פורסם 2005 באפריל 2820 שנים איזה מעבדים יש לAMD (יש אוטלון או משהו כזה אם אני לא טועה.ועוד אחד...) ? ומה ההבדל העיקרי בינהם...?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Amdיש שם גם הפנויות לגבי דגמים שלא מפורטים כמו SEMPRON...
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר יש לי שאלה בקשר לביצועים ולמה כל אחד עדייף..... ההיסטוריה של המעבד לא תעזור לי.....מה ההבדל בין סמפטרון אוטלון ואופטרון?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים יש גם את זהסמפרון זה מעבדים לשוק הנמוךAthlon זה לשוק הMainstream וחלקם גם לשוק הגבוהFX זה לשוק הגבוהוOpteron זה לשרתים ותחנות עבודה
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים סמפרון זה מעבדים לשוק הנמוךAthlon זה לשוק הMainstream וחלקם גם לשוק הגבוהFX זה לשוק הגבוהוOpteron זה לשרתים ותחנות עבודהבדומה לאמור לעיל, הסמפרון - מעבד תקציבי לשוק הנמוך (בד"כ למשרדים) - זיכרון מטמון קטן יותר, חסרות לו מספר פונקציות שיש במעבדים אחרים (במיוחד התמיכה בסט הפקודות של 64 ביט).אטלון - הכוונה כמובן למעבדי ה 64 ביט (ולא למעבדי ה 32 ביט בסוקט A). שוק בינוני ומעלה.FX - שוק גבוה, בעיקר לגיימרים (משחקים).אופטרון - שרתים.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים FX - שוק גבוה, בעיקר לגיימרים (משחקים).ממש לא נכון....לגיימרים מספיק ה A64 3000-3500ו OC ה A64 3000 הכי טוב.ה FX זה לכאלו שאין להם מה לעשות אם הכסףאו כאלו שרוצים את הכי הכי חזק .בתכלס ה FX מתאים ל שרתים גם הוא יכול להיות מעבד לשרת קטן בבית.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים הוא לא ביקש ייעוץ מה לקנותהFX זה שוק גבוה, גיימרים, זו המטרה שלובOC הFX תמיד יהיה הכי טוב, גם אם מעבדים אחרים מגיעים לתוצאות טובות למדי במחיר נמוך יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.