פורסם 2005 באפריל 2620 שנים טוב זה עדיין לא קרה אף פעם. פתחתי את האימיול ואחרי דקה זה המצב.זה גם נשאר יציב המהירות הזאת. מפתיע. הלוואי ותמיד זה היה ככה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים הייתה תקופה ככה לפני החופש הגדול של שנה שעברה שבמשך 3 שבועות האימיול שלי הטיס טילים..ישר כשהדלקתי עלה ל 70 ולא ירד משם! נראה לי הורדתי את כל העולם באותו זמן..
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים הייתה תקופה ככה לפני החופש הגדול של שנה שעברה שבמשך 3 שבועות האימיול שלי הטיס טילים.. ישר כשהדלקתי עלה ל 70 ולא ירד משם! נראה לי הורדתי את כל העולם באותו זמן.. לא נראה לי...
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים איזה היתרגשות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחסתם סתם גם לי היה זמנים טובים בזמנו של ה GTA VC הוריד מהר מאוד
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים תקווה שזה לא FAKE, שכל הקובץ מלא באותיות "a" או משהו כזה, ובגלל הדחיסה זה מוריד כל כך מהר..
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים זה לא זיוף. זה קורה לפעמים שהאמיול מתחבר למקור מהיר במיוחד, באיזה שרת של משהו שמשתמש באמיול לדוגמא ואז זה מוריד ככה מהר, אבל זה רק לזמן קצר. לי זה פעם הוריד ב176 קובץ אחד במשך 10 דקות...
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים תרשה לי לישאול איזה EMULE זה?<???????????????????????????????????????????????????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.