עבור לתוכן

בעיות עם VIVO - מחשב נתקע, סאונד גרוע

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך עם VIVO. אני משתמש בו כדי להשתמש במחשב כמעין PVR) TIVO). עד היום השתמשתי בתוכנה בשם SHOWSHIFTER. הכל עבד כשורה - הצלחתי להקליט, להקפיא זמן, ולצפות בטלויזיה באיכות סבירה (לא מדהימה), קידוד DIVX שיצא כ-1GB לשעה בערך.

לאחרונה עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, ואחרי זה התקנתי דרייברים של OMEGA מאותו רגע נוצרה בעיה בתוכנה - בסוף ההקלטה, כשאני לוחץ על STOP, המחשב מתרסק עם מסך כחול (בלי רמז ממשי לבעיה). התייאשתי - ניסיתי תוכנה שונה - WinDVR, שלשמחתי נותנת תוצאות טובות יותר - גם בצפיה וגם בהקלטה, וטיפול מעולה ב-Interlace.

עכשיו יש 3 בעיות שונות:

1. במצב של TIMESHIFTING בלבד - יש מעין רשת דקה על התמונה (לא צפופה), לא תמיד רואים את זה, אבל כשרואים זה מעצבן. בהקלטה רגילה אין את זה.

2. הסאונד - בהקלטה וב-TIMESHIFTING הסאונד יוצא מחורבן עם המון רעשים, כאשר בשמיעה ONLINE הכל בסדר.

3. בזמן צפיה ONLINE עם ה-WINDVR, בלי קשר לכלום פתאום אין סיגנל וידאו למסך בכלל - מסך שחור והוא נכנס ל-SLEEP. רק ריסט קשיח עוזר.

אין לי מושג איך לפתור את זה - שיחקתי עם כל ההגדרות של ההקלטה - יוק.

רעיונות ?

פורסם

ניסית להתקין את התוכנה מחדש או לחילופין לחזור לדרייברים הקודמים?

חוץ מזה אתה עובד עם מסך נפרד או שהטלוויזיה אצלך היא גם מסך המחשב?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש - לא עזר. אין לי את הדרייברים הקודמים. לא הבנתי את השאלה לגבי המסך :

יש לי מסך מחשב רגיל וחיבור של TVOUT לטלויזיה, שכרגע הוא לא הבעיה. הבעיה היא שימוש ב-TVIN (מהממיר) כדי לצפות בשידורים על מסך המחשב.

האופציה הבאה שעולה בדעתי זה לעשות system restore, רק שאני חושש מההשלכות לגבי דברים אחרים שהתקנתי מאז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים