פורסם 2002 ביולי 1423 שנים טוב אני משחק באיזה משחק יוצא ממנו ופתאום כל האייקונים שהיו לי על המסך נעלמו!ואני לא מצליח אפילו לשים על שולחן העבודה קבצים אפילו י אפשר לשים עליו כלום!אני משתמש ב XP Proיש איזו דרך לתקן את זה?
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים אני חייב לשאול כי כבר נתקלתי במקרא, כזה עשיתה ריסטרט ?עם כן תעשה system restore
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים מחבר תיקנתי את הבעיה ולמי שזה יקרה בעתיד אני רושם פה מה צריך לעשות בשביל להחזיר אותם! Ghost dog למה נעלת לי את ההודעה???.. עברתי על הכללים? פתרון פשוט ביותר:
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים מה היה המשחק ?בקשר ל GHOST DOGG, אם הוא לא נועל שני ת'רדים ביום הוא לא ישן טוב בלילה ;D
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים מחבר לא בטוח שזה בגלל המשחק או שזה היה Virtua tennis או Spider man the moveאבל אני לא חושב שזה בגלל המשחק אוליי חבר שלי בטעות עשה לי
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים מה היה המשחק ? בקשר ל GHOST DOGG, אם הוא לא נועל שני ת'רדים ביום הוא לא ישן טוב בלילה ;D אם אתה לא כותב לפחות 30 הודעות ספאם ביום אתה לא מצליח להמשיך הלאה.. ד"א, אם נעלתי את ההודעה זה כנראה היה בטעות.. מצטער.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.