פורסם 2005 באפריל 2620 שנים עשיתי סדר פסח ופתאום ראיתי את הכיסויים למחשב שקיבלתי לפני 4 שנים, ונזכרתי איך פעם (לפני 6 שנים בערך) הייתי מכסה את המחשב, ואיך כולם היו מכסים, והיום אי אפשר למצוא בן אחד שמכסה את המחשב עם הכיסויים האופציונליים (מסך, מקלדת, מארז, מדפסת), אך בכל זאת רציתי לוודא זאת, ואולי להיווכח שאני טועה?
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים בחיים לא השתמשתי באף אחד מהכיסויים האלהאבל סבתא שלי עושה את זה והמחשב שלה נוצץ כמו זהב בערך(טוב זה שהיא מנקה אותו 5 פעמים ביום בטוח עוזר...)
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים את ה586 שלי כיסיתי... חחחכיום? אני לא חושב שהציפטק דראגון פול טאוור שלי יאהב להיות מכוסה, במיוחד שזה ישאיר חצי מארז לא מכוסה P:
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים היום כמעט אצל כולם המחשב דלוק 24/7. אז אי אפשר ממש לכסות, וגם למי יש כוח לעשות את זה כל פעם?פשוט מנקים אבק פעם בחודשיים/חודש וזהו.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים חחח כיסיתי פעם לפני 5 שנים בערך..היום אני כבר לא יודע איפה הכיסויים.. נראה לי זרקתי אותם
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אני מכסנ את המסך LCDזה גם אניאבל רק בימים שהמנקה מגיעאני פשוט מפחד שהוא ינסה לנקות את המסך עם חומר ניקויי רגיל :-\
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אנשים פעם היו מאוד לא חכמים.תמיד היו מכריחים אותנו לכסות את המחשבים, אבל אני לא ראיתי אף אחד מכסה בבית שלו את המסך של הטלוויזיה או הוידאו שלו!
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אנשים פעם היו מאוד לא חכמים.תמיד היו מכריחים אותנו לכסות את המחשבים, אבל אני לא ראיתי אף אחד מכסה בבית שלו את המסך של הטלוויזיה או הוידאו שלו! בטלויזיה אין מאורר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.