פורסם 2005 באפריל 2820 שנים לא יודע עם זה מוזר אבל השורות הרשאונות הצורות השחורות יותר מעוגלות בשורות האחרונות יש להן יותר צורה ריבועית איך קשור למסכים דקים?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים הוא צודק גם אני רואה רק נקודות איזה פסים ואיזה עיגולים...(יש לי מסך דק) **עריכה** - כשפתחתי את התמונה ראיתי שהפס האמצעי שונה מהשאר מודגש יותר ושחור..... אין לי מושג מה זה אומר..
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים היחדים שעלולים לראות משהו לא תקין (תקין = נקודות) הם בעלי מסך LCD עם חיבור VGA רגילבמקרה כזה כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ על כפתור ה-auto במסך והכל יסתדרעוד אחד מהיתרונות של DVI
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אוקי עשיתי auto אבל עדין כשאני פותח את התמונה אני רואה את הפס המוזר הזה....
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים לאזה כיוון אוטומטי של כל הפרמטרים של המסך כמו מיקום בהירות קונטרס ועוד כל מיני דבריםבמקום לבזבז שעות כמו במסך רגיל לכוון אותו ככה שיתפוס את כל המסך למסכים הדקים עם חיבור VGA יש אופציה אוטומטית כזאת.זה לא קשור ל-degauge
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים חחחח ברור לי שזה לא דיגאוסהתכוונתי לזה שזאת "הפעולה המעצבנת שצריך לעשות אותה כל פעם מחדש" של המסכים הדקים
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים זה די מעצבן במסכים דקים עם חיבור VGA כל פעם שהוא משנה רזולוציה (כל פעם שעושים ריסט) הוא עושה את הכיוון אוטומטי הזה מחדש ולא תמיד זה תופס טוב ככה שצפה שהתופעה הזאת תחזור על עצמה. מה שקורה זה שיש פס צבעוני פס לבן פס צבעוי פס לבן וכו הרבה פעמים מה שרואים זה פשוט כתם צבועי אחד גדול (ולא רואים פסים לבנים) די מעצבן ב-DVI זה לא היה קורה
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אם כבר מדברים על מסכי LCD ו DVI....אז יש לי את המסך LG 1720P....וחיברתי אותו דרך DVI אבל כשאני לוחץ על כפתור ה Auto זה כותב לי:DIGITAL VIDEO INPUT ומתחת כתוב לי NO ACCESS....זה אמור להיות ככה? אגב קיבלתי עם המסך גם כבל USB וראיתי שמאחורי המסך יש כניסת USB....אבל לא חיברתי את זה...האם אני אמור לחבר את ה USB גם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.