עבור לתוכן

מה, מי שערל נהנה יותר ?

Featured Replies

פורסם

לא פייר!

פורסם

אך קוץ ואליה בה - מי שערל גומר מהר יותר וחשוף פי כמה למחלות מין ובפרט לאיידס.

פורסם

אך קוץ ואליה בה - מי שערל גומר מהר יותר וחשוף פי כמה למחלות מין ובפרט לאיידס.

גומר מהר יותר כי הוא נהנה יותר.

ומה לא פייר בדיוק? אתה לא ערל?

פורסם

אני חתוך בדיוק כמוכם אבל קראתי את הכתבה שכנראה עליה הוא מדבר ואכן מצויין שם שערלים נהנים יותר (לטענתם) אבל גומרים מהר יותר וחשופים לאיידס פי חמש.

פורסם

הם נהנים יותר ראיתי סרט תעודי על זה שאנשים שהורידו להם בגיל 19 אמרו שהם נהנים פחות אבל יכולים להמשיך שעות

פורסם

הם נהנים יותר ראיתי סרט תעודי על זה שאנשים שהורידו להם בגיל 19 אמרו שהם נהנים פחות אבל יכולים להמשיך שעות

אולי הם פחות נהנים כיוון שהם עברו ניתוח פולשני באיבר המין שלהם? אצלנו עושים את זה בגיל 8 ימים לפני ששום דבר מתפתח שם, ואז כשמגיעים לבגרות המינית אז הכל גודל בצורה נכונה ואני מניח שאנחנו מאבדים כמות קטנה של עצבים וכולי, לעומת זאת כאשר עושים ברית מילה בגיל 19 אז כבר חותכים הרבה הרבה יותר ממה שחתכו לך כשהיית בן 8 ימים ונראה לי שזה העניין...

העדות הזאת היא לא אובייקטיבית כיוון שלא מדובר באנשים שהם "לא ערלים" או שהכיוון למצב הזה של אי-ערלות באותה הדרך שאנחנו הגענו.

פורסם
  • מחבר

אני חתוך בדיוק כמוכם אבל קראתי את הכתבה שכנראה עליה הוא מדבר ואכן מצויין שם שערלים נהנים יותר (לטענתם) אבל גומרים מהר יותר וחשופים לאיידס פי חמש.

תזכיר לייי איפה ראינו את זה ;D

פורסם

תזכיר לייי איפה ראינו את זה  ;D

Al_Bundy.jpg

;D

פורסם

ערלים לא רק שהם נהנים יותר, גם בנות הזוג שלהם נהנות יותר, בייחוד במהלך המשחק המוקדם שבו קיים חיכוך גבוה במיוחד בין העורלה לדגדגן. אם יש כאן בחורה שהייתה עם ערל, אז היא בטח יכולה להעיד על כך.

גם במהלך האקט עצמו הבחורה נהנית יותר, מכיוון שערל יכול לתנות אהבים בצורה עדינה ואיטית, בעוד שנימול צריך להיות יותר אגרסיבי כדי להגיע לאורגזמה.

אין שום הבדל לגבי העניין הזה אם מלו אותך בגיל 8 ימים או בגיל 20. פשוט מי שמלו אותו בגיל 8 ימים, פשוט לא יודע מה הוא מפסיד, מכיוון ששללו ממנו את ההזדמנות לחוות בכך בעצמו ולהחליט האם הוא מעוניין במילה או לא.

לגבי זה שערלים גומרים יותר מהר זה לא לגמרי נכון. מדובר בעניין סובייקטיבי לחלוטין. לערל יש אפשרות טכנית לגמור יותר מהר מנימול, במידה והוא מעוניין בכך, בשל חיכוך יותר גבוה. אולם, באמצעות שיטות שונות גם ערלים וגם נימולים יכולים להשהות את האורגזמה במידה ניכרת, עד מספר שעות באימון נכון.

בכריתה של העורלה אין ממש איבוד עצבים ניכר (לא משנה באיזה גיל הניתוח מבצע). ההנאה נובעת מחיכוך רב של העורלה בכיפת איבר המין הגבר ובדגדגן של האישה.

המחקר שנערך לגבי חשיפה גדולה יותר של ערלים למחלות מין מאשר נימולים. מדובר במחקר שנוי במחלוקת שהתוצאות שלו לא אמינות במיוחד. מלבד זאת, מדובר בחשיפה למחלות מין בזמן ביצוע של יחסי מין לא מוגנים (בלי קונדום). במין בטוח, לא קיים הבדל בחשיפה למחלות מין בין ערלים לנימולים.

מישהו מוכן בבקשה להסביר לי למה מילה של גברים היא לגיטימית, בעוד שמילה של נשים היא לא לגיטימית ומוקעת בכל העולם המערבי?

באופן אישי, כנימול אני יכול להגיד שאני לא מרגיש בחסך כלשהו, וגם מעולם לא קיבלתי תלונות מבנות הזוג שלי (להיפך), אבל הייתי מעדיף שהבחירה תישאר בידיי. מהבנים שלי אני בטוח אחסוך את החווייה המיותרת הזו.

פורסם

יש כאלה שה"חיתוך" לא מפריע להם, אני גאה להיות יהודי ובאותו הזמן לא חושב שהפסדתי כלום מהחיתוך הזה, מודה לאלוהים על מה שנתן :D

פורסם

אקט המילה הוא ברברי לחלוטין... פשוט קשה לי להאמין שבגיל 8 ימים החליטו עבורי וביצעו חיתוך מטופש באיבר המין. זה אחד מאותם דברים שאם מסתכלים לרגע מהצד מבינים כמה הם יכולים להיות משויכים לאיזה שבט אפריקאי נידח ולא למדינה שמתיימרת להיות מערבית. אין לי נתונים רשמיים, אבל אני סמוך ובטוח שאחוז הנימולים בבתי אב יהודיים בארץ נושק ל-100, לא פחות. איך זה ייתכן שכל אותם אנשים המגדירים עצמם חילונים גמורים, מלים את בניהם בגיל 8 ימים? הדבר הפך יותר למעין קונצנזוס חברתי, משהו שאם נפסח עליך הרי שאתה חריג, זר, שונה. זו הסיבה היחידה, הי-ח-י-ד-ה שאשקול בכובד ראש מלא בבואי למול את ילדי בעתיד.

פורסם

אני מסכים איתך, העובדה שמסירים משהו שאלוהים נתן לך נראת לי קצת מטופשת, דבר ראשון אם היה צריך להיות כך אז ה" היה בורא את כולם (אני מאמין) שיהיהו בריאים יותר ממה שעכשיו (למרות שאין פה שום דבר בריא) ולא רק את היהודים, דבר שני אם מה שהוא ניסה לעשות זה "לסמן" כל יהודי שידעו שהוא יהודי (אם זה מה שהוא ניסה לעשות) אז היה יכול לסמן אותם יש מלידה או ללכת עם איזה תג שאומר "אני יהודי" אבל אני לא חושב שהוא ניסה לעשות את זה כי גם בתקופת אברהם אף אחד לא הלך עם המכנסיים למטה :smile1: אז כמו שאמרו פה הדבר עצמו לא נותן כלום חוץ מאחוזי חשיפה גבוהים לאייץ אבל מה שנראה לי פה הכי מוגזם זה שכיביכול "מתקנים" מה שאלוהים נתן לאדם כגוף, האדם קיבל גוף וצריך לשמור עליו לא לכרות לו איברים ( :screwy:).

זאת רק דעתי אני לא אומר כלום כנגד המנהג פשוט נראה לי טיפשי במקצת...

פורסם

אגב

לא יודע למה, אבל גם המון נוצרים (פרוטסטנטים בעיקרם) מצבעים מילה (ע"י רופא מסודר והכל).

פורסם

כי לעשות את זה עם לא נימול "is like f***ing a Sharpei"

(לפי בנות sex and the city ;))

פורסם

באופן אישי, כנימול אני יכול להגיד שאני לא מרגיש בחסך כלשהו, וגם מעולם לא קיבלתי תלונות מבנות הזוג שלי (להיפך), אבל הייתי מעדיף שהבחירה תישאר בידיי. מהבנים שלי אני בטוח אחסוך את החווייה המיותרת הזו.

כמובן כל אחד ומה שהוא חושב לנכון לעשות, אבל לדעתי לילד שיגדל בארץ לא ערל, יכולה להיגרם לו אי נוחות, כשכולם נימולו מסביבו והוא לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים