פורסם 2005 באפריל 2520 שנים שלוםיש לי בעייה כבר כמה חודשיםהאימיול שלי פשוט כל הזמן מוריד בסביבות ה30אני מוריד הרבה קבצים ביחד ואני משתףניסיתי כמה סוגים של אימיול (ליון,להלה,אורז,והמקורי) עכשיו אני משתמש בזה של להלההיתי בנטויזין ועברתי לבזק בינלומי וכלום לא ישתנהאני משתמש בראוטר אלחוטי של D-LINK יש לי HIGH-ID ואני מוריד קבצים נפוצים עם הרבה מקורות ומתחבר לריזורבק 2מישהו יודע מה הבעיה או נפגש עם הבעיה הזו בעבר?אהה ואני על ADSL 1.5
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר אני רוצה להוסיף שאלה..אני משתמש באינטרנט בעיקר בשביל האימיוליש לכם אולי מושג מהי ספקית האינטרנט הכי טובה למטרה זו?
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים די לפתוח 10000 דיונים באותו נושא.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אילו צעדים אתה נוקט על מנת לשפר את הביצועים ????וגם, בשביל להוסיף שאלה, תלחץ על כפתור עריכה על הפוסט הקודם, במקום לעבור על חוקי הפורום.
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר בן אדם תרגע זה כולה פורום זה המטרה פה לבוא ולשאול שאלותואין לי מושג איזה צעדים אני צריך לנקוטכאילו פתחתי את הפורטים הדרושים וכל זה
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים לא, המטרה היא לא לשאול.. היא להפעיל את השכל ולחפש.. רשמתי בדיון שנפתח עם אותה בעיה לפני כמה ימים בדיוק מה צריך לעשות.. אם אתה לא רוצה לחפש, אף אחד לא יעזור לך..תחשוב מה היה קורה, אם כל @#%@ היה שואל שאלה שכבר נשאלה מיליון פעם.. הפורום היה נראה כמו לא יודע מה.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר לא יותר פשוט לתת לינק להודעה הזו במקום להתנהג כמו איזה נהג מונית עצבניגם אותם שואלים 100 פעם ביום איך מגיעים לסנטר והם עדיין עוניםאתה צריך להירגע קצת זה לא טוב לא לגוף ולא לנפשכולה שאלתי שאלה ותראה מה עשית מזה
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים IceBreak צודק,כבר נמאס פה לתת אותם תשובות אבל בדיוק אותם תשובות על בסיס יומי,הייתם מוצאים תשובה הרבה יותר מהר אם הייתם עושים חיפוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.