עבור לתוכן

IIB's Challenge - DOOM3

Featured Replies

פורסם

*couch* NOT *couch*

באמת מה התחלת לדבר על ספות? ::)

אז לא הבנתי, אתה לא אוהב ספות כי כתוב שם בשפה האנגלית נוט(NOT) :lol: ;D

• תגובות 138
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

: YuvYuv ב היום בשעה 03:41:56

פורסם

זה מוזר...

למה זה עבר מספירת 12 לספירת 24 שעות?

פורסם

: YuvYuv ב היום בשעה 03:41:56

LOL הבנתי! :lol: :lol: :lol: :lol: :bash:

פורסם

שלום חברים וחברות.

בעקבות המהומות האחרונות בנוגע DOOM3 למנוע שלו ולמפתח שלו.

הגעתי לשמסכנה שיש בפורם הזה תפיסה מוטעית ש DOOM3 הוא מנוע כ"כ כבד וחדשני שכרטיסים גראפיים של ימינו לא יכלו להתמודד איתו כמו שצריך. אני כמובן מתנגד לתפיסה הזאת ואומר שכולכם חולים. ;D :P

ובכן אני מכריז בזאת שלדעתי DOOM3 יפעל כמו שצריך ברזולוציה 768*1024 ב High Details על כרטיסים שמבוססים על המעבדים הגראפיים R200 (ראדון 8500) ו NV25 (גיפורס 4). כשאני אומר כמו שצריך אני מתכון ל 30+ פרימים בשניה בממוצע.

מי שרוצה לחלוק עלי מוזמן to Flame the thread.

תודה.

אני חושב שהוא צודק, אל לנו לשכוח שיצרניות המשחקים לא מעוניינות שהמשחקים שלהם ימכרו רק לקומץ אנשים אלא כמעט לכל הספקטרום של השוק והם חייבות שגם על מחשבים "ישנים" ו"איטיים" יותר המשחקים ירוצו כמו שצריך.

פורסם

ולזה שאמר שיש ששלחו לו את ה NV31 ושיש לו אלפא של דום: לך תזרוק על עצמך איזה לבנה.(ולא הגבינה לבנה לשמנים שבינינו)

לפי מיטב ידיעתי כדי שהמשחק יעבוד הכי חלק תצטרך מעבד במהירות 2000 אר300 ו512 של זיכרון.

זה היה בצחוק!!!!!

ולפי מיטב ידיעתי מיטב ידיעתך שגוי.......

אני חותם שהמשחק יעבוד טוב מאוד עם ATHLON XP 1600+ או פנטיום 4 1.6A או אפילו פנטיום 3 1.13GHz טואלטין, וכרטיס מסך ATI Radeon 8500LE או GF 4 TI4200, ו128MB זיכרון, אולי 256MB.

פורסם

אני חותם שהמשחק יעבוד טוב מאוד עם ATHLON XP 1600+ או פנטיום 4 1.6A או אפילו פנטיום 3 1.13GHz טואלטין, וכרטיס מסך ATI Radeon 8500LE או GF 4 TI4200, ו128MB זיכרון, אולי 256MB.

המחשב הזה ביותר שקיים אה? ::) ::)

את זה תסביר לאנשים שקנו GEFORCE3 לפני חודשיים..:\

ואת הקטע עם המחשבים האיטיים תסבירו לNVIDIA ולמפתחים של AA...

פורסם

אם כבר מדברים על 3DMARK, כאשר התוכנה יצאה לראשונה עם סרטון דמו למקס-פיין אנשים נדהמו מהאיכות הגרפית של במשחק.

אך כאשר המשחק יצא , שמנו לב כי פיצ'רים רבים שהמנוע מסוגל להציג ונראו ב3DMARK, לא נכללו במשחק עצמו.

כך גם קורה עם הtechdemo של דום שהוצג בE3, גם הוא כל מטרתו להראות גרפיקה מרשימה (שאגב לא הרשימה אותי במיוחד), המשחק המוגמר עוד לא יצא. ולדעתי הגרפיקה במשחק עצמו תהיה פחות איכותית, וכמו כן דרישות המערכת יהיו יותר נמוכות.

אבל זה לא היה techdemo !!!

בפעם המליון, זה היה קטע מהמשחק המוגמר!!! מישהו ישב ושיחק במשחק והראו את זה על מסך גדול בעזרת מקרן!

אלוהים ישמור, כמה פעמים אפשר לחזור על זה?!

פורסם

ולזה שאמר שיש ששלחו לו את ה NV31 ושיש לו אלפא של דום: לך תזרוק על עצמך איזה לבנה.(ולא הגבינה לבנה לשמנים שבינינו)

לפי מיטב ידיעתי כדי שהמשחק יעבוד הכי חלק תצטרך מעבד במהירות 2000 אר300 ו512 של זיכרון.

זה היה בצחוק!!!!!

ולפי מיטב ידיעתי מיטב ידיעתך שגוי.......

ידיעתי שגוי? לא נראה לי...קראתי את כל הכתבות הקיימות כמעט על המשחק ואני יודע כל פרט עליו ותהיה בטוח שאני אומר שהוא רץ חלק אני מתכוון ל60 פריימים פלוס על רזולוצייה של 1280על1024 על כל הגרפיקה הכי גבוה.

פורסם

כל הכתבות שקראת על המשחק לא יעזרו לך להבין את דרישות המערכת הסופיות שלו. תבקר קצת בפורומים של מפתחי תלת מימד, וזה ייתן לך מושג. (אלא אם כן, אתה לא מבים על מה הם מדברים שם).

יש לך בכלל מושג באילו אלגוריטמים וטכניקות משתמש המנוע בכדי להעריך את דרישות המערכת שלו?

פורסם

אם כבר מדברים על 3DMARK, כאשר התוכנה יצאה לראשונה עם סרטון דמו למקס-פיין אנשים נדהמו מהאיכות הגרפית של במשחק.

אך כאשר המשחק יצא , שמנו לב כי פיצ'רים רבים שהמנוע מסוגל להציג ונראו ב3DMARK, לא נכללו במשחק עצמו.

כך גם קורה עם הtechdemo של דום שהוצג בE3, גם הוא כל מטרתו להראות גרפיקה מרשימה (שאגב לא הרשימה אותי במיוחד), המשחק המוגמר עוד לא יצא. ולדעתי הגרפיקה במשחק עצמו תהיה פחות איכותית, וכמו כן דרישות המערכת יהיו יותר נמוכות.

אבל זה לא היה techdemo !!!

בפעם המליון, זה היה קטע מהמשחק המוגמר!!! מישהו ישב ושיחק במשחק והראו את זה על מסך גדול בעזרת מקרן!

אלוהים ישמור, כמה פעמים אפשר לחזור על זה?!

זה כן היה TECHDEMO, כמה פעמים אפשר לחזור על זה! זה לא היה קטע מהמשחק המוגמר.

כשיגיע המשחק המוגמר נעשה - מצא את ההבדלים.

פורסם

כל הכתבות שקראת על המשחק לא יעזרו לך להבין את דרישות המערכת הסופיות שלו. תבקר קצת בפורומים של מפתחי תלת מימד, וזה ייתן לך מושג. (אלא אם כן, אתה לא מבים על מה הם מדברים שם).

יש לך בכלל מושג באילו אלגוריטמים וטכניקות משתמש המנוע בכדי להעריך את דרישות המערכת שלו?

אכן אתה צודק, רוב הכתבות נכתבות ע"י אנשים מהשורה ולא מפתחי משחקים, כך שהידע הטכנולוגי והיכולת להעריך את היכולת של המנוע שגוייה. כמו כן רוב הכתבות והמשתמשים מושפעים קצת יותר מדי מהHYPE שנוצר ב E3 (אני לא ולכן אני לא אתאכזב כשהמשחק יצא ;D )

פורסם

נכון הכתבות לא יעזרו אבל שגון קארמק אומר ביומן המפתח שלו בבירור מה יהיו דרישות המערכת ומסביר על כל דבר אז זה כן יעזור.

פורסם

:nono:

אני קורא וקורא וקורא ומורט את השערות כשאני יודע שעד שאני יגיע לעמוד שאני יכול לכתוב בוא כבר ישכחו מה אנשים כתבו :bash: :bash:

3dmark משתמש במנוע של מקס פיין? מה? 3dmark משתמש רק במשהו אחד ממקס פיין שזה הmax-fx... היכולות לשנות פרצופים וכו שגם eidos קנו מremedy.

המשחק כבד, די תודו בזה.

הוא מאוד כבד.

אפשר להגיד גם שכאשר הריצו את המשחק בe3 על הR300 הלא מוגמר הוא הורץ בmidium detail...

לא רוצים להאמין? לא ממש אכפת לי. זה עובדה.

המשחק לא יעבוד חלק עם ge force 3. עוד כשהוא יצא והראו תמונות ראשונות של דום 3 ממנו... אז כבר קארמק אמר שהמשחק לא יעבוד הכי טוב בעולם על ה"מפלצת החדשה"!!!!

ולגבי איכות משחק!!!

מי דיבר על איכות משחק, רוב האנשים שראו את המשחק אמרו שחוץ מהגרפיקה המשחק לא פורץ דרך בשום תחום ונראה לא משהו...

בקשר לאווירה... זה הרעיון של המפתחים... פסגת הפחד :asthanos: הם מנסים להפחיד אותך כאילו זה avp או משהו...

כולל תמיכה ב5.1 וכו וכו וכו...

לא מייצרים משחק בשביל מנוע...

אתה מקשיב למה שאתה כותב בכלל?

אפילו את lichtech שהוא מנוע בלי משחק הם לא הצליחו למכור אז הם הקימו את monolich שפיתחה את nolf ו avp ועוד... רק בגלל שאף אחד לא קנה את המנוע.

לגבי croateam... אותו דבר עם סאם חביבנו.

אז די לכתוב שטויות.

;)

פורסם

לא אמרתי שלא בונים משחק בשביל מנוע , אמרתי שבונים משחק לא רק בשביל מנוע .

חוץ מזה המשחקים שאמרת הם משחקים מעולים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים