עבור לתוכן

דרמל במבצע!!!!

Featured Replies

פורסם

הוולף נשרף מהר ולא יעזור כלום. איפה שאני עובד יש מישהו שמשתמש בו הרבה וכל פעם נשרף לו. הוא פשוט לא בנוי לעבודות רציניות.

פורסם

אז מה לקנות יונדאי??

מה אני יכול לקנות שלא ישרף אחרי פרוייקט אחד אבל לא יקר???

פורסם
הוולף נשרפים כמו גפרורים. פשוט ככה.

קודם כל יש אחריות שנתיים, לפחות על שלי יש .

ואני קניתי את ה WOLF ב 99 שח והוא משרת אותי כמעט שנה בלי העין הרע.

אתה מוזמן להכנס ליומני פרויקטים בעמוד השני וליראות את המודינג שעשיתי איתו, אחלה מכשיר ובאמת שווה כל שקל.

פורסם

אבל כדאי אם אתה עושה 6 פרוייקטים בשנה כי אם תקנה וולף תצטרך לקנות שתיים שלוש ואני משאיר לך את החשבון

ופעם ראית משהו שעשה יותר מ6 פרויקטים בשנה?

פורסם

לי יש גם וולף, וגם דרמל, זה די שימושי לפעמים.., שעובדים הרבה, מחברים את שניהם, עובדים עם אחד, וכשהוא מתחמם עוברים לשני..

זה ממש מזכיר לי משום מה את הסמילי הזה: :itschy:

וגם לפעמים אני עובד רק עם הוולף, הוא דווקא לא עושה בעיות.

פורסם

ופעם ראית משהו שעשה יותר מ6 פרויקטים בשנה?

כן שלושה אנשים מהמעגל שלי

פורסם

הוולף והיונדאי הם אותו מכשיר שמיוצר באותו מפעל ומשווק תחת שמות אחרים - אין הבדל בכלל בין המכשירים!

זה כמו לשאול "הסטרטאק של מי יותר טוב - של סלקום או אורנג'?"

לעניין הנשרף/לא נשרף...

יש כמה דיונים עתיקים יותר על הנושא בפורום - אתם מוזמנים לבצע חיפוש למילים "יונדאי" "וולף" "דרמל" ותמצאו אותם - בכמה מהם מתוארות חוויות של חברי פורום כמו לדוגמה Master Nargila, אחד ממנהלי הפורום לשעבר, לו נשרף אחד מהמכשירים האלה.

הפואנטה היא שמדובר כאן באיכויות שונות - וההבדל בין המכשיר של חברת "דרמל" לזה המשווק תחת המותגים "וולף" ו"יונדאי" הוא עצום ולא רק במכיר, אלא גם ברכיבים הפנימיים ובמעגלים השולטים על כל העסק.

הבחירה איזה מהמכשירים לקנות תלויה בכמה גורמים והראשון שבהם (לדעתי) הוא כמות השימוש המתוכננת - אם היא גדולה, אין ספק שעדיף מוצר הבנוי באיכות גבוהה יותר וזה נכון לכל סוג של כלי עבודה...

שאר הפרמטרים הם גם תקציב, זמינות, צורך מיידי, תאימות ועוד...

פורסם

נו מה שאמרתי

פורסם

אם אתה הולך להשתמש הרבה עם הדרמל תקנה את המקורי

אם פעם ב... תקנה ת וולף לי יש אותו הבעיה שלו רק שהוא מתחמם מהר! ;)

פורסם

הדרמל של וולף מגיע עם יותר חלקים מהדרמל של יונדאי (מבחינת ציוד למודינג, ראשי חיתוך וכו',לא דברים שלעולם לא אשתמש בהם)?

כי אם כן אני אקנה את הוולף אבל אם לא...

פורסם

לכל מי שהחליט שיספיק לו הוולף/יונדאי- בשבוע הקרוב הסט של וולף במזוודה עם 95 חלקים וציר גמיש יימכר ב-130.

למי שהחליט שהוולף יספיק לו זה כבר מחיר סביר ביותר, רק למהר לפני שיגמר :P.

תתחדשו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים