עבור לתוכן

הפסקת החשמל בסופרלנד נגמרה במהומה

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3078267,00.html

אני חורג ממנהגי ופותח אשכול בפורום אקטואליה ותרבות כי באמת, הגיעו מים עד נפש!

הישראלי המכוער מכה בפעם המי-יודע-כמה... הפסקת חשמל גררה אחריה התנפלות של המון זועם על ההנהלה: שוב, מדובר ב"תרבות" ה'אני ואפסי עוד', ו'שאני אצא פראייר?' המושרשת כל כך בחברה שלנו. אני חושב, באמת ובתמים, שהיכולת שלנו לשרוד - כעם - היא ע"י עקירת התופעה הזו מהשורש. אין זה פלא, שכאשר אנסים, גנבים ושאר עבריינים נידונים לעונשים קלים על מעשיהם, מתפתחת לה "תרבות" שכזו. כל אחד חושב שהכל מגיע רק לו, לא עוצר לרגע קט אפילו כדי לחשוב ופונה לאלימות מילולית ואף פיזית במטרה לגונן על האינטרסים שלו שכביכול נרמסו נואשות, כמו בדוגמא המובאת לעיל... ::) איך יראה עמנו ישראל כאשר דור הנפילים הולך ודור הנפלים מתחדש בקירבנו? איך יראה צה"ל? איך יראו מוסדות המדינה? איך יראו המנהיגים שלנו? שוב, אנו עדים להוכחה ניצחת שאותו "כור היתוך" נכשל!

פורסם

גדול!

מעניין מה קרה לאלה שבמתקנים המסתובבים:

YE0344832_a.jpg

ישראדפוקים,

עם אנשים כאלו , עדיף לברוח מהארץ.

פורסם

עם אתה ברכבת וזה עוצר בלופ אמא שיא הפחד

פורסם

^^

קראתם את הכתבה בכלל?!?

פורסם

חחחחח

איזה ישראלים ברברים...

מזכיר לי את הבצפר שלי.. :silly:

פורסם

מגיע להם. אני בתור עבד שלהם לשעבר, או יותר נכון של המסעדה, ראיתי כמה מכות החטיף שם המנהל (זה ששמו מוזכר בכתבה כתגובה רשמית) לילדים.

אם נשים לרגע את העובדה שהוא עשיר בנזונה, המנהל שם יותר ערס מכל הילדים הקטנים- הוא נוסע ביונדאי אקסנט קופה (או השם הניד פור ספידי שלה ששכחתי איך קוראים, משהו כמו טיבורון), הוא מתלהב מהשתתפות במכות ובאמת לוקח חלק בעניין, הוא ממנה את העובדים הכי מקורבים אליו ולכן אני כלל לא מתפלא לכל מה שנעשה שם.

חוץ מזה, היו כבר אינספור תקלות מן הסוג הזה ואף אחד לא חשב לקנות גנרטורים, ותאמינו לי אתם לא יודעים כמה כסף הם עושים.

פורסם

גם אם הייתה הפסקת חשמל ל5 דקות ,היו כאלה שמבקשים את הכסף בחזרה.

פורסם

תראו,נכון הם באמת הגזימו שם עם המהומות,אבל סליחה,כשאני נסעתי לשם (זה היה לפני איזה 4-5 שנים), נסעתי לאיזה שעתיים-שלוש ואם חצי שעה מתוך הזמן הזה היה נזרק לפח גם אני הייתי רוצה את הכסף חזרה,או לפחות חלק גדול ממנו.מהכתבה אני מבין שזו לא הייתה אשמת הסופרלנד שהייתה הפסקת חשמל ,אבל בדיוק בשביל מקרים כאלו בלונה פארקים אחרים(בחו"ל ,אין לי מושג איך בארץ) יש גנרטורים.

הבזיזה הייתה חוצפתית,לא לעניין וצריך להעמיד את האחראים לדין,אבל עם זאת גם הסופרלנד צריך להחזיר את הכסף,אני כבר לא מדבר אפילו על הפיצויים בעקבות עוגמת הנפש.תאמינו שלהתקע חצי שעה על מתקן,זה לא לונה פארק( :)).

פורסם

הבנתי שנותנים להם החזרים, לא?

פורסם

חח קרה לי פעם בלונה פארק באיזור, נכבה החשמל באמצע הלופ כשאני הפוך... צחוקים!!!

פורסם

צחוקים צחוקים אבל מה קורה שעולה לך כל הדם לראש. יורד סליחה..

פורסם

זה *לא* קורה. הרכבת פועלת ע"י אנרגיה קינטית. ז"א מהרגע שהיא עלתה למעלה לנקודת השיא, היא ממשיכה לבד

אין שום-דבר שדוחף אותה ולכן כשהיא תגיע ללופ (לופ 2000 : ;)) היא תמשיך כרגיל, אפילו אם תהיה הפסקת חשמל.

פורסם

כנראה שאף אחד לא קרא את הכתבה... הם אמרו בכתבה שיש גנרטור חירום כדי להוריד את האנשים מהמתקנים הגבוהים, אבל מצד שני הייתה עדות של מישהו שהיה שם באחד המתקנים ואמר שהייתה קבוצה של בנות שנתקעה חצי שעה באוויר...

לפי התגובות אנשים לא ממש מתים על סופר-לנד... :-) זה כמו קבוצת תמיכה אחת גדולה לאנשים שנדפקו על ידם

פורסם

הלוואי וזה היה קורה שאני הייתי בסופרלנד...

איזה כיף לראות את הישראלי המצוי... חיה מאוד נבונה, באמת!

שוקל לגדל אחת כזאת בבית :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים