פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אהבתי את השניה. פעם הבאה תנסה למצוא חוף עם תאורה ואז לא יהיו צלליות במקום עצים וכדומה.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אעלה תיקון מאוחר יותר...התמונה עם העריכה כחולה יצאה טוב מאד, אולי מעט יותר מדיי כחול אבל יצא מעולה !
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הנה התיקון (תיקון צבעים LEVELS ובהירות וקונסטרסטיות, שים לב שהתמונה הרקאשנית שלך יצאה חלבית מאד בגלל שעת הצילום הבעייתית גם ככה) עם חיתוך שגם לדעתי עובד קצת יותר טוב, דעתך ?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר יצא טוב מאד, אולי אני אנסה לתקן גם את התמונה המקורית. רק דבר אחד מציק לי וזה שהסרטן עצמו יצא בצבעים לא נאמנים למקור- הוא היה ממש צהוב (חבר שלי הרג אותו באכזריות עם אבן). בקשר לבחורות- הן הלכו יום קודם
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הסרטן מת ? הממ, ואני חשבתי תפסת אותו לפני שהוא ברח... הצבעים ? אתה היית שם אז אתה יודע מה נאמן למקור או לא, לדעתי ככה הוא נראה פחות, אממ, מת... :
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר לא הבנת, הוא מת 5 דקות אחרי שצילמתי היה לי מקרו שלו מת, עם כל הג'לי על החול אבל זה פשוט דוחה מדי אז מחקתי. עוד תמונות: עוד 2 וריאציות:
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים התמונה עם הסירות ממש טובה, הרעיון שהיא קשוה עם החוט עובד מעולה. חבל שהתמונה רק כהה מדיי, נכון שזה שעות לפני החשיכה אבל זה עדיין חשוך מדיי, והאופק עדיין נוטה ימינה גם בתמונה הזאת של הסירות
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הנה התיקון (תיקון צבעים LEVELS ובהירות וקונסטרסטיות, שים לב שהתמונה הרקאשנית שלך יצאה חלבית מאד בגלל שעת הצילום הבעייתית גם ככה) עם חיתוך שגם לדעתי עובד קצת יותר טוב, דעתך ? יותר מדי קונטרסט, 'שרפת' את התמונה... דרך אגב, למה להרוג חיות ?! :pissed: מה הסרטן כבר עשה ?! :'(
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אם לא שמת לב התמונה בעייתית מאד מההתחלה, וצולמה בשעות צהריים והתמונה שהובאה כאן בבסיסה שרופה מאד, הקונטרסט הגבוהה נועד להחזרת קצת צבעים לתמונה, יכול להיות שאולי יש יותר מדיי אבל מן הסתם רציתי להראות כיוון ולא תיקון סופי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.