פורסם 2005 באפריל 2620 שנים טוב פתחתי סקר לראות את הצבעת הרוב ואולי אחרי זה אני יפתח עוד משהוא טוב בקיצר אני אוהב משחקי תפקידים אם חסר משהוא אנה הגידו לי אני יוסיף סבבה?
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מירוצים?פלטפורמות?סימולטורים?חסרים הרבה סוגי משחקים =\צודק, כמו ספורט וכו'..אני אישית אוהב רק משחקי ספורט, קצת מירוצים ופעולה מגוף ראשון (Swat 4, Far Cry)
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אני שונא מרוצים ארקאדים (NFS וכאלה).אני גם שונא סימולטורים של ררכבות ומטוסים וספינות ודברים דומים.אבל אני אוהב מאוד סימולטורים של מרוצים (CMR, GTR, RBR)מה אני עושה :s05:ד"א אחלה סקר.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים רציתי לבחור 4 אבל אי אפשר אז בחרתי את השתיים שאני הכי אוהב פעולה ומירוצים אבל אני אוהב גם אסטרטגיה (לא ממש) וגם ספורט(כמעט כל משחק NHL,NBA,FIFA,MVP BASSEBALL,GOLF כמעט הכל חוץ מNFL!
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים סימולטורים זה ממש קשה ומשעמם, זה סוג משחק רק לכאלה עם סבלנותאסטרטגיה זה חוכמה ופיקחות על הבסיס ובנייתו והתקפות, קורדינציה רבה,אז בחרתי מירוצים ופעולה
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אני הכי אוהב פעולה ואסטרטגיה.. קשה לי להחליט מה יותר אבל פעם הכי אהבתי אסטרטגיה.. זה שולטטטטטטטטט ואני מאד אוהב גם משחקי תפקידים כמו KOTOR..משחקי תפקידים הם כאלה קסומים ומעניינים כמו DIABLO ומירוצים אני גם אוהב חלק כמו MOTO CROSS ועוד מרוצי מכוניות ואופנועים!
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים פעולה-אמריקן ארמי,קוונטר סטרייק תפקידים, קווסטים-דיאבלו 2 LOD מרוצים-NFSU 1,2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.