עבור לתוכן

בעיה עם כניסה לאתרים עם HTTPS. ובעיה עם ICQ.

Featured Replies

פורסם

כפי שרשום בכותרת, יש לי בעיה להיכנס לאתרים עם https האתרים האלו לא עולים, אני חושש שמדובר במשהו בהגדרות הראוטר שהתקנתי לפני יומיים, אם אפשר עזרה בנשא אני אשמח מאד!

תודה רבה מראש

רום

פורסם

באיזה דפדפן אתה משתמש? האם ניסית בדפדפן אחר? אני מבין שהבעייה התחילה בדיוק כשחיברת את הנתב?

פורסם
  • מחבר

כן, הבעיה התחילה עם חיבור הראוטר, עשיתי פורוורדינג לפורט 443, ואישרתי אותו בפיירוול. ועדיין אי אפשר להיכנס.

אני משתמש באקספלורר ולא ניסיתי שום דבר אחר.

פורסם

אם מדובר בראוטר של לינקסיס, נסה לבדוק את מה שמציעים כאן:

http://www.dslreports.com/forum/remark,13132819

ובכל מקרה, בנתבי לינקסיס (לא כולם) צריך להפעיל ידנית תמיכה ב HTTPS

אם זה נתב אחר, אז איזה?

פורסם
  • מחבר

ראוטר של גיגה-בייט אני חושב שיש להם רק דגם אחד כרגע בשוק.

פורסם

ראוטר של גיגה-בייט אני חושב שיש להם רק דגם אחד כרגע בשוק.

יש להם מספר דגמים

GN-B49G-WPEAG

GN-B49G-WMAG

GN-B49G

GN-BR404W

GN-B41G

ועוד אחד שהוא PCI אז לא רשמתי...

דבר ראשון נסה לחבר בלי הראוטר ותראה אם הבעייה עדיין קיימת - אם כן, מדובר בבעיית דפדפן

אם לא, תנסה לאפס את הראוטר ולהגדיר אותו מחדש. אני משתמש בראוטר של אלקטל ולא הייתי צריך להגדיר את הפורט הזה ידנית (ואני גולש קבוע לאתרים מאובטחים..)

תודיע מה קורה עם זה

פורסם
  • מחבר

ניתקתי את הראוטר (מדגם GN-B49G ) וזה עובד בסדר.

אגב, את הפורטים של האימיול הצלחתי לסדר...

יש לי בעיה נוספת! גם האייסיקיו מאד מאד לא יציב, לפעמים מתחבר ואז מתנתק- גם הפורט שלו פתוח.

יש נן הגדרות פרוקסי וכאלה שאין לי בהן מושג, אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך או לעזור אני מאד אשמח.

פורסם

הבעיות ב ICQ של יציבות הם כשה EMULE רץ ברקע, או בכל מצב, גם כשהוא התוכנה היחידה שמשתמשת בחיבור?

פורסם
  • מחבר

מסתבר שאכן הבעיה מתגברת כשהאימיול רץ.

אגב, משהו מוזר, למרות שעכשיו הפורטים של האיימיול סגורים, אני עדיין על high ID, אבל זה לא חשבו כרגע...

פורסם

נראה לי חרא של ROUTER , תחליף עם אפשר.. בכל מקרה, תקטין את ה MAX CONNECTIONS ב EMULE, וגם את ה MAX UPLOAD וגם את ה MAX SIMULATIONS CONECTION או שיך שקוראים לזה ב ADVANCED...

פורסם
  • מחבר

קצת מאוחר מידי בשביל זה...

לצערי אני גם לא מצילח לפתוח את הפורטים כמו שצריך, פשוט לא נפתחים למרות שלפי דעתי הכל מוגדר נכון...

פורסם

קצת מאוחר מידי בשביל זה...

לצערי אני גם לא מצילח לפתוח את הפורטים כמו שצריך, פשוט לא נפתחים למרות שלפי דעתי הכל מוגדר נכון...

יש אפשרות לעשות ריסט פיזי לראוטר? אם כן הייתי הולך על זה קודם, אם לא הייתי נכנס לממשק שלו ומאפס אותו לחלוטין (משהו בשם restore default וכדומה), ומגדיר אותו מההתחלה...

פורסם
  • מחבר

עשיתי פיזי, מה שמאפס גם את ההגדרות.

הפורטים של האימיול פתוחים עכשיו, אבל הHTTPS לא פתוח וגם האייסיקיו לא פתוח, מבחינת הפיירוויר הכל מוגדר וגם מצד הראוטר.

(netstat)

פורסם

תלך על כל האפשרויות בראוטר על פורט 443. לפתוח אותו בפיירוול, להגדיר אותו בPORT FORWARDING, בVIRTUAL SERVER, ובSPECIAL APPLICATIONS. גם תוודא שהפיירול של הווינדוס כבוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים