עבור לתוכן

תוכנה חינמית כמו maya

Featured Replies

פורסם

היי מה המצב??  :hi:

רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שאפשר לעשות איתה את אותם הדברים שעושים עם מאיה -> maya

תודה לכל העונים :)

פורסם

מה זה MAYA ?

פורסם

MAYA - תוכנה ליצירת סרטוני תלת-מימד.

זה תלוי איך אתה מגדיר חינמית?....... אני יכול להמליץ אל 3D STUDIU MAX.

פורסם

תגיד אתה עושה חיפוש לפני שאתה מדבר ? תכתוב BLENDER בגוגל, תוכנה תלת-מימדית, חנימית, קטנה ומקצועית.

פורסם

חחח הרגת אותי. אתה מתכוון ל ALIAS MAYA ??

כנס לפה

תגלה שמאיה אנלימיטד עולה 6500$ אז אם זה חינמי.. קנה את 3DsMax גם היא בסביבה הזאת..

עריכה:

אחרי קריאה שניה אני מבין שאתה רוצה תוכנה חינמית שעושה דברים כמו מאיה. בחיים לא תמצא תוכנה כזאת אבל אולי תמצא משו שיש בו טיפה ממה שאתה יכול לעשות במאיה כי מן הסתם.. היא עולה 6.5K$

פורסם

חחח הרגת אותי. אתה מתכוון ל ALIAS MAYA ??

כנס לפה

תגלה שמאיה אנלימיטד עולה 6500$ אז אם זה חינמי.. קנה את 3DsMax גם היא בסביבה הזאת..

עריכה:

אחרי קריאה שניה אני מבין שאתה רוצה תוכנה חינמית שעושה דברים כמו מאיה. בחיים לא תמצא תוכנה כזאת אבל אולי תמצא משו שיש בו טיפה ממה שאתה יכול לעשות במאיה כי מן הסתם.. היא עולה 6.5K$

אף פעם לא הבנתי מה משמעות הK הזו ??

פורסם

1000 כמו 1024KB...

6500 ש"ח...

בכל מקרה, להגדיר איכות של תוכנה על פי מחיר זה די דבילי...

סתכל כמה עולה OFFICE ויש את OPEN OFFICE שהוא חינמי ויותר טוב..

פורסם

1000 כמו 1024KB...

6500 ש"ח...

בכל מקרה, להגדיר איכות של תוכנה על פי מחיר זה די דבילי...

סתכל כמה עולה OFFICE ויש את OPEN OFFICE שהוא חינמי ויותר טוב..

נכון ..

ועכשיו הבנתי מה הכוונה גם לwin 2K ! ;)

פורסם

יותר 6500$ מאשר שקל.. ;D

אבל הקטע היא לא רק התוכנה אלא גם הרישיון וכל המסביב כי לפי החוק אסור לך לפרסם משהו שעשית אם אין לך רישיון לתוכנה.

אבל בכל מקרה זה ידוע שmaya ו 3dsmax הן השולטות בתחום ולא סתם שמשתמשים רק בהן..

דוגמא: את שרק יצרו במאיה

פורסם

אני ראיתי דברים מדהימים שעשו גם עם BLENDER זה בסדר...

ברור שאנשים שעובדים מקצועית עם זה יעדיפו תוכנה עם גב חזק.

פורסם

יש את POVRay שהיא renderer די מתוחכם וחינמי, רק שהוא לא בא עם modeller, אלא עובד על קבצי פרוייקט טקטואליים.

קשה לעבוד איתו לאנימציה, אבל הוא אידיאלי אם רוצים ליצור סצנה בצורה פרוצדורלית.

יש גם Modeller בשבילו שנקרא Moray, שהוא shareware בפעם האחרונה שבדקתי ומאפשר גם לערוך לייצר סצנות בעזרת ממשק משתמש ויזואלי.

אם מעניין אותך Character Animation ואתה לא צריך renderer, יש את GMax של Discreet, שזו בעצם גרסא של 3DSMax שהורידו ממנה פיצ'רים. (אי אפשר לייצר תמונה אבל אפשר לבנות אנימציות ויש שם פי'צרים כמו bones, skin, IK וכל מה שצריך כדי לבנות rig מתקדם).

(עריכה)

אגב, ל- Maya יש גרסת Personal Learning Editiion שהיא חינם, ואפשר לעשות בה כמעט כל מה שאפשר ב- Maya, רק שהוא מוסיף לך watermark די מעצבן ושומר בפורמט שונה מזה של Maya.

ל- 3DSMax יש אפשרות לרישיון סטודנט שהמחיר שלו נמוך בהרבה מזה של הגרסא המסחרית (אבל התוכנה עצמה זהה).

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתה יכול לנסות סינמה 4D או משהו כזה.. או זיברש 2 ..אבל אני חושב שאף אחת לא מגיעה לרמה של מאיה ... בכמה דברים...

אבל אני ממליץ על מאיה פרסונל אדישן כמו שמישהו פה אמר כבר..

פורסם

Maya עולה כסף? אמרו ממזמן שהיא חינמית להורדה. מוזר.

פורסם

יש גרסה חנמית של Maya. אני חושב שקוראים לה PLE או משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים