלים או יס - ואז הטיונר חסר משמעות - פשוט לוקחים את יציאת ה-AV של הממיר ומכניסים למחשב. את אותו ערוץ שרואים בטלויזיה רואים במחשב באותו זמן.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים בשביל מה צריך טיונר?כמו שאמרו מעליי לכולם היום יש ממירים דיגיטלים שמוציאים -S-VIDEO
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות ואני מצטער על הכותרת השגויה בהתחלה, ניסיתי להגיב לפרסום קודם שלי ובטעות פירסמתי נושא חדש.עכשיו לפי התגובות אני מבין שבאמת אני לא צריך לעשות סריקה של ערוצים כמו שכתבתי בהתחלה - חיברתי את הממיר של HOT למחשב SCART ל S-VIDEO אבל אני בכל זאת לא מצליח לראות טלוויזיה דרך המחשב....כשהתקנתי SHOWSHIFTER(נראה לי התוכנה הכי טובה בתחום) או WINDVR3הייתי צריך להגדיר סוג של PAL לסריקת ערוצים והופיע לי מסך שחור במקום מה שאני מבין שצריך להיות שידור הטוויזיה מהממיר... איך אני מתגבר על הבעיה הזו???הכרטיס שלי - GIGABYTE ATI RADEON 9250 128Mהורדתי דרייברים מהאתר של ATI אבל אחרי שמצאתי את האתר ראיתי פה במדריך שצריך דרייבר שונה בגלל שזה של GIGABYTE - הקישור במדריך היה לא תקין ולא מצאתי את הדרייבר באתר של GIGABYTE גם פה אני צריך עזרה....
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר ניסיתי PAL B ועוד כמה אחרים אבל כלום לא עוזר.זה לא אמור לעבוד בלי הגדרה של PAL??? כי אין פה חיבור לאנטנה...אני מוסיף מידע על מה שעשיתי מההודעה הראשונית - יש לי מחשב חדש עם כרטיס VIVO ATI 9250 חיברתי אותו לטלוויזיה כך שהטלוויזיה תהיה המסך שלי וזה עובד טוב, הורדתי את הדרייברים האחרונים של ATI אבל אני לא מצליח לראות את הטלוויזיה על המחשב (החיבור הוא S-VIDEO ל SCART של הממיר של HOT ) HELP!!!
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים קודם כל תשתמש בתוכנת ה WinDVR 3 דבר שני כנס ל Setup תבחר בלשונית Device ותשנה ב Source מ Composite ל S-Video כמו כן שים לב שב Standard מופיע לך PAL_B תעשה את זה ואין שום סיבה שלא תראה את הערוץ שכרגע מופעל בממיר שלך.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים חבר לחיבור RCA (בננה רגילה) בממיררוב המימירים לא מוציאים S-Video על חיבור ה-SCART
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אני משתמש ב-windvr3, יש לי בעיה שבהקלטה הסאונד מלא רעשים, בצפיה רגילה - נקי, ממה זה יכול לקרות?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר התקנתי windvr3 הגדרתי S-VIDEO ו PAL-Bאבל עדיין אני רואה רק מסך שחור עם פס ירוק למעלה...אולי זה קשור לזה שהVIVO הוא בעצם כבל שמתפצל מיציאה אחת בכרטיס?...
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים חבר לחיבור RCA (בננה רגילה) בממיררוב המימירים לא מוציאים S-Video על חיבור ה-SCART
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.