עבור לתוכן

חושב על לקנות LCD מה דעתכם?: LG 17 LCD L1780U

Featured Replies

פורסם

שלום, אני חושב על לשדרג לLCD מחפש עצות

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש? :P

פורסם

לפי דעתי אחלה מסך

תתחדש

:beerchug:

פורסם
  • מחבר

חחח איזה תתחדש! הלוואי! אין כסף! מחר קונה זיכרון מסך כנראה עוד חודש ככה כי שלי כבר מבלף מזמן וזה רק גורע..

תגידו LG נחשבים לטובים בתחום כי לי ולחבר שלי יש מסכי LG CRT יש לציין והם זבל טהור

פורסם

נחשבים מעולים

בייחוד המסך הזה אם יש לך כסף :smile1:

פורסם
  • מחבר

ואללה, סבבה אני אנסה לגרד כסף, אם אקנה זה הולך להיות ממש יפה...

פורסם

הוא מסך טוב, אבל לא יותר מהדגמים 12MS הקודמים של LG, לפחות מבחינת זמן התגובה והמעברים, יש עליו ביקורת בTomshardware.

פורסם

כמה הוא עולה? כמה עולה דגם הQ? (הוא בא עם 4MS)

פורסם

שמעתי על הדגם הספציפי הזה (L1780U) רק קצת, אבל הנה נקודה שחשוב שתבדוק לפני שאתה קונה:

שמעתי שההבדלים בינו לבין הדגם L1730B גם מזעריים, ושעיקר ההבדלים הם העיצוב.

כשאני בדקתי הוא עלה 500 ש"ח יותר.

תקרא קצת ביקורות ותבדוק - אם ההבדל הוא באמת רק העיצוב אז אולי זה לא שווה 500 ש"ח הפרש (אם יש הבדלים אמיתיים בצבעים, זמן תגובה וכו' אז זה כבר סיפור אחר)

[ אלא אם כן אתה טחון בכסף ואז תקנה גם לי אחד או שניים :) ]

בכל מקרה, אני אוסיף עוד טיפ שאני תמיד אומר - תתעקש לבדוק שבעת הקניה (בחנות) יש 0 פיקסלים שרופים. תקנה במקום שמסכים שאתה לא מתחייב לכלום ולא לוקח את המסך גם אם יש בו רק פיקסל אחד שרוף! (זה הציל אותי מ-2 מסכי סמסונג עם פיקסל בודד שרוף, מה שכמובן נחשב לתקין ע"י היצרן והיבואן. מזל שהתעקשתי על זה בחנות שקניתי ממנה...)

פורסם

כמה הוא עולה? כמה עולה דגם הQ? (הוא בא עם 4MS)

8 MS.

אם אתה הולך על ה U, חכה כמה שבועות ה Q צריך להגיע כל רגע לארץ מה שבטוח יוריד את המחיר של ה U.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העצות, דגם ה-B אין הבדל בינו לבין ה-P, תגיד iharpaz, מה אומרים לחנות נגיד אני קונה מהאינטרנט זה אפשרי?

חיפשתי מסכים עם זמני תגובה מתחת ל-12 תתפלאו אבל לא מצאתי!!

פורסם

למיטב ידיעתי יש בעיה די רצינית על האחראיות של LG...

ולא מבחינת כמות הפיקסלים אלא בייסום ההחלפה - עיקובים חסרי פרופורציה (יכול להגיע לכמה שבועות במקום "עד 14 ימי עבודה"),

המסך יכול להגיע כבר עם פיקסלים שרופים (אחד, שתיים או היו מקרים שמסך היה גמור לגמרי!) ובכלל, יחס היבואן לא ממש "חם ואוהב" בקטע הזה...

מצער ביותר, כי המסכים ברמה...

(הוגש כחומר למחשבה בחסות "מצונזר" - יבואנית וספקית מחשבים הגדולה בישראל)

פורסם

תגיד iharpaz, מה אומרים לחנות נגיד אני קונה מהאינטרנט זה אפשרי?

אין לי מושג, אבל גם אם זה אפשרי זה מסבך את הכל.

אני מציע שלפחות את המסך תקנה מחנות אמיתית. גם אם המחיר גבוה ב-100 ש"ח או משהו כזה - זה שווה את זה ! (הרגע חזרתי הבייתה עם מסך סמסונג חדש ללא פיקסלים שרופים אחרי שכבר ראיתי בחנות 2 עם פיקסל אחד שרוף).

יש חנויות שיש בהן מלאי יחסית גדול (למשל באג) ואז פשוט תגיע לחנות אחרי שאתה מברר שיש במלאי ותפתח את המסך שם. לא לוותר ולא להתפשר על בדיקה באמצעות תוכנה ייעודית שמראה את המסך כולו בצבע אחיד (לא רואים כלום כשיש גרפיקה או רקע או משהו כזה). למשל, L1730B עלה בבאג כשבדקתי 1950 ש"ח. ב-logic הוא עלה 1800. אם באג מאפשרים לבדוק בחנות (הם אמרו לי שכן) ו-logic לא - אני הייתי קונה בבאג בכלל בלי לחשוב פעמיים !! שווה לשלם עוד 150 ש"ח בשביל להיות שקט ולחסוך בעיות והתרוצצויות סביב מסכים!

חיפשתי מסכים עם זמני תגובה מתחת ל-12 תתפלאו אבל לא מצאתי!!

אתה מדבר ספציפית על LG ?

ל-Benq יש מסכים עם 8ms.

אישית בכל זאת העדפתי את ה-Samsung 710T שהוא 12ms אבל נחשב מאוד מהיר. [LG L1730B היה המקום שני שלי]

פורסם

אני הייתי קונה בבאג בכלל בלי לחשוב פעמיים !! שווה לשלם עוד 150 ש"ח בשביל להיות שקט ולחסוך בעיות והתרוצצויות סביב מסכים!

ראסמי נכון

אבא שלי גם הצליח להוריד אותם ב-100 שקל

פורסם

שקם אלקטריק נותנים עקרונית 32 תשלומים.

הם יכולים לתת מחיר נמוך יותר אם מספיקים לך פחות תשלומים (8 אם אני לא טועה).

אולי בבאג זה משהו דומה - הם נותנים 12 תשלומים. תנסה להגיד להם שזה לא מרשים אותך ושאתה רוצה מחיר נמוך יותר עם פחות תשלומים - זה יכול לעבוד

(אגב, חלק גדול מאוד מהחנויות מפרסמים מחירים למזומן, אז בתשלומים זה יקר יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים