עבור לתוכן

חיבור מאוורר ישירות לספק

Featured Replies

פורסם

יש לי שתי מאווררים במארז ויש כניסה רק לאחד מהם בלוח אם אז הבנתי שאני צריך לחבר את המאוורר ישירות למולקס

אני מתחיל בכל התחום של המודינג אז אם משהו מוכן להסביר לי בדיוק מה לחבר למה ואיך אני יודה לו מאוד :)

פורסם

אתה צריך לחבר את המולקס שיוצא מהמאוורר אל המולקס שיוצא מן הספק (מולקס זכר אל מולקס נקבה)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אבל גם החיבור של הספק וגם של המאורר הם נקבות

פורסם

החיבור של המאוורר צריך להיות זכר.

אם הוא לא, אז אתה יכול לחתוך את הנקבה ממנו ולהלחים לו זכר.

עריכה: אולי יש לו גם זכר(שמתחבר לנקבה שיוצא מהספק) וגם נקבה (שהמטרה של הנקבה שהמאוורר כאלו לא יתפוס שקע של הספק)

B00006B6TX.01.LZZZZZZZ.jpg

פורסם
  • מחבר

אבל למאוורר יש רק 3 כבלים (אחד מהם חיישן) ולספק יש 4...

פורסם

אז היית אומר שיש לו חיבור פיזי אחר  :)

יש לך שתי אפשרויות:

לקנות מתאם משלושה פינים לארבעה.

לחתוך את הכבל של המאוורר ולהלחים לו זכר שתואם אתה הנקבה של הספק.

פורסם

אתה בטוח שבקצה של המאוורר יש מולקס? זה נשמע כמו חיבור 2 פינים.

אותו במקרה הזה אתה יכול לחבר אל הלוח אם, עיין בחוברת הלוח אם כדי למצוא את המקומות הספציפים אליהם אפשר לחבר את המאוורר.

פורסם

1.אם המאוור חשבו לך שיעבוד על פי הטמפרטורה של הלוח שלך אז תקנה מפצל

2.אם אתה רוצה לחבר למולקס תקנה מתאם מ3 ל4 פינים

3.אם לא בא לך להשקיע כסף תעיף את הפלסטיק של המולקס תעיף תפלסטיק בקצה המאוורר שלך עכשיו בקצה המאוורר שלך התגלו לפנייך 3 חוטים לבן,שחור,אדום

ובמולקס התגלו לפנייך 4 חוטים צהוב,שחור,שחור,אדום

עכשיו את החוט הלבן במאוורר לא נשתמש בו כי הוא חיישן לא צריך תלחים חוט של המאוורר אדום לצהוב במולקס והחוט השחור במאוורר לאיזה חוט שחור במולקס שלך תבחר יש שני שחורים.

בוא אני יסביר לך השחור זה 0 הארקה והצהוב זה 12V וזהו עכשיו יש לך מאורר שעובד כמו שצריך בלי שום מתאם

לדעתי אחי לך על האפשרות ה3 שאמרתי לך המאוורר ככה עובד בצורה הכי טובה שאפשר בהצלחה לך אחי אם אין לך מלחם פשוט תוריד את הגומי מהחוטים ואז תסובב אותם אחד על השני וכדי להבטיח שזה יהיה בסדר והדוק שים איזולירבנד או סתם דבק שקוף

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העוזרים!

מצאתי על הלוח אם פינים של 12v ושל 0 צמודים שיניתי את הסדר של החוטים בכניסה של המאורר והוצאתי לגמרי את הsensor- ופועל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים