עבור לתוכן

איך עובדים הכפתורים ב-LG 775FT Plus

Featured Replies

פורסם

יש לי כזה במשרד וזה פשוט מטריף אותי

הכפתורים עובדים רק שאני נוגע בהם עם הגוף, או נוגע בהם עם מתכת (מוליך) שנוגע בגוף שלי. הם לא מגיבים בכלל לכל עצם דומם שנוגע בהם

איך?!

795ftplus.gif

פורסם

חיישנים מיוחדים המזהים חום גוף

פורסם

לא שייך לחום

תנסה לגעת עם עץ חם ולא יקרה כלום

זה עובד על חשמל שמקורו בגוף(מאטריקס :smile1:)

פורסם
  • מחבר

זה בטוח לא על חום כי אם אני נוגע עם מתכת קרה עם ידיים מבודדות זה לא עובר וברגע שהיד שלי נוגעת במתכת זה עובד.

חשבתי בכיוון של חשמל מהגוף אבל איך?!

פורסם

3 אפשרויות

או שהמסך מנסה להעביר זרם דרכך לאדמה ואם הוא מצליח אז הכפתור מופעל(אתה יכול לנסות את זה עם הארכה)

או שהכפתורים משתמשים בזרם חשמלי שבתוך הגוף שלנו

או שהזרם עובר דרך השומן שבידיים שלנו

פורסם
  • מחבר

דרך האדמה זה בטוח לא

פורסם

אני מהמר על השומן שבידיים

פורסם
  • מחבר

גם זה לא נראה הגיוני

זה עובד עם אני מחזיק גוף מתכתי (מוליך) ונוגע בזה

אבל אם אני מחזיק את אותו גוף מתכתי בלי לגעת בחלק מוליך שלו אלה מחזיק אותו עם נייר בין המוליך לידיים זה לא עובד

זה ממש תופעה

אני מבזבז כל יום איזה חצי שעה רק ללחוץ על הכפתורים האלה

פורסם

אוקיי עשיתי קצת חיפוש(אני גם זוכר שלחבר שלי בבית יש סידי רום של מערכת שעובד באותה צורה

יכול להיות שמדובר בזה?

The new Allen-Bradley Zero-Force Touch Buttons from Rockwell Automation do not require pressure to activate them.

This means stress on hands, wrists and arms is eliminated, significantly reducing the risk of Repetitive Strain Injury (RSI).

Two independent sensors register an operator's touch and convert it into an electrical output.

Ergonomically crafted to suit repetitive activation, the Zero-Force Touch Buttons feature a contoured surface that mimics the shape of the palm, eliminating the need to rotate hands or operate a touch button with only a single finger.

Accidental switching is significantly minimised.

Both sensors must be activated within 0.2 seconds for the operation to begin, making the device intelligent enough to distinguish between the human touch and most foreign objects.

In environments where tools, solid objects, waste material, cleaning rags and oil mists are common, the unique field effect sensing technology, offers users the industry's most reliable and advanced solution.

אגב זה גם מעולה לטלפונים סלולארים של נוקיה במקום נעילת המקשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים