עבור לתוכן

תראו יש לי כרטיס מסך FX5200

Featured Replies

פורסם

תראו יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה שהוא יאיץ משחקים יותר טוב אז מה אתם אומרים אין

איזה קובץ ראג (רישום) שיעזור לי שיאיץ אותו למשחקים שיעבדו יותר טוב יותר חלק חברה אני לא צוחק אני צריך נמאס לי ככה לשחק במשחקים

בבקשה תעזרו לי

תודה לכל צוות האתר לכל האנשים שיעזרו לי

פורסם

אתה יכול לעשות OC.. אבל לא יעזור בגרוש הכרטיס מעפן .. תחליף כרטיס מה זה נראה לך

פורסם

לא כדאי לך לעשות גם OC הכרטיס לא משהו לזה ,והוא בכלל לא משהו, מקסימום לא רוצה לקרוע תכיס, קנה 9550 תעשה OC יצא לך משהו סביר+

הולך?

פורסם
  • מחבר

כן אני נראה לי שאני יחליף אותו אבל לבנתיים אין איזה משהו שיאיץ את הביצועים כלומר יעלה לי פילטרים ליותר גבוהים

לא יודע תוכנה משהו אין חייב להיות??

פורסם

אחי, עם כרטיס כזה שכח מפילטרים.

סורי.

פורסם

אתה רוצה ביצועים? תוריד קצת בפרטים ואפילו ברזולוציה ותקבל יותר FPS. תוכנה לא תעזור לך במגבלה חומרתית כמו שיש פה (אין לו צינורות שאפשר לפתוח או פוטניצאל OC נורמלי).

פורסם

ואאי, על מה אתם מדברים תחליף אותו וזהו, הייה לי ת'כרטיס הזה, הוא לא מסוגל לכלום.

פורסם

זה קשה להבנה לאנשים רבים (ברצינות).

בזמן הגי פורס שניים היו 4 דרגות ואף אחת לא עלתה יותר מדי.

אבל הזמנים השתנו.

היום כרטיס המסך זה הרכיב הכי חשוב במחשב לגיימרים.

כרטיס שעולה פחות מ600 שקלים בקושי מריץ משחקים היום.

פורסם

לא מדויק את יכול לקחת ב 600 כרטיסים סבירים -, לעשות OC במקרה הטוב יצא טוב. ;D

פורסם

או או מתחת ל600 יש אחלה כרטיסים לשוק הביניים-6200 ,9550 9600,9600pro ....לא חסר...

פורסם

או או מתחת ל600 יש אחלה כרטיסים לשוק הביניים-6200 ,9550 9600,9600pro ....לא חסר...

גיימר רציני לא יכול לשחק HL2 על רזולוציה מקסימלית 1024X786 על LOW ופילטרים מתים.

פורסם

נכון...

בגלל זה רשמתי לשוק הבינוני-לא גיימרים!

פורסם

גיימר רציני לא יכול לשחק HL2 על רזולוציה מקסימלית 1024X786 על LOW ופילטרים מתים.

גיימר רציני קונה כ. מסך רציני.

פורסם

גיימר רציני קונה כ. מסך רציני.

דרך אגב ראיתי שמוכרים VOODOO 5 5500 שלח לי הודעה פרטית אני יביא לך לינק.

פורסם

VOODOO 5 5500

אפשר לשאול למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים