עבור לתוכן

קניתי Oakley ! (יש תמונות)

Featured Replies

פורסם

יפות.

היו בעוד צבעים

?

אני לא מזמין רק לדעת.

• תגובות 40
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש יפות!

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

למי אתה פונה?

פורסם

יפות תתחדש

פורסם

זה לא נכון להגיד שהמחיר ההתחלתי של אוקלי הוא 1000 ש"ח ... את שלי קניתי ב600 והיו שם גם יותר זולים (חנות היבואן)

פורסם

לאמא שלי יש זוג אוקלי וכבר כמה פעמים היא הצליחה לשבור את הידיות (או יותר נכון להגיד את הציר) וכל פעם לקחו משהו כמו 200-300 שקל לזוג ידיות חדש (לא רצו אפילו למכור לנו רק ידית אחת).

יש לי כמה זוגות אוקלי (משהו כמו 4) מפלסטיק וממתכת ובהחלט יש איכות.

1000 שקל זה פחות או יותר מחיר התחלתי לאוקלי בארץ.

שמע, כנראה שמישהו שם עובד עלייך, כי את המסגרת הם בהחלט מחליפים בחינם...

אגב, הדגמים הבסיסיים (Minute ושות') שעולים בחו"ל 99$ עולים גם פה בארץ באיזור ה-500 ש"ח.

פורסם

קניתי חלב תנובה

3% שומן!!!

עכשיו ברצינות, יש דגמים הרבה יותר יפים

כולנו שמחים בשמחתך, אבל לדעתי של טרה יותר טעים.

ועכשיו ברצינות, איך אתה יכול לקבוע מה יותר יפה ?

פתח מילון, חפש את המילה סובייקטיבי, ותגיד לי מה מצאת

בהצלחה  :xyxthumbs:

אגב, לכל אותם ילדונים שלא מבינים למה שמישהו יוציא אלפייה על משקפיים, איך אומרים ? שתגדלו תבינו.

פורסם

הוא סתם חירטת 1000 שקל בישביל ההרגשה הטובה שלו

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון להגיד שהמחיר ההתחלתי של אוקלי הוא 1000 ש"ח ... את שלי קניתי ב600 והיו שם גם יותר זולים (חנות היבואן)

600 שקל זה למשקפיים מפלסטיק, ללא עדשות polarized, מחיר התחלתי לWIRE זה 900 שקל.

היה גם בצבע שחור וכחול, וכל הצבעים האלה גם בעדשות polarized ב1305 שקל.

טוב אני קניתי את שלי בחול הן של POLICE או משו כזה יפות בטרוף 600 שקל תוצרת איטליה

כל הVerssace, D&G, Armani, Police,YVL, Polo RL ודומיהם לרוב זה סתם "אופנטי" והאופטיקה היא דיי בינונית, כך גם האיכות בניה.

אגב, האוקלי מיוצרות בארצות הברית.

משקפיים נופלות הרבה? קנה טיטניום

זה עמיד לאללה. אני לא יכול להסביר אפילו עד כמה מזל שהמשקפיים עשויות מזה

פעם אחת בזמן נהיגה שמתי את המקפיים במושב של הנוסע, אמא נכנסה לאוטו והתיישבה עליהם לכמה דקות (לא שמתי לב בכלל וברח לי..)

לא קרה כלום

פעם נוספת המשקפיים היו על ספסל ואני ישבתי מעליו (בכיתה, ישבתי על השלחן ועל הכסא הן היו מונחות) ובעטתי בהן לרצפה,

ושוב, ללא שום פגע.

לא נראה לי שאם זה היה משקפיים מפלסטיק הן היו שורדות....

יש להם אחיזה טובה, ואפשר לרוץ\לרכוב על אופניים איתם בביטחה, חוץ מזה ניראה לי שלxmetal יש עמידות יותר טובה מעדשות הwire titanium.

ובחנות(באופטיקנה. אחרי זה הייתי נורא זהיר) הפלתי בטעות איזה דגם של WIRE מגובה של מטר וחצי ולא קרה כלום.

פורסם

אני עד שהייתי צריך משקפיי ראייה הייתי מסתובב רק עם אוקלי ( 2 זוג קניתי .....אחד אחרי השני ....) ואלו המשקפיים היחידות בינתיים שעזרו לי עם הבעיה שקיימת לי עם הסינוור ( בעלי העיניים הכחולות כאן מבינים אותי ..... )

אני שוקל עכשיו לקנות משקף של רודי פרוג'קט עם הקליפ האופטי .....

ד"א למישהו יא כאן רודי עם הקליפ ??

פורסם

כולנו שמחים בשמחתך, אבל לדעתי של טרה יותר טעים.

ועכשיו ברצינות, איך אתה יכול לקבוע מה יותר יפה ?

פתח מילון, חפש את המילה סובייקטיבי, ותגיד לי מה מצאת

בהצלחה  :xyxthumbs:

אגב, לכל אותם ילדונים שלא מבינים למה שמישהו יוציא אלפייה על משקפיים, איך אומרים ? שתגדלו תבינו.

yoW גם אני חושב ככה ! חלב טרה שולט ! אני מנסה לשכנע את המשפחה שלי שתקנה טרה אבל הם כל הזמן קונים את הסיליקון הזה של תנובה :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים