עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך, תקציב 500$.

Featured Replies

פורסם

אני צריך בבקשה עזרה לקנות כרטיס מסך.

התקציב הוא 500$ וחשוב מאוד שזה יהיה מהאתר הבא

http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814131283

אם יש כרטיס שאתם מכירים בתקציב הבא תאומרו לי בבקשה.

חבר שלי הציע לי את הכרטיס הבא:

SAPPHIRE Radeon X850XT 256MB 256-bit GDDR3 PCI-Express x16

מה דעתכם עליו?

פורסם

ה-X850XTPE הוא הכרטיס הכי טוב , זמני עד שיצאו הכרטיסים החדשים (בערך עוד חודשיים)

הכרטיסים החדשים יהיו טובים פי 2 מ-X850XTPE

בקיצור עם תקציב כזה הייתי ממתין

פורסם

ה-X850XTPE הוא הכרטיס הכי טוב , זמני עד שיצאו הכרטיסים החדשים  (בערך עוד חודשיים)

תביא לינק שמוכיח שעוד חודשיים יוצאים כרטיסים חדשים

פורסם

ה-X850XTPE הוא הכרטיס הכי טוב , זמני עד שיצאו הכרטיסים החדשים  (בערך עוד חודשיים)

להמתין למה? עד שהכרטיסים החדשים ייצאו, עד שיגיעו לחנויות והכל. זה לוקח זמן.

חוץ מזה אתה לא חושב שברגע שהכרטיסים החדשים ייצאו הם יהיו קצת יקרים יותר מ500$?

הכרטיסים הנוכחים יירדו במחיר עם הזמן וזה ברור אבל אני בטוח שהמחיר של הכרטיסים החדשים שייצאו בעתיד יהיה גבוה בהרבה יותר ממחיר הכרטיס הכי יקר כיום בשוק, במיוחד שהם יבואו עם 512mb, וזאת סיבה מעולה לעלות את המחיר שלהם היטב.

בקשר לsli של ה6600gt, טעיתי. פשוט הייתי בטוח שראיתי פעם איפשהו שהם אכן עוקפים את הx850xtpe אבל בדקתי שוב וזה לא ככה.

פורסם

קח אותו

פורסם
  • מחבר

לגבי מי שאמר לחכות, תמיד יש למה לחכות כל כמה חודשים יוצא טריק חדש אם אני יחכה לכל הטריקים החדשים זה לא יגמר.

כל הקטע שיש מישו שאבא שלי מכיר שיכול לקנות לי את הדברים הבאים במחיר מוזל, הוא קונה את זה בארוצות הברית וזה ממש זול.

תיכננתי בכלל לקנות כרטיס מסך ב-1200 ש"ח ואז שמעתי שאני יכול לבצע קנייה בארצות הברית אז העלתי תמחיר כי הציעו לי לקחת את ה- X850XT.

לגבי מי שאמר 2 כרטיסים של gefore, הלוח אם הזה מתאים נכון?

http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136152

פורסם

להמתין למה? עד שהכרטיסים החדשים ייצאו, עד שיגיעו לחנויות והכל. זה לוקח זמן.

חוץ מזה אתה לא חושב שברגע שהכרטיסים החדשים ייצאו הם יהיו קצת יקרים יותר מ500$?

הכרטיסים הנוכחים יירדו במחיר עם הזמן וזה ברור אבל אני בטוח שהמחיר של הכרטיסים החדשים שייצאו בעתיד יהיה גבוה בהרבה יותר ממחיר הכרטיס הכי יקר כיום בשוק, במיוחד שהם יבואו עם 512mb, וזאת סיבה מעולה לעלות את המחיר שלהם היטב.

בקשר לפותח הדיון- לדעתי לבזבז 500$ על כרטיס אחד זה קצת יותר מדי, הכרטיס הזה יקר מאוד כי הוא יחיד ובעל עוצמה גדולה, אבל מה?

אם אני הייתי קונה מחשב חדש כיום והיה לי את הסכום המתאים, לא הייתי הולך על הכרטיס הזה. הייתי קונה 6600gtx2 sli שכל כרטיס כזה בנפרד עולה כ170$ ואף פחות [אולי אני טועה, אני אומר בערך לפי מה שאני זוכר], ואז אתה גם חוסך סכום מכובד של כסף וגם משיג את אותם הביצעוים ואף טובים יותר בקצת [בנצ'מארקים מוכיחים כי sli הבנוי משני כרטיסי 6600gt עוקף בקצת את הx850xtpe].

שטויות במיץ, 128-ביט חונק את הביצועים של הכרטיס. גם בSLI.

פורסם

לגבי מי שאמר 2 כרטיסים של gefore, הלוח אם הזה מתאים נכון?

http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136152

הלוח הזה מתאים רק אחרי שעושים Mod פיזי ללוח תשים עוד 20 דולר ותקבל את ה SLI-DR במקום הUltra-D

פורסם

אל תיקח את ה6600GT בSLI השיפור המירבי יהיה רק חצי (ככה קראתי באיזה תארד פה) וחוץ מזה הוא בחיים לא יגיע ליכולת של הX850XT שלו אתה יכול לעשות אוברקלוק בינוני ולהגיע לרמות של הPLATINUM EDITION שהוא כיום הכרטיס הכי חזק לך עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים