פורסם 2002 ביולי 1623 שנים מחבר זה די פשוט, חותכים את הגרילים על המארז עצמו. וככה יש חורי איוורור מעוצבים ;Dמה שצריך לעשות הוא לחתוך את הקווים השחורים כך שבשטחים האפורים יהיו חורי האיוורור.
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים תקנה נייר מדבקה תדפיס ותגזור תגריל... אחרי זה תדביק אותו איפה שרצית... ואחרי זה קח דרמל ותחתוך
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים יפה מאד יוצא מאד יפה בכל רזולוציה, אתה יכול לעשות אחד כזה עם הסמל של ספיידרמן ?
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים מחבר תן לי לבדוק, יתכן שכן.בעצם.... מה זה הסמל של ספיידרמן? אתה מתכוון לקורים?
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים ח"ח!BIG THUMB UP! :bigok: :biggthumpup: אל תדאג, אתה לא תקבל קרדיט אם אני אשתמש בזה ;D
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים מחבר ח"ח!BIG THUMB UP! :bigok: :biggthumpup: אל תדאג, אתה לא תקבל קרדיט אם אני אשתמש בזה ;Dאל תדאג, אני לא צריך את הקרדיט של כפוי טובה שכמותך ;D
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים זה יכול להיות יפה עם כל מיני סמלי גולגלות וכדומהאבל בכללי: זה בעצם כל ציור בצבע אחד שמדפיסים על המארז ?
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים מחבר אין עוד שבלונות למטרה כזו כפי שאני יודע.אבל גם קבצי clipart של אופיס יעשו את העבודה
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים אין עוד שבלונות למטרה כזו כפי שאני יודע.אבל גם קבצי clipart של אופיס יעשו את העבודהוואלה, לא חשבתי על זה - תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.