פורסם 2002 ביולי 1423 שנים רציתי לידע אתכם שהועלו למדור ההורדות באתר סדרה של שבלונות ומדבקות לצביעה של המארז והכנת חורי איורור מיוחדים.כל הקסצים מבית היוצר של The Grey Matter (המוכשר, החכם, היפה, והממש לא צנוע)עמוד ההורדהאז מה יש שם?יש 9 קבצי WMF של ציורים להדבקה על המארז (או שימוש כשבלונות לצביעה)יש 2 סטים (בכל אחד 4 דיאגרמות) של דיאגרמות לחורי איורור בשביל המארז. הוראות נוספות לשימוש יבואו בהמשךיש 2 קבצים שלחורי איורור בצורת גלים שאחד ממשתמשי הפורום ביקש בעבר.את קובצי ה WMF אפשר לפתוח בעזרת כמעט כל תוכנה (מומלץ ACDSEE, או אפילו WORD) . ניתן להגדיל אותם לכל גודל רצוי ללא איבוד רזולוציה.מקווה שבזאת אוכל לסייע לכם להפוך את המארז לקצת יותר יפה.אם יש לכם שאלות או תגובות תוכלו לרשום אותם כאן The Grey Matter
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים אהבתי את התמונה של היטמן ואני רוצה להדביק את זה על המארז החדשאיך הופכים את זה למדבקה?
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים מחבר אהבתי את התמונה של היטמן ואני רוצה להדביק את זה על המארז החדשאיך הופכים את זה למדבקה?זה פשוט למדי, מדפיסים על נייר מדבקות גוזרים ומדביקים.אני הייתי ממליץ על נייר מדבות שקוף.אגב, נין להדפיס את התמונה על נייר קעקועים, ולהדביק . התוצאות יוצאות יותר מקצועיות, מכיוון שהמדבקה לא "הורסת את המרקם של המארז.
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים מחבר סודות מקצועיים ;Dאיך נראה לך שעשיתי את זה?חלק הוצאתי מהאינטרנט והמרתי לפורמט של שחור -לבן. (ואל תחשוב שזה כל כך קל)וחלק ציירתי בעצמי (כלומר בסיוע העכבר כמובן.... הוא פשוט הרגיש מקופח)
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים מחבר ואיך אדוני הכניס את זה לטמפלייט יפה כזה. ???טמפלייט? פרט בבקשה את כוונתך.
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים מחבר טבלאות? על זה אתה מסתכל?זה באמת לא משהו מיוחד. לקח לי חמש דקות לבנות את זה בעזרת פלאש, שאגב ביא תוכנה מצויינת לגרפיקה ווקטורית למרות שזה לא יעודה.
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים אממ...יפה מאד! אבל לא הבנתי איך משתמשים בציורים בשביל הגרילים.תוכל להסביר לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.