עבור לתוכן

מה עדיף? GEFORCE 4 TI או GEFORCE 5200 ?

Featured Replies

פורסם

לא מזמן קניתי 9550.

הכרטיס לא רע בכלל.

קודם כל, עשיתי לו אוברקלוק ל 460/250 עם קירור פסיבי.

הוא מריץ לא יפה מאוד את Farcry ברזולוציה של 1024x768 כאשר הפרטים הם High.

מערכת אומנם קצת יותר חזקה משל הבחור, אבל ממש לא יומרנית. סה"כ AXP 2500+ מסכן.

• תגובות 136
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

6200 (לא הטורבו קאש) בגרסה שניתן לעשות לה סופטמוד עולה בערך 550 שקל (יותר אפילו..)

לי יש בקושי להוציא על זה 300 (וגם זה בלחץ..) כי מה לעשות המחשב הזה לא בראש סדר העדיפויות והכרטיס נועד להחליף ג'יפורס 2 MX200 שנשרף..

הכרטיס הזה הספיק בהחלט למחשב הספציפי.. וכולה אני רוצה להצליח להריץ עליו כמה משחקים בצורה פשוטה פלוס מינוס...

פורסם
  • מחבר

נראה כאילו ה9550 באמת לא משתלם. ה6200 מציע תמורת עוד מאה שקלים ביצועים טובים בהרבה (בדקתי בעצמי כדי להסיר ספק).

נראה כאילו הכרטיס המשתלם ביותר הוא ה-6200 שמציע 1419 ב-3DMARKS 2005 ,ולפי מי שכתב את הביקורת הבאה:

http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1753901,00.asp

הוא בהחלט מציע ביצועים מספקים אפילו במשחקים כבדים כמו דום 3 ו-FAR CRY .

אבל לעומת זאת הוא עולה 600 שקלים.

האם כדאי לרכוש אותו עכשיו או שכדי לחכות למועד או ארוע מסוים?

פורסם

תקנה את ה6200 ,תעשה לו סופטמוד קליל ,והופה יש לך כרטיס 6600!

פורסם

תקנה את ה6200 ,תעשה לו סופטמוד קליל ,והופה יש לך כרטיס 6600!

אף אחד לא מבטיח לו הצלחה של 100%, אל תטעה את הבנאדם.

ולגבי זה ששאל אותי מה עמדתי בכל הדיון הזה, לא יודע מה יש להוסיף כי נאמר פה כמעט הכל, אבל אין ספק שהייתי בוחר בR9550 כנגד הTI4200 שנחשב ישן נורא (לא משנה עד כמה הוא חזק, התמיכה הטכנולוגית שלו רעועה). בנוסף, אם ישנה אפשרות להביא את ה6200 (ללא TC!) היא האפשרות הטובה ביותר ביותר מכל הכרטיסים שהוצעו כאן, במיוחד אם הוא מתכוון לנסות לפתוח את הצינורות.

פורסם
  • מחבר

וקצת יותר.

בירורים שסחבתי עד הסוף:

איך אני מבצע אובר קלוקינג דרך הכרטיסים של NVIDIA ? האם גם להם יש תוכנה נחמדה כמו זאתי של ATI ?

מה לעזאזל זה סופטמוד?

למה שאני לא אצליח לבצע אוברקלוקינג?

מה זה לפתוח את הצינורות?

האם כרטיס שרשום עליו : PCI EXPRESS SUPORTED הוא בהכרח כרטיס עם חיבור PCI EXPRESS ?

האם שווה להביא את הכרטיס מחו"ל ביבוא אישי (דרך קרוב משפחה) ? למרות שאין עליו אחריות?

ולמה הכרטיסים בארצות הברית עולים חצי (בתיאום מושלם) מהכרטיסים בארץ?

פורסם

וקצת יותר.

בירורים שסחבתי עד הסוף:

איך אני מבצע אובר קלוקינג דרך הכרטיסים של NVIDIA ? האם גם להם יש תוכנה נחמדה כמו זאתי של ATI ? אתה יכול להוריד RivaTuner או Coolbits.

מה לעזאזל זה סופטמוד? שינוי של הכרטיס ע"י תוכנה, במקרה הזה דיברו על פתיחת צינורות.

למה שאני לא אצליח לבצע אוברקלוקינג? יכול להיות שהכרטיס לא יהיה מוצלח בOC, לא כל כרטיס יהיה OCer באותה רמה.

מה זה לפתוח את הצינורות? צינורות העיבוד עושים חלק נכבד מהעיבוד הגראפי שזה בעצם מה שאתה רואה לבסוף על המסך, כמה שיהיו יותר צינורות עיבוד ככה יהיה יותר כוח עיבוד וככה הכרטיס יהיה מהיר יותר, פתיחת צינורות לGF6200 נעשת דרך סופטמוד עם התוכנה RivaTuner.

האם כרטיס שרשום עליו : PCI EXPRESS SUPORTED  הוא בהכרח כרטיס עם חיבור PCI EXPRESS ? כנראה שכן.

האם שווה להביא את הכרטיס מחו"ל ביבוא אישי (דרך קרוב משפחה) ? למרות שאין עליו אחריות? לדעתי זה יותר תלוי בך.

ולמה הכרטיסים בארצות הברית עולים חצי (בתיאום מושלם) מהכרטיסים בארץ? כי בארה"ב השוק גדול הרבה.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי דרך SHOPPING.COM כרטיס עם 128 מגה בייט זיכרון עם ממשק AGP8 מתוצרת חברה נחמדה:

הדבר היחיד שמצאתי מתוצרת חברה הגונה (ASUS) עולה כמו הכרטיס בארץ.

בעוד שהכרטיסים שיש להם ממשק PCI EXPRESS זולים בהרבה.

מה קורה פה?

למה הPCI EXPRESS יותר זול? למה אני בקושי מצאתי כרטיסים עם AGP 8 ? ולמה החיבור של הכרטיסים עם ה- PCIEXPRESS נראים כמו החיבורים

שיש לי במחשב (ואין לי PCIEXPRESS ) ?

פורסם

חיפשתי דרך SHOPPING.COM כרטיס עם 128 מגה בייט זיכרון עם ממשק AGP8 מתוצרת חברה נחמדה:

הדבר היחיד שמצאתי מתוצרת חברה הגונה (ASUS) עולה כמו הכרטיס בארץ.

בעוד שהכרטיסים שיש להם ממשק PCI EXPRESS זולים בהרבה.

מה קורה פה?

למה הPCI EXPRESS יותר זול? למה אני בקושי מצאתי כרטיסים עם AGP 8 ? ולמה החיבור של הכרטיסים עם ה- PCIEXPRESS נראים כמו החיבורים

שיש לי במחשב (ואין לי PCIEXPRESS ) ?

לא כל כרטיסי הPCI-E זולים מהAGP ולהיפך. ההסבר:

לדוגמה משפחת ה6800 בנויה במקור על טכנולוגית AGP וכך גם הR850 וה5200.

משפחת הX800 , 6600 וה6200 בנויה במקור על טכנולוגית ה PCI-E.

עכשיו, ברגע שיש לך כרטיס שבמקורו היה AGP והומר לPCIE אז משולב בPCB מתרגם מ AGP לPCIE (ואותו הדבר לגבי כרטיסי PCIE שהומרו לAGP) וזה מייקר את העניינים... 6800GT עם PCIE יהיה יקר יותר מ6800T בAGP כמו ש 6600 בAGP יהיה יקר יותר מ6600 בPCIE.

מקווה שלא בילבלתי אותך

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם,עזרתם לי למצוא את הכרטיס המושלם לצרכים שלי.

לא יקר,תואם את רמת המחשב,מריץ את כל המשחקים ממש יפה וכדאי גם לטווח הארוך. :xyxthumbs:

אך אני לא בטוח שאוכל להרשות לעצמי את התענוג שבכרטיס יחד עם שדרוג ל512 מגה בייט - תענוג שיעלה לי 500 שקל במקרה הטוב על הכרטיס

ו300 שקלים על על הזיכרון.

אולי אבחר לקנות כרטיס גי פורס 4 פשוט ב150 שקלים רק כדי לחסוך ל6200.

תודה על הכול.

:hi:

פורסם

משהו הציע לי לקנות ממנו כרטיס רדאון 9550 חדש לגמרי מהאריזה במחיר של 250 שח.. תוצרת ג'יגה-בייט עם 128 מגה..)

לינק לכרטיס:

GigaByte GV-R955128D

פורסם

משהו הציע לי לקנות ממנו כרטיס רדאון 9550 חדש לגמרי מהאריזה במחיר של 250 שח.. תוצרת ג'יגה-בייט עם 128 מגה..)

לינק לכרטיס:

GigaByte GV-R955128D

למה לגנוב לבנאדם את הדיון??

אם יש לך שאלות אתה מוזמן לפתוח דיון משלך ותאמין לי נשמח לעזור לך בשמחה ;)

פורסם

לינק לכרטיס:

GigaByte GV-R955128D

תקנה.אבל אם אין אחריות לא שווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים