פורסם 2005 באפריל 2620 שנים שלום כולם לני כמה חודשים פורשם כאן בפורום נושא על מלחמת העולם השלישית שהיא תגיד לאחר שבוש יבחר שוב כמובן שאף אחד לא האמין ואמר עוד פסיכי אחדהיום סתם הסתכלתי בynet וראיתי כתבה על הנסיגה של סוריה מלבנוןהיתה שם תגובה :comאדוני וצבא השמיים בדרכם לכדור הארץ ,שליחי אדוני כבר נמצאים בכדור הארץארצות הברית של אמריקה שהיא מקור הרשע בעולם היום תתחיל בקרוב את מלחמת העולם השלישיתזו תהייה מלחמה גרעינית אשר מוזכרת בנבואות אחרית הימיםגורג בוש נבחר לכהונתו הראשונה וגם השניה כי הוא מלך גוגאשר יביא חורבן על העולםהערבים והאיסלם אינם מהווים איום קיומי על היהודיםאלא אמריקה והנצרותהיהודים המסוממים אחרי כסף אמריקאי כבר מזמן שכחו את יהדותם.העם הישראלי כהגדרתו הוא עם של מתיוונים עלובים המחקים את התרבות האמריקאית המטומטמת והכוחניתאדוני יציל חלקים מעם ישראלמשיח בן דויד , עבד אדוני, ינהיג את ישראל והעולםהתאריך שבו תתחיל מלחמת העולם השלישית הוא 10/12/2005על החתוםהכותב אהכותב א. (26.04.05)מה אתם חושבים ????הרבה מאד מהדברם שם נכוניםוגם עם ההנגה של בוש נגד האיסלם והנסיון לעשות שלום עולמי כך זה נראה שזה באמת יתממש מה אתם חושבים ?
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים העולם בלחימה מתמדת, יש מין איזון כזה, במקום אחד יש שלום, במקום אחר מלחמה.WWIII אולי תהיה מתי שהוא, אבל לנקוב בתאריך זאת פשוט בדיחה גרועה
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים התאריך שבו תתחיל מלחמת העולם השלישית הוא 10/12/2005בתאריך הזה אני אהיה שנתיים בצבא ;Dרק שלא יתחילו את המלחמה בלעדיי!על החתוםהמתיוון שאכל חזיר בפיתה ולגם שוקובליל הסדר! (זה בצחוק בלבד, לכל שומרי הכשרות!זה היה סתם סטייק אנטריקוט ולא חזיר)
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים טוב כרגע הרמתי שיחה לסלולארי של allah וישבתי עם ישו ואלוהים(שמבקש שתקראו לו יוסי) בskype ודחינו את המלחמה ב4 שנים כדי לתת לישראל עוד צ'אנס לעלות למונדיאל.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים התאריך נראה לי קצת תמוהה,אבל מה שבטוח שהמלחמה הגדולה הבאה תיווצר בין מזרח ומערב.אני כמובן מדבר על העולם/תרבות המערבי/ת (אולי בהנהגת אמריקה) מול האיסלם.זאת מלחמה שהיא פשוט בלתי נמנעת,הבדלי התרבויות פשוט גדולים מדי.ולא משנה מה שתגידו,האיסלם ינצח,כי בניגוד לכל הערכים ה"נאורים" של המערב,לאיסלמים אין בעיה לשקוע כל כולם במאבק ולא לחשוב על חייהם(אני מדבר כמובן על ההדיותים,החכמים כמובן ינהיגו ויזכו לכל הכסף והכוח,כמו שקורה עכשיו אצלנו).
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים א. היו ת'רדים כאלה בעבר, זה לא מוביל לשום מקום.ב. הת'רד הנוכחי גולש לספאם סתמי.ergo: ננעל.מ.ש.ל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.