עבור לתוכן

מה דעתכם על מסך המבצע של אינטרנט זהב ?

Featured Replies

פורסם

אני טמבל?

קודם תקרא את מה שכתבת...

רגע, שאני אבין, הבחור שנעזר בך אמור לקרוא מחשבות ולנחש למה התכוונת?

זה לא חשוב מה אני יודע, או למה אתה התכוונת.

עובדה שהטעת מישהו שלא מבין בזה כלום (לצורך העניין) ומסרת לו מידע שגוי.

סה"כ תיקנתי אותך. אז במקום לקבל את הטעות, להתנצל ולתקן אותה, אתה קורא לי טמבל... יופי :yelclap:

(תחשוב לרגע אם היית שואל משהו על תורת הקוואנטים, והיית מקבל תשובה שגויה מאחד המשתמשים (למרות שברור לכל שאר משתמשי "פורום - תורת קוואנטים ומה שבינהם" למה הוא התכוון, אתה עדיין היית נשאר עם תשובה לא נכונה ביד!)

דוגמא יפה :], מסכים איתך :xyxthumbs:

פורסם

חברה יש רק דבר אחד שאתם לא מבינים.

ההתחייבות כאן היא אמנם מפחידה אבל מזוייפת, כל מה שאני מחוייב לו הוא מחיר המסך.

אם היום אני מחליט לקחת את המבצע ואחרי חודש להפסיק אותו הם ידרשו ממני סכום מסויים בעבור המסך (שאותו אני לא יודע במדיוק אבל ניתן לברר) מעבר לכך אין הם יכולים להחזיק אותי מחוייב להם בשום צורה, בטח שהם לא יכולים לאיים עלי עם קנסות במקרה של ביטול חוזה - הנ"ל לא חוקי.

אתה טועה. ההתחייבות אמיתית ותקפה.

בד"כ בחוזים האלה יש סעיפי יציאה, אבל הם כוללים קנסות לא נעימים בכלל.

אני לא הייתי נכנס לזה בכלל.

המבצעים האלה נועדים לפתות אנשים ולהפוך אותם ללקוחות בעל כורחם למשך תקופת זמן ארוכה.

פורסם

והנחה עלובה של 200 שקל.

עלובה היא לא. מה רצית? הנחה של 500 שקל? אולי בחינם...

200 שקל זה כסף.

החלט ניתן להשיג היום אינטרנט ב35 שקל ל1.5M, האם אתה רוצה לקנות מסך ב-24 תשלומים זה כבר דיון שלך ואם הוא מתאים לך הדגם הזה זה בכלל דיון שלך.

מחירי המסכים אני מאמין ירדו - אבל אם אתה צריך מסך עכשיו אתה צריך מסך עכשיו, ומחירי האינטרנט לדעתי ממש לא בכיוון של להמשיך לרדת - יותר נמוך מזה אין, אז אם כבר בכיוון של לעלות.

מה שכן, שנתיים זה הרבה זמן, תנסה לברר שם מה קורה אם בעוד 10 חודש נגיד אתה רוצה לשדרג את החבילה שלך לנגיד 3MB, מה התעריף של זה יהיה...

אהה כן, וזה אינטרנט זהב...

פורסם

וגם 12MS גם לא כזאת מציאה.. עדיף CRT ::)

כל מקרה יש כיום גם מסכי 8MS.. ואני לא חושב שאפשר להגיע 0MS כמו שיש בCRT..

פורסם
  • מחבר

סתם מתוך עניין ביקשתי לברר את הנושא של פרישה באמצע תקופת ההתחייבות...

להלן הסיפור :

חייגתי למספר החינם שלהם 1-800-200-300, ענה לי בחור בשם יוסי שנשמע נלהב למדי כאשר אמרתי לו שאני מתקשר בנוגע למסך ה LCD 17.

ביקשתי ממנו דבר נורא פשוט, לשלוח לי את תקנון המבצע באי-מייל, התשובה היתה שעקב "אבטחת מידע" (כפי שהוא הגדיר זאת) לא ניתן לשלוח את התקנון באימייל אלא רק בפקס ::) ??? ::)

מכיוון שאני לא מסתובב עם פקס נייד על הגב, וגם לא נלהב יתר על המידה בנוגע להרחבת ערוצי הספאם של חברות דרך {פקס/אימייל/SMS/טלפון בזק} שבדרך תמוה ימצא את דרכו אלי אחרי תקופת המתנה של 2-3 חודשים לערך, ביקשתי ממנו פרטים בע"פ בנוגע לאופי המבצע.

אז הגיע ההפתעה הגדולה ביותר, ואני מצטט

"הטריגר השיווקי של המבצע הוא מחיר המבצע שבו אתה קונה את המסך" ::)

כשביקשתי לברר האם ניתן לפרוש מהמבצע באמצע, נענתי תשובה מתחמקת (לפי שיקול דעתי), ואני שוב מצטט

"אתה קונה את המסך במחיר של 2136 ש"ח, אם לא תשתמש באינטרנט במשך תקופה זו זאת החלטה שלך"

כלומר במילים אחרות אתה תמשיך לשלם מחיר מופקע של 89 ש"ח במשך 24 חודשים על המסך, גם אם תבין במשך הזמן שדפקו אותך, אין לך אפשרות להתחרט...

התקנון (על סמך שיחה בע"פ עם נציגי המכירות) איננו כולל סעיפי יציאה.

לסיכום,

המלצה : לא לעשות עסקים עם אינטרנט זהב.

פורסם

המסך ניראה בסדר גמור האינטרנט עולה 31 שקל לחודש רק למשך כמה חודשים לא לכל הזמן אחרי זה המחיר הוא 60 שקל רק לאינטרנט אז ההנחה הרבה יותר גדולה ממה שאתם חושבים

פורסם
  • מחבר

המסך ניראה בסדר גמור האינטרנט עולה 31 שקל לחודש רק למשך כמה חודשים לא לכל הזמן אחרי זה המחיר הוא 60 שקל רק לאינטרנט אז ההנחה הרבה יותר גדולה ממה שאתם חושבים

89 * 24 = 2136

מחיר הכי זול למסך הנ"ל שניתן למצוא באינטרנט הוא 1500 ש"ח, לצורך הנושא בוא נניח שהחברה (אינטרנט זהב) קונה אותו במחיר של 1280 ש"ח ליחידה, מה שנובע כמובן מהסיבה שהם קונים בסיטונאות ומהספק ישירות, עובדה שעשויה להוזיל את המחיר בעוד כ 150-300 ש"ח (תלוי גם בשער הדולר עת החתימה על ההסכם וכו'...)

בקיצור 2136 - 1280 = 856

856 / 24 = 35.7 ש"ח לחודש על האינטרנט במהירות של 1.5 מגה.

אם אתה מוכן להתחייב למחיר הזה למשך שנתיים, כאשר ברור מאילו שבמשך השנה וחצי הקרובה שוק האינטרנט המהיר בישראל ישתדרג מבחינת המהירויות וביחס הפוך למחיר של החבילות אז בבקשה.

לפי דעתי זהו מבצע לא פייר כלפי הצרכן.

פורסם

צודק שנתיים זה מוגזם

פורסם

יש היום אינטרנט 1.5 של 012 ב 39 שקל בלי התחייבות. לדעתי ממש לא צריך יותר מזה. מה שכן, אם יש פה סטודנטים של האוניברסיטה העברית אז יש עוד הנחה של 10 ש"ח.

בקיצור, למה לקנות מסך ממוצע במחיר השוק, לשלם אותו הדבר על האינטרנט ולהתחייב לשנתיים?

פורסם

נכון אין שום סיבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים