עבור לתוכן

מה עדיף? GEFORCE 4 TI או GEFORCE 5200 ?

Featured Replies

פורסם

עדיף בהרבה את GF4 TI אבל הוא גם ממש יקר אם אני לא טועה (800)

עדיף במחיר הזה כבר 9600 PRO

והתמיכה הזאת לא עוזרת ממש..אפילו הורסת אולי הוא יפעיל משחקים חדשים טיפה יותר טוב בגלל התמיכה..

אבל אני ראיתי FX 5200 רואים בו מגעיל את האפקטים של DX9 עדיף כבר שלא יהיו אותם ::)

עי התמיכה של FX5200 בDX9 לא מלאה, לעומת זאת הR9550 הוא בעצם עם ליבה של 9600/9600PRO ויש לו תמיכה מלאה.

• תגובות 136
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אה היא לא מלאה אז כמה יש לו DX8.7 :lol: :lol: :lol:

סתם אבל לא ראו טוב האפקטיםם אפילו לדעתי הרסו את הגרפיקה ב NFS

ראו את המכונית שקופה כמו זכוכית ובכלל לא ראו יפה כמו ב GF4 TI

ל GF4 TI יש ביצועים כמעט כמו לכרטיס 9600 PRO

אבל עדיין זה נחשב חרא של כרטיס כי אין לו תמיכה ב DX9 וכל השיידרים :yelclap:

פורסם

^^^

אה היא לא מלאה אז כמה יש לו DX8.7 :lol: :lol: :lol:

סתם אבל לא ראו טוב האפקטיםם אפילו לדעתי הרסו את הגרפיקה ב NFS

ראו את המכונית שקופה כמו זכוכית ובכלל לא ראו יפה כמו ב GF4 TI

ל GF4 TI יש ביצועים כמעט כמו לכרטיס 9600 PRO

אבל עדיין זה נחשב חרא של כרטיס כי אין לו תמיכה ב DX9 וכל השיידרים :yelclap:

:screwy:
פורסם

גם לי יש את אותה ההתלבטות.. ויש לי את שתי האופציות הבאות:

GF Ti4200 ב-350 שח או הרדאון 9550 ב-250 שח.. מה עדיף??

נ.ב. יש לי עוד שאלה, איך הכרטיס "radeon 9000" ?? תומך דיירקט איקס 9?? מי עדיף הוא או FX5200??

פורסם
  • מחבר

אני הודה לך אם תפתח הודעה חדשה.

נראה לי שאני אלך על ה9550 .

אובר קלוקינג הוא בהחלט אפשרות.

אמרתם גם של9550 יש תמיכה מלאה בDIRECTX9 לכן לטווח הארוך ה9550 עדיף.

אמרתם גם שה4200 חזק יותר מה9550 אבל אם אעשה אובר קלוקינג ל9550 אז הוא יהיה חזק יותר.

אני חושב שה9550 מביס את ה4200 לטווח הארוך.

מישהו לא מסכים?

ועוד שאלה אם כבר כינסנו את הפורום המומחה והנאמן הזה: האם הזיכרון של הכרטיס מסך משמש במקום הזיכרון של המחשב?

או בניסוח אחר: יש לי 256 זיכרון כרגע מסוג SDRAM האם כדאי לקחת כמה שיותר זיכרון בכרטיס מסך או שהמשחקים לא ינצלו אותו?

פורסם

אני חושב שה9550 מביס את ה4200 לטווח הארוך.

מישהו לא מסכים?

ועוד שאלה אם כבר כינסנו את הפורום המומחה והנאמן הזה: האם הזיכרון של הכרטיס מסך משמש במקום הזיכרון של המחשב?

או בניסוח אחר: יש לי 256 זיכרון כרגע מסוג SDRAM האם כדאי לקחת כמה שיותר זיכרון בכרטיס מסך או שהמשחקים לא ינצלו אותו?

לטווח הארוך + OC הR9550 באמת עדיף, העניין של הDX9 הוא שולי ביחס לביצועים.

