עבור לתוכן

לבעלי מסך דק בלבד!

Featured Replies

פורסם

אתם רואים משהו מוזר בתמונה המצורפת?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא יודע עם זה מוזר אבל השורות הרשאונות הצורות השחורות יותר מעוגלות בשורות האחרונות יש להן יותר צורה ריבועית איך קשור למסכים דקים?

פורסם

אם זה מוזר שאני רואה נקודות???

פורסם

אם זה מוזר שאני רואה נקודות???

פורסם

הוא צודק גם אני רואה רק נקודות איזה פסים ואיזה עיגולים...(יש לי מסך דק)

:|

**עריכה** - כשפתחתי את התמונה ראיתי שהפס האמצעי שונה מהשאר מודגש יותר ושחור..... אין לי מושג מה זה אומר..

פורסם

איזה פסים ועיגולים??

רק נקודות

פורסם

היחדים שעלולים לראות משהו לא תקין (תקין = נקודות) הם בעלי מסך LCD עם חיבור VGA רגיל

במקרה כזה כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ על כפתור ה-auto במסך והכל יסתדר

עוד אחד מהיתרונות של DVI

פורסם

אוקי עשיתי auto אבל עדין כשאני פותח את התמונה אני רואה את הפס המוזר הזה....

פורסם

מזה בדיוק האוטו הזה?

מן דיגאוס של המסכים הדקים?

פורסם

auto = מכוון את המסך כך שהתמונה תראה הכי טוב..

פורסם

לא

זה כיוון אוטומטי של כל הפרמטרים של המסך כמו מיקום בהירות קונטרס ועוד כל מיני דברים

במקום לבזבז שעות כמו במסך רגיל לכוון אותו ככה שיתפוס את כל המסך למסכים הדקים עם חיבור VGA יש אופציה אוטומטית כזאת.

זה לא קשור ל-degauge

פורסם
  • מחבר

תודה Holy, באמת ה auto סידר את זה :xyxthumbs:

פורסם

חחחח ברור לי שזה לא דיגאוס

התכוונתי לזה שזאת "הפעולה המעצבנת שצריך לעשות אותה כל פעם מחדש" של המסכים הדקים

פורסם

זה די מעצבן במסכים דקים עם חיבור VGA

כל פעם שהוא משנה רזולוציה (כל פעם שעושים ריסט) הוא עושה את הכיוון אוטומטי הזה מחדש ולא תמיד זה תופס טוב ככה שצפה שהתופעה הזאת תחזור על עצמה.

מה שקורה זה שיש פס צבעוני פס לבן פס צבעוי פס לבן וכו הרבה פעמים מה שרואים זה פשוט כתם צבועי אחד גדול (ולא רואים פסים לבנים)

די מעצבן

ב-DVI זה לא היה קורה :)

פורסם

אם כבר מדברים על מסכי LCD ו DVI....אז יש לי את המסך LG 1720P....וחיברתי אותו דרך DVI אבל כשאני לוחץ על כפתור ה Auto זה כותב לי:

DIGITAL VIDEO INPUT ומתחת כתוב לי NO ACCESS....זה אמור להיות ככה? אגב קיבלתי עם המסך גם כבל USB וראיתי שמאחורי המסך יש כניסת USB....אבל לא חיברתי את זה...האם אני אמור לחבר את ה USB גם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים