פורסם 2005 באפריל 2820 שנים דורדורנטחחח מה קשוראולי זה לא קשור להזעה,אבל סמוך עלי אם הוא יתחיל לשבת על הכסא בגב חשוף ובלי דאודורנט,הוא יקבל מהר מאוד פרספקטיבה שונה על זה.הכסא יסריח בטרוף.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים לי היה כיסא מעור עד לא מזמן, אבל שמנים ישבו עליו והרגליים של הכסא שקעו :'( :'( :'( וזה היה כסא כל כך נוח :-[ כרגע הוא בתיקון (כבר חודש שהוא בתיקון >) והוא לא חוזר וכנראה שלא יחזור :'(. 500 שח הלכו לפח סעמק (שקרעתי את התחת בשבילם). כרגע אני יושב על איזה טרנטה........ ינעל השמנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יהי זכרו ברוך בגלל איזה שמן שישב לך על הכיסא ושבר לך אותו אתה מקלל את כל השמנים ?! אני שמן גאה !
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר הכיסא שלי מעור משרת אותי כבר כמה חודשים אחלה.! כמה עלה לך? לי עלה בסביבות ה600 מרוצה עד הגג(אחרי ששמתי סדין כמובן (מה שמכער את הביסא אבל העיקר הנוחות!! :yelclap: ))
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים יש כיסאות עם משענת מרשת. יצא לי לשבת על אחד כזה (הגיע בהזמנה לאחד המנהלים במקום שעבדתי בו...) וזה פשוט כיסא שלא רוצים לקום ממנו! אבל יקר הבן ז***
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מה הקטע לשים סדין על כורסת מעור? תחליף את הכורסה לכסא אכותי מבד, הרבה יותר נוח ולא פחות מרשים. 8)
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר ויש מצב אפשר לקנות את הרשת הזאת בנפרד? אני עדיין יכול להחזיר את הכיסא ולקבל עליו זיכוי כדי לקנות כיסא אחר אבל אני מודה הכורסא הזאת היא הכורסא הכי נוחה שישבתי עליה בחיים שלי .......רק חבל שאי אפשר לעשות משהו עם ההזעה....חבר שלי (זה שהמליץ לי על הכיסא אמר לי שיש מן אבקה כזאת שמפזרים על העור והוא מתקשה יותר ולא מזיעים אחרי שיושבים עליו.....) מאיפה אני יכול לקנות אותו?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים לא נראה לי שאפשר לקנות את הרשת הזו בנפרד... הרשת הזו זה המשענת של הכיסא... מרכז הכובד שלו בחלק התחתון ולמרות שאין את הרכות של העור, זה הכיסה הכי נוח שישבתי עליו (הכיסא הגיע עם כיסא עור, כדי שהמנהל יבחר, וכל החבר'ה שישבו עליהם בדרך מהמחסן אל המשרד של המנהל- לפחות 8 אנשים- אמרו שהרשת יותר טוב).תשאל בחנות אם הם מכירים דבר כזה.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר לא נראה לי שאפשר לקנות את הרשת הזו בנפרד... הרשת הזו זה המשענת של הכיסא... מרכז הכובד שלו בחלק התחתון ולמרות שאין את הרכות של העור, זה הכיסה הכי נוח שישבתי עליו (הכיסא הגיע עם כיסא עור, כדי שהמנהל יבחר, וכל החבר'ה שישבו עליהם בדרך מהמחסן אל המשרד של המנהל- לפחות 8 אנשים- אמרו שהרשת יותר טוב). תשאל בחנות אם הם מכירים דבר כזה. תודה אני ילך מחר להליף את הכיסא.......לרשת הזה (נשמע טוב ומעניין ) נראה לך שהוא יעלה בסביבות ה600 או 700?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.