פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אין כמו התוקי אסייג של בזק בינלאומי שנתיים שמחות ובלי תקלות (טפו טפו טפו)
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים בין 7 ל-9 שנים עם אינטרנט זהב+- ספק חרא, על הפנים. כל יום אני סובל מהגלישה והפינגים הזוועתיים, אבל כל פעם שההתחייבות נגמרת הם מצליחים לשכנע אותי להתחייב שוב . עוד שלושה חודשים נגמרת ההתחייבות, והפעם אני עובר בטוח לספק אחר... ברק 013 לא טובים לפי מה שהבנתי. אקטקום- מישהו בכלל מחובר אליהם :s05: בזק בנלאומי- בעעעע... אין סיכוי. אז נשאר רק נטוויז'ן אני משער :-\.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים יש חברה שבה אין את תופעת ה"אינטרנט הקופא"?בבזק בינ"ל זה קורה פעם ביום , בסופ"ש פעמיים שלושלאינ' זהב זה קרה פעם בשבועייםמה זה?אני בבזק בינלאומי כבר שבע שנים ולא נראה לי שהיה לי דבר כזה.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים נטויז'ן... בבזק בינלאומי ואינטרנט זהב ההורדות היו קופאות לי באקספלורר הרבה פעמים...
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים 012, הרבה זמן שיש לי אצלם מנוי. לא היה לי תקלות כמעט אף-פעם. עכשיו הם נתנו לי ב 29 ש"ח לחודש חבילה של 1.5 בלי התחייבות. זה הנחה שהם עושים לסטודנטים של האוניברסיטה העברית אז עשיתי על שם בת-זוגו של אבא שעושה שם דוקטורט. אחרת זה 39 הכי טוב בלי התחייבות, אני מתגייס ביולי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.