פורסם 2005 במאי 820 שנים ודרך אגב, אל תתבייש. לקחתי את שניהם לקופה, פתחתי את שתי האריזות ובדקתי. שלא יעשו לך פרצופים טוב מאוד כמו ישראלי אמיתי חחח. אני אישית לא מכיר את סייטק אבל בלוג'יטק שיחקתי והתרשמתי ממנו ממש אבל ממש לטובה הוא פשוט אחד לאחד כמו השלט של ה PS2 וזה בעיקרון מאוד נוח. למרות שלפי דעתי הGAMEPAD הכי נוח זה של XBOX.
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר טוב מאוד כמו ישראלי אמיתי חחח. כמו באמריקה. למה צריך לקנות חתול בשק? דרך אגב יש לסאיטק כפתור SHIFT איתו אפשר לתכנת עוד כפתורים. יכול להיות ש-PES4 העילאי? רק בשבילו אני שוקל לשדרג את ה-MS SideWinder Game Pad שלי. הוא הודיע לי הבוקר שזו הפעם הראשונה שהוא מצליח לשחק FIFA כמו בן אדם בגלל האנלוג. הבן אדם ב HIGH
פורסם 2005 במאי 920 שנים ואיך הרטט שלו? איכותי כמו ב PS2 וב XBOX? (אני חייב להודות שה רטט ב PS@ כאילו יותר אמיתי מאשר ב XBOX)
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר מהמעט שבדקתי נראה בסדר, אבל כמו שאמרתי אני לא ממש גיימר אז עדיף שתשאל את DOGMA.
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר כן, אחרי ה AXP2500, גיגה זכרון, 9600XT, וה F900P, ובהתחשב בעובדה שהוא בן 6.5 זו אחלה מתנה
פורסם 2005 במאי 920 שנים אני משאר שזה אחיין או אח כי רק קרובי משפחה כאלו אפשר לפנק כל כך (זה מה שאני עושה) ושיהיה להם לבריאות.
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר כן. אבל זה מה שנקרא חינוך קצפת הוא כבר מתחיל להתלונן על ה 9600XT. בגיל 8 יבקש 2X7850ULTRA ב SLI עם OPETRON מרובע ליבות האמת שאני די בשוק מהמשחקים שהוא משחק בגיל 6.5. מה שחסר לו זה רק HL2 ו FAR CRY. בינתיים הוא עסוק ב PRINCE האחרונים, FIFA2005, צבי הנינגה למיניהם ודומיהם. הגיימפאד היה בגלל FIFA בעיקר.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים אגב היום יש כבר בארץ את הגיים פד האלחוטי הרוטט של לוג'יטק ,לא מכיר אותו אישית אבל יש לי הרבה מוצרים של לוג'יטק וגם אלחוטיים והם מעולים ,לי יש אגב את הגיים פד הרגיל של לוג'יטק הלא רוטט אבל עם שני הסטיקים והוא טוב, אבל מי שרוצה להשקיע זו נראית אפשרות טובה.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים יש לי את הגיים פד האלחוטי הרוטט של לוג'יטקקניתי אותו לפני כמה שנים בלמיר היה להם מבצע ב-170 ש"חהם הוציאו עכשיו מודל חדש שלוהוא עובד בסדר אבל קצת חסר שימוש
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים אחי קניתי שבוע שעבר את הלוג'יטק הרגיל לא רוטט לא אלחוטי לא כלום אבל הוא אחלה וחוץ מזה אני משחק פיפא ואני לא צריך רטט, למכוניות יש לי הגה מזה חיה של מיקרוסופט גם רוטט גם הכל. עלה לי 200 הגיים פד והוא מומלץ על ידיי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.