פורסם 2005 באפריל 2620 שנים במידה ואני הולך לטכנאי או מוכר הכי אהבל שיש... איך אני מסביר לו בדיוק מה אני צריך?אני צריך נגד משתנה, הוא יקבל 12V ויהיו לו 3 מצבים:12V5VOFFאיך ניקראים הנגדים המישתנים האלו...ואם אפשר לקבל קישור למוצר בחנות אלקטרוניקה ברשת כמו אריהב...מודה לכם מאד... המשך חופש נעים
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אלו נקראים פוטנציומטרים, ולפי מה שהבנתי אתזה לא רוצה פוטנציומטר,כי פוטנציומטר הוא לטווח מסויים, מה שאתה צריך זה בעצם מפסק 3 מצבים..אתה מחבר את האדמה כקבוע, חוט אדום כמצב, וחוט צהוב כמצב, ואת זה אתה מחבר למאוורר, ככה שאתה משתמש במפסק כבורר כזה.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר עכשיו תיקרא שוב את ההודעה....קראת... יופי...עכשיו איך קוראים לרכיב הזה? ואיך אני מסביר את מה שאני רוצה למוכר בשפה ששנינו נבין
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מה לא הבנת?נגד משתנה-פוטנציומטרמה שאמרתי לך עליו ה"בורר" הזה- מפסק 3 מצבים..בדיוק כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, ותסביר לו מה שאמרתי לך, ותסביר לו בשביל מה זה, שיש לך רכיב, שצורך כך וכך מתח וכך וכך זרם,ואתה רוצה משהו שיאפשר 3 מצבים, מהספק כוח, 12 וולט ו5וולט וללא מקור כוח (OFF).
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר תודה לך, מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק לקניית הרכיב דרך אריהב או חנות אלקטרוניקה אחרת ברשת?
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אז תוריד מהכותרת את המושג "נגדים משתנים" ותכתוב "מפסק 3 מצבים" שזה בעצם מה שאתה צריך לקנות, מפסק 3 מצבים עם 3 רגליים לרגל האמצעית אתה מחבר את ה+ מהמאורר, לרגל בצד אחד 12V ולרגל בצד השני 5V (מהספק כוח) ומה שהכפתור עושה זה מגשר בין הרגליים, כל פעם לרגל אחרת, ובאמצע הוא פשוט יוצא נתק (OFF) אתה יכול לקנות את זה בכל חנות אלקטרוניקה אפילו הכי קטנות, כל מה שאתה צריך לבקש זה מפסק 3 מצבים..
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר בכל זאת עוד לא הבנתם אותי....אולי זה יבהיר לכם את מה שאני מתכנן...http://bit-tech.net/images/article/52/fanbus_rheostat_basic_small.jpgאז מהו הרכיב הזה?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים פוטנציומטר, נגד משתנה,אבל אין פה שום מצבים, זה לא שהוא 12 7 5 0 או איך שתקבע לזההוא בטווח מסויים, נגיד מ 12V ל 5V או 0V ואתה בורר את המהירות על ידי סיבוב, אתה יכול 11.5 11 10.5 10 9.5 וכו, זה לא מצבים!
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אתה צריך מפסק שלוש מצביםמתי שהב5 וולט צריך להיות לך נגד שיוריד לך תמתח או זרם או מה שזה לא יהיה ל5 וולט
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים הי אם אתה רוצה יש בת"א ברחוב שדרות הר ציון אם אתה לא מגיע לשם אני יכל לקנות ולשלוח לך בדאר כשאני חוזר מהבסיסרק תגיד לי בדיוק מה אתה רוצה נערך: אני הולך ל ת"א מחר אם אתה רוצה תכתוב מה אתה רוצה בדיוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.