עבור לתוכן

Thermaltake Xaster III Window And FAns

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז יש לי מארז של Thermaltake מדגם Xaser III V1000C ( בלי חלון )

אני מעוניין לקדוח בדלת חלון בגודל מסוים ( שאתם תמליצו לי ) ועל החלון לשים איזה שני מאווררים נחמדים ;)

אם אפשר לקבל בבקשה עצות בקשר ל:

1.איך ליצור את החלון הנ''ל + מידות + חומר ממנו החלון עשוי ?

2.באילו כלים כדאי להשתמש ליצירת החלון + איך להשתמש בהם כמובן ?

3.האם ישנה מגבלת רוחב או עומק של המאווררים שאני יכול לשים על החלון ? ( כל מאוורר שהוא 80 מ'מ ואם כן אני חושב בכיוון של SmartCaseFan2

4.איך ליצור את החורים למאווררים וכמובן באילו כלים להשתמש ואיך?

אני מקווה שלא העמסתי יותר מידי בהודעה זו בקשר למודינג שברצוני לבצע ...

תודה רבה מראש לכל העוזרים :xyxthumbs:

פורסם

1. אתה חותך אותו עם דרמל (משחזת זווית - dremel), מידות כמה שבראש שלך, והחלון עשוי מפרספקס.

2. עם דרמל (משחזת זווית - dremel), לוחצים על ON ולעבודה...

3. לא, אלא אם כן יש לך מאורר בגודל של טנק

4. עם דרמל (משחזת זווית - dremel), לוחצים ON ולעבודה...

אם רק היית טיפה טיפה טיפה טיפה טיפה מחשב (search.gif) היית מוצא עולם ומלואו! ושנה את הכותרת לכותרת ענינית לפי חוקי הפורום.

פורסם

אם כבר פרקפקס

אז לך על פוליקרבונט

אולי טיפה יותר יקר

אבל שווה את זה!

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה..

רק רציתי לשאול באיזה DERMEL להשתמש כי אני צריך אחד שחותך ברזל ..

פורסם

זה לא תלוי בדרמל או בדיסקית זה תלוי בעיקר במהירות עבודה

גם אם יש לך דרמל של וולף, יונדאי, מקורי של חברת דרמל, עדיף להשתמש בדיסקיות המקוריות של חברת דרמל, לחיתוך המארז מומלץ מחוזקות, למאוררים אפשר להשתמש גם ברגילות (אני ממליץ בעבות יותר, אין צורך בעבודה עדינה במיוחד בחור 80ממ).

"ברזל" אתה חותך במהירויות גבוהות, ופרספקס על מהירויות נמוכות יותר..

פוליקרבונט הוא אחלה חומר אבל שאתה חותך אותו יש לו נטיה לגדל סיבים וזה קצת מפריע, לאומת זאת פרספקס איכותי נחתך כמו זכוכית, חיתוך חלק יותר.

לחור מדוייק של 80ממ אתה יכול לקנות גם מקדח כוס לעץ!!, שמתלבש על המקדחה.

אני ממליץ לחתוך מבפנים ולא מבחוץ, ככה אם יש שריטות (אם הדיסקית לא חושבת בול על הקו), אז השריטות הם מבחוץ ולא תראה אותם. (לא יפגע בצבע בסופו של דבר).

אתה יכול גם לעשות את החלון עם ג'יגסו שזאת עבודה הרבה יותר מהירה, אבל הרבה פחות מדוייקת.

המאוררים הם 25ממ עומק ככה שלא מומלץ לעשות אותם באיזור הספק כוח ומקומות שיכולים להפריע, אבל בשאר המארז לא אמורה להיות כל בעיה (בחלל ריק).

עוד משהו?

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהבנתי אני רק אחפש מאיפה אני משיג את כל הכלים והחומרים ואגש לעבודה :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים