עבור לתוכן

מה עדיף? GEFORCE 4 TI או GEFORCE 5200 ?

Featured Replies

פורסם

הדעות חלוקות.

מצד אחד אתם אומרים יש לך את הגי פורס 4200 TI ומצד אחד יש לך את הכרטיס של 5200 שהוא מיועד רק לעבודה דו ממדית ומשחקים ישנים

אבל יש לו את ה-DIRECTX 9 .

השאלה היא כזאת: האם יש עוד טכנולוגית שרק הסדרת הגי פורס חמש תומכת בהן?

אין לי כסף ליותר מכרטיס פשוט יד שניה כמו זה: http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2466

מצד שני אם אני אוסיף עוד מאה שקלים אני יכול לקבל את ה-9550 .

אין לי בעיה להאיץ את הכרטיס,אבל על אילו טמפרטורות אנחנו מדברים?

אצל חבר שלי יש 2.8 עם 512 זיכרון ולוח אם מהיר ו5200 ונאבקנו קשות כדי להריץ את NEED FOR SPEED UNDER GROUND 2 בתצורת

SAFE MODE.

האם ה9550 יכול לספק הרבה יותר מה5200 או שכדאי לשמור את הכסף לדברים אחרים?

למה לעזאזל הרצתם את אנדרגראונד על SAFE MODE?! מה זה נותן לכם בחיים?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=7994

מה רע בכרטיס הזה.. TI 4200 אל תקנה.. כרטיס ישן וחלש שאפילו בDX9 הוא לא תומך..

• תגובות 136
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לי TI 4200 וחוץ מ DOOM3 וכאלה, אתה ממש תהנה ממנו. יש לו ביצועים (FPS) טובים מ FX 5700 בקלות. לא תומך בהוראות חדשות ומתוחכמות אבל יריץ לך הכל בכיף. השאלה בכמה ימכרו לך אותו. אל תשלם יותר מידי כי אז תוכל לקנות חדש כמו ATI 9600 ומעלה.

כמובן שתלוי גם המחשב שלך. לי יש אותו כבר שנתיים ולשמחתי לא צריך להחליף אותו (אין כסף). כמובן שאם יש כסף אז מוותרים על כל דור ה 5 של נבידיה שהוא כשלון ועוברים למשהו כמו 6600 GT.

פורסם

אני ממש לא מסכים של TI כרטיס חלש כמו שאתם מציגים אותו, אפילו שיש ל 5200 תמיכה ב DX9 הTI יותר חזק וברוב המקרים עדיף.

בכל מקרה אף אחד מהם היום לא נחשב לקניה כדאית כי שניהם מיושנים, אין ספק שאתה חייב להוסיף קצת לכרטיס רציני יותר, פשוט חבל על הכסף אם לא...

פורסם

עד לפני שלושה חודשים היה לי TI4800SE (שזה בעצם 4400) עם 128 מגה עם אוברקלוק קטן ל-300/600, ומאוד נהניתי ממנו בכל המשחקים שרציתי. Doom 3 לא מאוד עניין אותי (ניסיתי אותו, אבל הסרתי אותו אחרי כמה דקות), אבל את Half life 2 טחנתי עם הכרטיס הזה, משחקי אסטרטגיה כמו שר הטבעות האחרון שיצא ועוד לא מעט.

אז נכון שהייתי צריך לשחק על הגדרות בינוניות-גבוהות ולא על גבוהות-גבוהות מאוד, ונכון שלא יכולתי לשחק עם AA ו-AF גבוהים, ונכון שבטח הפסדתי דברים שעם כרטיס שתומך ב-DX9 לא הייתי מפסיד אותם, אבל קיבלתי אחלה ביצועים מהכרטיס שלי.

פורסם

Ti4200 לא כזה חלש כמו שחלק הציגו אותו פה.

אם OC לכרטיס מסך בא בחשבון הייתי ממליץ לך על הR9550 128MB 128BIT, עם OC מכובד הוא יכול להגיע לרמה שמקרבת לR9600P, אם OC לא בא בחשבון קח את הTi4200.

פורסם

אם OC לכרטיס מסך בא בחשבון הייתי ממליץ לך על הR9550 128MB 128BIT, עם OC מכובד הוא יכול להגיע לרמה שמקרבת לR9600P, אם OC לא בא בחשבון קח את הTi4200.

:xyxthumbs:

פורסם

קח את הרדאון 9550 128 ביט של ג'יגהבייט ב380 שקל, תאמין לי אחלה כרטיס עם אוברקלוק יציב אני מקבל איתו תוצאות של 9600P ואפילו XT.

פורסם

אף פעם לא היה לי נסיון עם הרידאון (כי אני לא גיימר גיימר... ;D) אז תגידו איך רואים איתו מבחינת איכות תמונה במשחקים?

עזבו מבחינת ביצועים זה לא ממש מעניין אותי מה שמעניין זה איך מבחינת איכות תמונה...?

אני יראה בו כמו ב9600XT עם אוברקלוק? :silly:

פורסם

רואים טוב מאוד, היה לי לפני ג'יפורס 4MX,ושיחקתי הנסיך הפרסי החדש, היה נראה בסדר וסבבה, אבל עם הרדאון רואים הרבה יותר יפה, יש יותר אפקטים של מריחה והתמונה יותר יפה, ללא ספק :)

פורסם

טוב אז אני רוצה להחליף את הרידאון 9200 שלי למשהו יותר מתקדם מבחינת איכות תמונה......על איזה כרטיס אני צריך ללכת עד 600 שקל ?

פורסם

טוב אז אני רוצה להחליף את הרידאון 9200 שלי למשהו יותר מתקדם מבחינת איכות תמונה......על איזה כרטיס אני צריך ללכת עד 600 שקל ?

תקציב של 600 ש"ח משנה את כל התמונה. קנה את זה:

http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6776&CatCode=124

פורסם

מסכים, יש סיכוי גבוה (אומנם לא מוחלט) שתצליח לפתוח את 4 הצינורות הנותרים ותקבל כרטיס רמה אחת מעל הR9600XT ובעל OC לכמעט GF6600GT מה שאומר ביצועים של R9800P.

פורסם

כשאתה אומר ביצועים.....למה אתה מתכוון?

אם אני יעשה אוברקלוק התמונה תיראה יותר טובה במשחקים כמו דום 3?

והוא לוקח זכרון מהמחשב בגלל הטכנולוגייה של נוידיה לא?

פורסם

5200 לא מריץ כלום קקה, קח את הה 9550 הכי טוב למערכת שלך.

וגם לא יקר...

וגם לא יהיה ביזבוז כמו לקנות 5200 .

פורסם

והוא לוקח זכרון מהמחשב בגלל הטכנולוגייה של נוידיה לא?

לא, כי זה הAGP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים