פורסם 2005 באפריל 2720 שנים ראיתי פה בפורום מדריך לייצירת מפסקי און אופ אבל משנה שעברה ולא רציתי להקפיץ הודעות כמו נוב,בוא נגיד שאני מבין באלקטרוניקה אבל אני לא רואה במדריך את התמונות והן ממש עוזרות לי,האם למישהו יש מדריך או יכול לתת לי טיפ? תודה רבה מראש...
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הי אם אתה קצט מבין באלק'ט אז אתה יודע שכדי שמעגל חשמלי יעבוד הוא צריך להיות סגור באיזה שהוא מובןאז אם את זה אתה כבר יודע אתה ודאי יודע את תפקידו של מתג ON\OFF הוא לפתוח ולסגור את המעגל כדי שפעם הוא יעבוד ופעם לא יעבוד אז נתקדם מעט אתה ודאי יודע מה ההבדל בין חיבור טורי למקבילי (לא של המחשב) אם אתה לא מבין תפסיק לקרוא עכשיו ותנסה לשלוח לי EMAIL tttur@walla.co.ilאם אתה מבין אז כל מה שאתה צריך לעשות זה לחבר מתג ON\OFF בטור למאוורר אם אתה רוצה שיטוט למרות ההסבר אתה יכל לשלוח לי EMAIL בהצלחה
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר אני רואה שהוא לא עונה לי חבל כי נראה לי שהוא היה רציני איתי או שהוא לא בבית,יש עוד מישהו שיכול לעזור לי??תודה
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים תתיחס לנגד שמסומן באדום כאל המאוררולמקור המתח כמו היציאה של 12 וולט של הספק להדק השני תתיחס כאל GRD בהצלחה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר שיט לא משנה לא הבנתי כלום,יש לי ידע בסיסי לא משהו משהו... ננסה להסתדר עם זה.. הא כן דרך אגב לא נשלח לי שום דבר לאימייל.. תודה בכל מקרה.. :s07: :s07:
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר אוו שיט לא הבנתי כלום,בבקשה תעזרו לי ,תתיחסו אלי כמו אל ליימר שלא מבין כלום באלק'ט (למרות שזה באמת ככה)...בבקשה אפילו אם יש לכם מדריך באנגלית זה יהיה מצויין!!!טוב אני מתפלל לאלוהים שמישהו יעזור לי!!תודה רבה רבה למי שיעזור לי!!!
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים הי אם אתה רוצה הדרכה אישית צור קשר ב ICQ 178151490אני יוצא ב 23:00 ומחר אני לא בבית אז תנסה לתפוס אותי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.