עבור לתוכן

קניתי כורסת עור ואני מזיע כשאני יושב עליו פחות מ10 דקות...מה עושים?

Featured Replies

פורסם

דורדורנט

חחח מה קשור

אולי זה לא קשור להזעה,אבל סמוך עלי אם הוא יתחיל לשבת על הכסא בגב חשוף ובלי דאודורנט,הוא יקבל מהר מאוד פרספקטיבה שונה על זה.הכסא יסריח בטרוף.

• תגובות 34
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

לי היה כיסא מעור עד לא מזמן, אבל שמנים ישבו עליו והרגליים של הכסא שקעו  :'( :'( :'( וזה היה כסא כל כך נוח  :-[

כרגע הוא בתיקון (כבר חודש שהוא בתיקון  >:( >:(>:() והוא לא חוזר וכנראה שלא יחזור  :'(. 500 שח הלכו לפח סעמק (שקרעתי את התחת בשבילם). כרגע אני יושב על איזה טרנטה........

ינעל השמנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יהי זכרו ברוך

z_3357.jpg

בגלל איזה שמן שישב לך על הכיסא ושבר לך אותו אתה מקלל את כל השמנים ?!

אני שמן גאה ! :smile1:

פורסם

כל הכבוד לך!!!!!!!

פורסם

הכיסא שלי מעור משרת אותי כבר כמה חודשים אחלה.! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הכיסא שלי מעור משרת אותי כבר כמה חודשים אחלה.! :xyxthumbs:

כמה עלה לך?

לי עלה בסביבות ה600

מרוצה עד הגג(אחרי ששמתי סדין כמובן (מה שמכער את הביסא אבל העיקר הנוחות!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:))

פורסם

יש כיסאות עם משענת מרשת. יצא לי לשבת על אחד כזה (הגיע בהזמנה לאחד המנהלים במקום שעבדתי בו...) וזה פשוט כיסא שלא רוצים לקום ממנו!

אבל יקר הבן ז*** :silly:

פורסם

מה הקטע לשים סדין על כורסת מעור? :nixweiss:

תחליף את הכורסה לכסא אכותי מבד, הרבה יותר נוח ולא פחות מרשים. 8)

פורסם
  • מחבר

ויש מצב אפשר לקנות את הרשת הזאת בנפרד?

אני עדיין יכול להחזיר את הכיסא ולקבל עליו זיכוי כדי לקנות כיסא אחר אבל אני מודה הכורסא הזאת היא הכורסא הכי נוחה שישבתי עליה בחיים שלי .......רק חבל שאי אפשר לעשות משהו עם ההזעה....חבר שלי (זה שהמליץ לי על הכיסא :bash: אמר לי שיש מן אבקה כזאת שמפזרים על העור והוא מתקשה יותר ולא מזיעים אחרי שיושבים עליו.....) מאיפה אני יכול לקנות אותו?

פורסם

טלק?

פורסם

לא נראה לי שאפשר לקנות את הרשת הזו בנפרד... הרשת הזו זה המשענת של הכיסא... מרכז הכובד שלו בחלק התחתון ולמרות שאין את הרכות של העור, זה הכיסה הכי נוח שישבתי עליו (הכיסא הגיע עם כיסא עור, כדי שהמנהל יבחר, וכל החבר'ה שישבו עליהם בדרך מהמחסן אל המשרד של המנהל- לפחות 8 אנשים- אמרו שהרשת יותר טוב).

תשאל בחנות אם הם מכירים דבר כזה.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאפשר לקנות את הרשת הזו בנפרד... הרשת הזו זה המשענת של הכיסא... מרכז הכובד שלו בחלק התחתון ולמרות שאין את הרכות של העור, זה הכיסה הכי נוח שישבתי עליו (הכיסא הגיע עם כיסא עור, כדי שהמנהל יבחר, וכל החבר'ה שישבו עליהם בדרך מהמחסן אל המשרד של המנהל- לפחות 8 אנשים- אמרו שהרשת יותר טוב).

תשאל בחנות אם הם מכירים דבר כזה.

תודה

אני ילך מחר להליף את הכיסא.......לרשת הזה (נשמע טוב ומעניין :smile1:) נראה לך שהוא יעלה בסביבות ה600 או 700?

פורסם

תאמת, אין לי מושג כמה הוא עולה... אני רק יודע שהוא עולה הרבה :smile1:

פורסם
  • מחבר

כסף זה לא בעיה ......ננסה לקמבן משהו במבצע..... :xyxthumbs:

פורסם

כולי אושר מההודעות האלו, כל בוקר לפתוח תמחשב ולקרוא את זה!!

LoL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים