עבור לתוכן

מה זה תקן THX?

Featured Replies

פורסם

על פי מה שהבנתי ההבדל העיקרי בין ALTEC LANSING ADA- 880W ל ADA 890 שADA- 880W לא תומכת בתקן זה ואילו 890 כן

מה פרוש הדבר?

פורסם

התקן סאונד חדש ואיכותי. תאמין לי ההבדל הקטן הזה שווה את זה.

רק חבל ש-EIM לא מתכננים להביא את ה-890 לארץ :-\

פורסם

זה לא תקן זה אומר שהמערכת נבדקה במעבדות lucas arts ואשרה עלידיהם בד"כ רק המערכות והציוד הטוב והאיכותי ביותר עובר

ובסרטים אופטימיזציית THX זה התאמה לעבודה עם הציוד המובחר ברמה הגבוהה ביותר

פורסם

זה כן תקן, זהו תקן שמתקבל וניתן למוצרי אודיו שוים אשר עומדים בכל מבחני האיכות המחמירים של אוךפני LucasArts.

יוצר מלחמת הכוכבים אשר הגה את התקן לשירות סדרת סרטיו החדשים.

תקן זה מבטיח נגד עיוותית ושינויים במצבים הקיצוניים ביותר שניתן להביא את המערכת סאונד.

והוא כלל לא חדש.

נ.ב, ה-890 נמצאות כבר 5 חודש בארץ.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי ש ADA890 עולה כמעט ב1000 שח יותר בגלל שהיא בעלת תקן איכות??? (על פי מה שהבנתי שאר ההבדלים הם די זניחים)

כמה זה חשוב תקן זה? זה באמת אומר שהרמקולים ממש טובים או שאתה פשוט משלם כסף על זה שיש למערכת תקן

פורסם

אתה רוצה להגיד לי ש ADA890 עולה כמעט ב1000 שח יותר בגלל שהיא בעלת תקן איכות??? (על פי מה שהבנתי שאר ההבדלים הם די זניחים)

כמה זה חשוב תקן זה? זה באמת אומר שהרמקולים ממש טובים או שאתה פשוט משלם כסף על זה שיש למערכת תקן

כן האלפיה הנוספת היא על תקן איכות. עד כמה התקן איכות הזה שווה? זה כבר תלוי בשמיעה שלך וכמה אתה מוכן להשקיע בסאונד איכותי. לדעתי ההבדלים באיכות בכלל בין אלטק לחברות אחרות הוא גדול למדי, בהשוואה בין ה ATP3 והרמקולים המקבילים של קריאייטיב תראה את ההבדלים בקלות. לדעתי, ממילא כל הרמקולים של אלטק איכותיים, אז לא צריך להוסיף את האלפיה הנוספת בשביל THX

פורסם

זה לא רק בשביל התקן

יש עוד דברים נוספים שהתווספו לדגם הזה מה880 ולדעתי גם עוצמה מוגברת

פורסם
  • מחבר

כן זה נכון העוצמה של 890 באמת קצת יותר גדולה אבל חוץ מזה יש עוד משהו?

פורסם

ממש לא הרבה

פורסם

תוסיף עיצוב חדש, תוסיף 4.1, תוסיף מסך LCD חדש, וכמובן העוצמה המדוברת.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין ש ADA890 כן תומכת ב 4.1 כמה זה חשוב? הבנתי שהחשיבות של הדבר באה לידי ביטוי רק במשחקים

פורסם

בעיקרון הבנת נכון.

פורסם

איזה גדול זה לא ידעתי..... אז זאת מערכת דיי מושלמת.

איפה משנים ל4.1 בדרייברים?

פורסם

ללא דרייברים אלא ע"י מעבד למצב הרצוי בעזרת לחצן Mode על הרמקול הכולל את כפתורי השליטה.

פורסם

התקן סאונד חדש ואיכותי. תאמין לי ההבדל הקטן הזה שווה את זה.

רק חבל ש-EIM לא מתכננים להביא את ה-890 לארץ :-\

אתר 1

אתר 2

אתר 3

אתר 4

אתר 5

אני חושב שהם דיי בארץ.... ::)

;D ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים