עבור לתוכן

המלצה ל GAME PAD

Featured Replies

פורסם

ודרך אגב, אל תתבייש. לקחתי את שניהם לקופה, פתחתי את שתי האריזות ובדקתי. שלא יעשו לך פרצופים  :)

טוב מאוד כמו ישראלי אמיתי :) חחח.

אני אישית לא מכיר את סייטק אבל בלוג'יטק שיחקתי והתרשמתי ממנו ממש אבל ממש לטובה הוא פשוט אחד לאחד כמו השלט של ה PS2 וזה בעיקרון מאוד נוח.

למרות שלפי דעתי הGAMEPAD הכי נוח זה של XBOX.

פורסם
  • מחבר

טוב מאוד כמו ישראלי אמיתי :) חחח.

כמו באמריקה. למה צריך לקנות חתול בשק? דרך אגב יש לסאיטק כפתור SHIFT איתו אפשר לתכנת עוד כפתורים.

יכול להיות ש-PES4 העילאי? רק בשבילו אני שוקל לשדרג את ה-MS SideWinder Game Pad שלי.

הוא הודיע לי הבוקר שזו הפעם הראשונה שהוא מצליח לשחק FIFA כמו בן אדם בגלל האנלוג. הבן אדם ב HIGH :smile1:

פורסם

ואיך הרטט שלו? איכותי כמו ב PS2 וב XBOX? (אני חייב להודות שה רטט ב PS@ כאילו יותר אמיתי מאשר ב XBOX)

פורסם
  • מחבר

מהמעט שבדקתי נראה בסדר, אבל כמו שאמרתי אני לא ממש גיימר אז עדיף שתשאל את DOGMA.

פורסם

אז למי הGAMEPAD (אם פספסתי ואמרתה את זה כבר את סורי)

פורסם

כנראה הוא קנה לאחיו...

פורסם
  • מחבר

אז למי הGAMEPAD (אם פספסתי ואמרתה את זה כבר את סורי)

קרוב משפחה :)

פורסם

אחלה מתנה לגיימר :)

פורסם
  • מחבר

כן, אחרי ה AXP2500, גיגה זכרון, 9600XT, וה F900P, ובהתחשב בעובדה שהוא בן 6.5 זו אחלה מתנה :smile1:

פורסם

אני משאר שזה אחיין או אח כי רק קרובי משפחה כאלו אפשר לפנק כל כך (זה מה שאני עושה) :) ושיהיה להם לבריאות.

פורסם
  • מחבר

כן. אבל זה מה שנקרא חינוך קצפת :smile1: הוא כבר מתחיל להתלונן על ה 9600XT. בגיל 8 יבקש 2X7850ULTRA ב SLI עם OPETRON מרובע ליבות :lol:

האמת שאני די בשוק מהמשחקים שהוא משחק בגיל 6.5. מה שחסר לו זה רק HL2 ו FAR CRY.

בינתיים הוא עסוק ב PRINCE האחרונים, FIFA2005, צבי הנינגה למיניהם ודומיהם. הגיימפאד היה בגלל FIFA בעיקר.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אגב היום יש כבר בארץ את הגיים פד האלחוטי הרוטט של לוג'יטק ,לא מכיר אותו אישית אבל יש לי הרבה מוצרים של לוג'יטק וגם אלחוטיים והם מעולים ,לי יש אגב את הגיים פד הרגיל של לוג'יטק הלא רוטט אבל עם שני הסטיקים והוא טוב, אבל מי שרוצה להשקיע זו נראית אפשרות טובה.

פורסם

חבל רק שהם יקרים בצורה מחרידה 395 שקל לאלחוטי הרוטט כ 25 ~ דולר בארה"ב

פורסם

יש לי את הגיים פד האלחוטי הרוטט של לוג'יטק

קניתי אותו לפני כמה שנים בלמיר היה להם מבצע ב-170 ש"ח

הם הוציאו עכשיו מודל חדש שלו

הוא עובד בסדר אבל קצת חסר שימוש

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחי קניתי שבוע שעבר את הלוג'יטק הרגיל לא רוטט לא אלחוטי לא כלום אבל הוא אחלה וחוץ מזה אני משחק פיפא ואני לא צריך רטט, למכוניות יש לי הגה מזה חיה של מיקרוסופט גם רוטט גם הכל.

עלה לי 200 הגיים פד והוא מומלץ על ידיי! :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים