פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מישו יודע אולי איפה אפשר לקנות שעון שהוא מקרין את השעה כך שרואים את השעה כאילו היא מרחפת באוויר?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים יש לי כזה, זה בא עם פנס קטן שמקרין את השעה על הקיר למעלה. אבל הוא נקנה בחו"ל...
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים לוקחים מראה קעורה שלמה מופנה כלפי מעלה ושמים בתוכה את השעון או כל חפץ אחר שרוצים ליצור אשלייה שלומעל הקערה הראשונה שמים מראה קעורה שניה אשר במרכזה יש חור ברדיוס יחסית גדולוואלה אתה תיראה כאילו השעון/העצם מרחף באוויראגב נדמה לי שאפשר לקנות ערכות מוכנות של זה ואני משער שזה יהיה עדיף כי אני לא יודע את הפרמטרים של המראות(רדיוס, גודל וכו)
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים ויש גם את השעון הזה שזז מהר ויוצר את הספרות עם לדיםראיתי את זה בקישור של IceBreak בפורום אלקטרוניקה ומודינגאבל אני לא מצליח למצוא את זה
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים https://www.tymond.com/shop/product_list2.asp?category=5&SubCategory=102הרבה כסף בשביל גדג'ט כזה...
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מה שיש לי הרבה יותר פשוט, הוא סתם פנס שמקרין את זה על הקיר, לא משהו משוכלל כזה.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים https://www.tymond.com/shop/product_list2.asp?category=5&SubCategory=102 הרבה כסף בשביל גדג'ט כזה... וואו, נראה ממש טוב שמרתי במועדפים, אולי יום אחד אני ארכוש...
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים עם אתה מכיר יש רשת חנויות מתנות לגבר בשם ג'נטלמןיש להם שעון כזה והוא עולה עם אני לא טועה 160ש"ח
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים יש לי כזה בבית והוא לא שווה הרבה. לא מומלץ אתה צריך להגיע אליו וללחוץ עליו, לכוון אותו לקיר, ואז לחפש איפה כיוונת. אני ממליץ לך לקחת שעון שתמיד מאיר את הספרות. היה לי כזה בוידאו הישן, אבל הוא נהרס לי. ד.א. העון הזה עלה לי 100 שח. לא שווה את הכסף.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר יש לי כזה בבית והוא לא שווה הרבה. לא מומלץ אתה צריך להגיע אליו וללחוץ עליו, לכוון אותו לקיר, ואז לחפש איפה כיוונת. אני ממליץ לך לקחת שעון שתמיד מאיר את הספרות. היה לי כזה בוידאו הישן, אבל הוא נהרס לי. ד.א. העון הזה עלה לי 100 שח. לא שווה את הכסף.איזה כמו בקישור שהביאו מהחנות של טיימונד?
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מה שהביאו בקישור של טיימונד זה חרא של שעוןאולי לא הבנתם, אבל יש שם כזה מקל זכוכית דק, שזז מצד לצד מהר מאוד, ועליו מוקרן האורזה לא ממש "מרחף באוויר" סתם מאפן, כ"כ הרבה כסף עבור שטות כזאת בחיים לא הייתי משלםיש שעון כזה בכל חנות מתנות סוג ג' בכל קניון..מה שכן מגניב, זה הפאוורבול שיש בטיימונד, יש לי אותו כבר שנה וחצי , משהו מטורף.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אה... כזה שמרחף באויר לא, אבל כזה שמקרין כן. אם הייתה לי מצלמה הייתי מצלם את השעון. הכל אותו חרתא.
פורסם 2005 במאי 120 שנים אותו שעון שבלינק אפשר לעשיג ב 150 שקל...בחניות כמו הפינינג...עלק 450 שקל...מה קרה המנכל בא ברגל להביא לך אותו?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.