אתה *חייב*, לא מומלץ, חייב לפחות 512MB של זכרון בשביל 2 הכרטיסים, במיוחד כשהם יהיו בOC, הביצועים שלך ישתפרו פלאים עם 512MB, ה256MB מאוד יגבילו אותך.

מה מהפרט שלך? חבל שהזכרונות לא DDR, ככה היית מקבל יותר FPS.

פורסם

אני הודה לך אם תפתח הודעה חדשה.

למה?? לא חבל לפתוח דיון חדש על אותו נושא?? מה אתה בא לשחק לי פה הכיסא הזה שלי כי אני ישבתי עליו קודם?? :screwy:

זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי.. אני שואל את אותה שאלה כמעט בדיוק כמוך.. מה הסיפור שלך?? :kopfpatsch:

פורסם

נ.ב. יש לי עוד שאלה, איך הכרטיס "radeon 9000" ?? תומך דיירקט איקס 9?? מי עדיף הוא או FX5200??

כן, זה מאוד קשור לת'רד הזה ::)

פורסם

למה?? לא חבל לפתוח דיון חדש על אותו נושא?? מה אתה בא לשחק לי פה הכיסא הזה שלי כי אני ישבתי עליו קודם?? :screwy:

זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי.. אני שואל את אותה שאלה כמעט בדיוק כמוך.. מה הסיפור שלך?? :kopfpatsch:

לא קשור ........ :nono: אתה נכנס לנושא של מישהו אחר.......מה הקטע שלך יותר נכון?

מה הבעיה לפתוח נושא חדש .......?!?!?!?!

אם תתפתח אני מבטיח שאני יענה לך שם :xyxthumbs:

פורסם

אם כבר קונים TI,אז לוקחים את ה4800 שהוא AGP8.

למה? לי יש TI4200 של LEADTEK עם AGPX8 ו128

פורסם

[ltr]to sums it all up:

-Radeon 9000 is not a DX9 card.

-GF4 Ti 4200 and Radeon 9550 are about the same (+/-5%), but the Radeon 9550 got DX9 support so it's my choise of the two, though I wouldn't buy either, since they are both rather weak in today's market.

-there's no difference between AGPx4 and AGPx8 if you use a GF4 Ti4200.

-the memory on the card affects the amount/size of textures you can have on the card, meaning big VGA memory > large textures > better quality.

that's it, all in all if you're broke and want to be able to play games normally, you can forget about it, however the 9550 is probably the least worst of them all.

you should also consider the 6600 non GT it's more than a bit over your price range but dilliver much better performance (around 850 nis)[/ltr]

פורסם

[ltr]to sums it all up:

-Radeon 9000 is not a DX9 card.

-GF4 Ti 4200 and Radeon 9550 are about the same (+/-5%), but the Radeon 9550 got DX9 support so it's my choise of the two, though I wouldn't buy either, since they are both rather weak in today's market.

-there's no difference between AGPx4 and AGPx8 if you use a GF4 Ti4200.

-the memory on the card affects the amount/size of textures you can have on the card, meaning big VGA memory > large textures > better quality.

that's it, all in all if you're broke and want to be able to play games normally, you can forget about it, however the 9550 is probably the least worst of them all.

you should also consider the 6600 non GT it's more than a bit over your price range but dilliver much better performance (around 850 nis)[/ltr]

אכן.

פורסם

לא מסכים עם הכל.

רשמת שאפשר לשכוח מלשחק עם 9550 ,זה ממש לא נכון.

אולי הוא לא טוב עם פילטרים ,אבל בהגדרות נמוכות-בינוניות הוא עושה את העבודה.

פורסם

לא מסכים עם הכל.

רשמת שאפשר לשכוח מלשחק עם 9550 ,זה ממש לא נכון.

אולי הוא לא טוב עם פילטרים ,אבל בהגדרות נמוכות-בינוניות הוא עושה את העבודה.

רק בשביל הידע יש לך את הכרטיס הנ"ל?

פורסם

אבל זה מסריח לשחק על הגדרות נמוכות :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים