פורסם 2005 באפריל 2920 שנים יש לי שאלה שתי חברות שונות של זיכרונות יכול לעבוד ביחד באותו הזמן? נגיד ADATA עם SAMSUNGהמוכר ב KSP אמר שזב לא ממש יכול לעבוד ביחדhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=119064.0בקשר לשאלה, יכול להיות שכן יכול להיות שלא, מה שבטוח זה שעדיף שכל הסטיקים יהיו אותו דגם ואז לא יהיו בעיות ב100%.אם אין דואל רוב הסיכויים שלא יהיו בעיות, אם יש אז רוב הסיכויים שיהיו.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים הלוח שלי הוא גיגהבייט GA-8ST800 איך אני יכול לדעת עם הוא דואל צאנל?זה הדף מוצר של הלוח הוא לא תומך בדואל צ'אנללוח שתומך בדואל חייב להיות עם מספר סלוטים זוגי של זיכרונות
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר חברה אין ספק שרובכם עם לא כולכם המוחלט תותחים בתחום אך עדיין לא קיבלתי תשובה מספקת איך אני פותר את הבעיה שלי .... :kopfpatsch: עשיתי עידכון ביוס מהאתר לגבי כל מה שקשור לתיזומים ודברים בסגנון תאמת אין לי מושג מה לא מכיר / לא מבין אז אשמח שמישהו יסביר לי מ א ועד ת במידה ויש אופציה לסדר את הבעיה במידה ולא גם תשובה "תסלח לנו אדוני אך אין מה לעשות " תתקבל בברכה (לא ממומלץ במיוחד ) :xyxthumbs:
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר GENERAL -התזמונים האלה נראים די הדוקים בשביל 3 סטיקים של 333Mhz, נסה לעבוד עם 3-4-4-8 ו-2Tאיך אני משנה את התיזמונים ???בביוס....????
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אמרתי לך איזה אפשרויות לחפש -?cas latency = 3ras to cas delay = 4ras precharge = 4cycle time = 8command time = 2Tלך לBIOS ותמצא אותם, הם בד"כ יהיו מתחת להגדרות של הצ'יפסט
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר אז ככה ממה שראיתי ב BIOS זה מה שיש לי dram clock 133mhz/by spd sdram cas latency 2.5/2 bank interleave disable/2banl/4bank precharge to active 2t/3t active to precharge 5t/6t active to cmd 3t/2t dram burst len 4/8 dram command rate 2t /1t McFly מה לבחור אין לי את האופציות האלה.....????????????????????????????? :kopfpatsch:
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אז ככה ממה שראיתי ב BIOS זה מה שיש לי dram clock 133mhz/by spd sdram cas latency 2.5/2 bank interleave disable/2banl/4bank precharge to active 2t/3t active to precharge 5t/6t active to cmd 3t/2t dram burst len 4/8 dram command rate 2t /1t McFly מה לבחור אין לי את האופציות האלה.....????????????????????????????? :kopfpatsch: dram command rate 2t /1t תבחר ב2T sdram cas latency 2.5/2 תבחר ב2.5...מוזר שאין 3...כי אתה צריך לבחור ב3.... שמישהו ימשיך
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים תבחר ככה -אז ככה ממה שראיתי ב BIOS זה מה שיש לי dram clock 133mhz/by spdsdram cas latency 2.5/2bank interleave disable/2banl/4bankprecharge to active 2t/3tactive to precharge 5t/6tactive to cmd 3t/2tdram burst len 4/8dram command rate 2t /1t
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר dram burst len 4/8 זה הדבר היחידי שהשתנה הוספתי את הזיכרון ועכשיו איך שה WINDOWS עולה הוא מעיף אותי לגמרי.... :kopfpatsch: נגמרו הרעיונות אהה....????
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר יש לי תחושה שאני בכלל לא עשיתי עידכון ל BIOS איזה עידכון הכי מתאים נראה לי ש BIOS יש אופציה לחסום עידכון וכנראה שלא שמתי לב :bash: [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.