פורסם 2005 באפריל 2520 שנים קניתי היום מקלט (את הלד שקולט את השידור מהשלט) עכשיו הוא ניראה שונה מבתמונה שבמדריך ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזורלי לגלות מה כל רגל עושהצרפתי תמונות, הן לא כל כך ברורות אבל אני מקווה שהן עוזרות איך שהוא...מה שכתוב מממממש בקטן על המקלט זה313 19TK 2838ממש תודה למי שיכול לעזור[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 ד"א, מאיפה קנית? וכמה עלה?
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר קניתי את זה בחנות אלקטרוניקה בשדרות הר ציון בת"א, ליד התחנה המרכזית... עלה 5 שקלים.את התמונה הזאת אני מכיר, אבל כתוב במדריך שסידור הרגלים יכול להיות שונה במקלטים שונים, אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הרכיב, השתמש בו פעם או יודע איפה אפשר למצוא נתונים עליו...
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים אני לא מכיר את הרכיב הזה וגם לא מצאתי עליו שום נתונים באינטרנט, ולכן יכול להיות אחד משני מקרים: או שהוא מתאים או לא.ההצעה שלי: תחזור לחנות תשאל אותם בדיוק את הדגם והיצרן של המקלט ותשאל אותם לשימוש שלו. תבדוק שהוא מתאים לשלטים של טלויזיות/וידאו בתדר 38-40HZ.הצעה אחרת: צלצל לאריהב ותזמין את החלק שהזמנתי לבניית המדריך. הוא לא רכיב יקר. המק"ט כתוב במדריך.בהצלחה, נדב
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים אז פשוט תנסה להרכיב את המקלט.. מקסימום, 5 שקל......הרי בסך הכל יש לך יש לך פחות או יותר 2/3 אופציות..
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר שאלתי בחנות, הוא לא ידע את התפקיד של כל רגל, סיפרתי לו בשביל מה זה והוא אמר שהוא חושב שזה מתאים...אני אנסה לבנות את זה לפי הסכמה במדריך ונקווה שזה יעבור.....כמה עלה הרכיב באריהב??
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים תנסה...ואם זה לא יפעל תנסה לשנות את המיקום של הרגליים..מקסימום הלך 5 שקל לא נורא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.