עבור לתוכן

איך הופכים את תוכנת פוטושופ לעברית?

Featured Replies

פורסם

הפוטושופ 9 cs2 באנגלית ,האם ישנה אפשרות להפוך אותה לעברית? ואם כן איך עושים זאת?

תודה מראש

פורסם

מורידים לה פלאג אין כזה מיוחד, אבל אצלי זה בא עם התוכנה עצמה

פורסם

אתה מתכוון לשנות את כל הממשק של התוכנה לעברית? אם כן אז זה לא אפשרי(לא שידוע לי לפחות)

בשביל שכל ממשק התוכנה יהיה בעברית , אתה צריך לקנות את הגירסא העברית.

פורסם
  • מחבר

כמו שמילק אמר :אני רוצה את כל הממשק של התוכנה בעברית

האם יש פוטושופ [9] cs2 בעברית? ואיך היא נקראת?מה שמה המלא בעברית?

תודה מראש

פורסם

התנסתי עם פוטושופ בעברית,ממש לא נוח וגם לא מומלץ....

פורסם

LingoWare-heb משמשת לשינוי ממשק של תוכנות מאנגלית לעברית באמצעות מילון מובנה. אני לא ממש יודע איך משתמשים בתוכנה הזאת (אני מעדיף ממשק באנגלית), אבל אתה יכול לנסות.

פורסם
  • מחבר

שתבינו ,אין לי בעיה עם האנגלית, הבעיה היא להבין את המושגים [לא מילולית, אלא מה כל מושג עושה]

ולגבי הלינגווור-היא לא מצליחה ,יש לה המון טעויות תרגום,ניסיתי אותה

פורסם

כמו שמילק אמר :אני רוצה את כל הממשק של התוכנה בעברית

האם יש פוטושופ [9] cs2 בעברית? ואיך היא נקראת?מה שמה המלא בעברית?

תודה מראש

נסה לברר עם היבואנים:

http://www.arigent.co.il/

פורסם
  • מחבר

הייתי באתר של היבואנים,הם ממש מגזימים כמעט 5000 ש"ח לתוכנה?ועוד הקודמת ? שוד לאור היום

יותר יקר מהמחשב שלי

תודה בכל אופן על הלינק לאתר

פורסם

למה כמה בדיוק התוכנה עולה בארה"ב ? ואם זה בעברית, אז יש גם עלות של העסקת מתכנתים... חוץ מזה, זה המחיר של תוכנות כאלו, מה לעשות, זה נועד לשוק מקצועי שלרוב יכול להרשות לעצמו..

פורסם

אתה צריך את הגירסה הזו :

Adobe PhotoShop ME

(ME - Middle East)

הגרסה מיועדת בעיקר לארצות המזרח התיכון, היא תומכת בעברית (מלאה / חלקית - את זה בוחרים בהתקנה).

בתחילת ההתקנה, יש בחירה, כשאתה בוחר את השפה העברית אפשר לבחור תמיכה מלאה / חלקית.

תמיכה מלאה - כל הממשק בעברית + ניתן לכתוב בעברית (בגירסה הרגילה של הפוטושופ לא ניתן).

תמיכה חלקית - הממשק נשאר באנגלית (ברירת המחדל) + ניתן לכתוב בעברית (בגירסה הרגילה של הפוטושופ לא ניתן).

פורסם

אני לא חושב שיש כזאת תוכנה של פוטושופ בעברית שכל הממשק שלה בעברית

אבל אולי יש תוכנות שהופכים מאנגלית לעברית

ולפי דעתי זה טימטום יש מילים באנגלית שהפירוש שלהם בעברית לא מתאים ולכן אתה תבין הכל הפוך פשוט תלמד אנגלית זה יעזור לך יותר מאשר עברית תאמין לי

ואם אתה רוצה לכתוב בעברית בפוטושופ (כי הפוטושופ לא תומך בעברית) אז הכתב יכתוב כמו באנגלית אבל בעברית

דוגמה:

מסיבה

הביסמ

ויש כאלה אתרים שיסדרו את זה ואז פשוט אתה מדביק את זה

ואם אתה לא רוצה את כל הסיבוך הזה תוריד

Photoshop CS2 ME

ME= Middle East

וזה יוסיף לך תמיכה בעברית

כרגע לא ראיתי ME תחכה

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיש כזאת תוכנה של פוטושופ בעברית שכל הממשק שלה בעברית

אבל אולי יש תוכנות שהופכים מאנגלית לעברית

ולפי דעתי זה טימטום יש מילים באנגלית שהפירוש שלהם בעברית לא מתאים ולכן אתה תבין הכל הפוך פשוט תלמד אנגלית זה יעזור לך יותר מאשר עברית תאמין ליואם אתה לא רוצה את כל הסיבוך הזה תוריד

Photoshop CS2 ME

ME= Middle East

וזה יוסיף לך תמיכה בעברית

כרגע לא ראיתי ME תחכה

כמו שהסברתי מקודם אני יודע אנגלית אך ישנם מונחים טכנים ומקצועיים שאין לי מושג למה הם מתכוונים בדיוק,והעברית תתן לי לפחות אינדיקציה קטנה לגביהם וגם אם הוא לא מתורגם נכון לפחות אבין פחות או יותר למה המונח מתכוון

ולגבי photoshop cs2 יש לי אותה, אך אין לי את הגרסה של me

פורסם

עדיין לא יצאה גרסת ME ל-CS הראשון (=פוטושופ 8), אז בטח ובטח שאין גרסת ME ל-CS2 (=פוטושופ 9).

בנתיים תסתדר עם מה שיש (גם ככה לא שילמת כסף).

יש מבין?

פורסם

על מה אתה מדבר יש פוטושופ CS (8.0) ME לכמה חברים שלי יש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים