פורסם 2005 באפריל 2720 שנים שלוםקראתי כאן באתר בפינת המדריכים איך לעשות מכונת ארקידורציתי לדעת איפה פשר לקנות את הג'ויסטיקים והלחצנים כדי לבנות מכונה כזו תודה אורי
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים יש מספר ספקים ברשת שמוכרים את הרכיבים ואני אישית פניתי אל Happ Controls ורכשתי מהם שלושה ג'ויסטיקים, מספר כפתורים בשלל צבעים וגם את הפלסטיק בצורת ה-T שדיברתי עליו לפני כן
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר אני מבין שהם מאפשרים משלוח לישראלואם כן אז אני יכל לקנות שם עם כל כרטיס אשראי?????ויש לי עוד שאלה איך בדיוק הרכבת את הלחצנים למקלדת הבנתי שפרקת את הג'וק של המקלדת אבל אתה אם אתה יכל לתת לי הסבר קצט יותר מפורט כי את החלק הזה לא ממש הבנתי (ואני מתעסק הרבה עם אלקטרוניקה) אז פרקתי מקלדת ואין כל כך הרבה מקשים שאפשר לחבר פשוט ככה הבנתי שיש שם הרבה נגדים בהתנגדויות שונות ובלאגן שלם בקיצור אם תסביר לי מה בדיוק קורה שם זה נורא יעזור לי תודה
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים הוא לא פירק מקלדת, ניתן לקנות את החלק הזה (המעגל מודפס - מקודד). החלק מתחבר ליציאת מקלדת ויש לו חיבורים. יאני אישית בחרתי במקודד של Ultimarc מכיוון שקל לחבר אליו את כל הרכיבים וגם מכיוון שהוא מגיע עם ההגדרות הנכונות ל-MAME, למרות שמקבלים תוכנה המאפשרת לשנות את הפעולה של כל מקש.http://www.ultimarc.com/ipac1.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.