עבור לתוכן

אני רוצה לקנות דרמל אבל איזה כדאי ??

Featured Replies

פורסם

??? אני קניתי דרמל מצ'וקמק שלא מגיע ל3000 RPM של איזה חברה סינית אחד קטנצ'יק כזה :\ ועוד שילמתי עליו 100 שקל טיפש שכמותי איזה אתם ממליצים ? אני מחפש אחד שיהיה טוב ומהיר ! הכי חשוב שיהיה מהיר הכי שאפשר כי אם אני רוצה לחתוך דלת של מארז אז אני לא רוצה לשבת על זה שבועיים וכל יום 3 שעות.... :|

ואיפה אפשר לקנות ???

ואני גם לא רוצה לשלם 500-400 שקל ....

פורסם

ברוך הבא לפורום. פעם הבאה תשתמש באופציית החיפוש לפני שאתה פותח ת'ראד חדש...

בקיצור:

DRAMEL (ככה קוראים לחברה) הוא נחשב להכי טוב (לי אין מושג למה... עם שלי לא הצלחתי לחתוך את המארז יותר מהר מס"מ בדקה) והוא גם הכי יקר, אל תקנה אותו אם אתה לא מודר רציני...

וולף או יונדאי- זולים, איכות סבירה, מתאימים למודרים מתחילים ולחובבים... לפי תגובות בפורום, הרוב מעדיפים את הוולף.

לי אישית יש דראמל ישן (מאוד) אין לי מושג איזה חברה, הסל"ד שלו לא גבוה כמו של הDRAMEL, אבל הוא חותך הרבה יותר טוב. אם הייתי יודע איזה חברה הוא, הייתי ממליץ לך עליו ;)

פורסם

ואני גם לא רוצה לשלם 500-400 שקל ....

אז תקנה את הוולף..

ופעם הבאה תריץ חיפוש קטן לפניי שאתה מפרסם הודעה..

השאלה הזו נשאלה מליון פעם!

פורסם

אני חושב וולף הם רמה

פורסם

ברוך הבא לפורום. פעם הבאה תשתמש באופציית החיפוש לפני שאתה פותח ת'ראד חדש...

בקיצור:

DRAMEL (ככה קוראים לחברה) הוא נחשב להכי טוב (לי אין מושג למה... עם שלי לא הצלחתי לחתוך את המארז יותר מהר מס"מ בדקה) והוא גם הכי יקר, אל תקנה אותו אם אתה לא מודר רציני...

וולף או יונדאי- זולים, איכות סבירה, מתאימים למודרים מתחילים ולחובבים... לפי תגובות בפורום, הרוב מעדיפים את הוולף.

לי אישית יש דראמל ישן (מאוד) אין לי מושג איזה חברה, הסל"ד שלו לא גבוה כמו של הDRAMEL, אבל הוא חותך הרבה יותר טוב. אם הייתי יודע איזה חברה הוא, הייתי ממליץ לך עליו ;)

Dremel ::)

not dramel

פורסם

בקיצור זה תלוי:

אם זה לפרויקט שתיים - יונדאי או וולף

אם זה לרהבה פרוייקטים אז- דרמל מקורי

אני חושב שזה ממצה הכל

פורסם

ישנו הדיון הזה - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118435.0 - שקיים כבר בעת פתיחת הדיון הזה, את כל מה שרצית תוכל לקבל שם - הדיון הנוכחי ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים