עבור לתוכן

צריך עזרה בנושא בניית מיקרופון usb

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם פורום נחמד!!

רציתי עזרה קטנה, מקווה שתוכלו לעזור לי...

קניתי מערכת רמקולם למחשב (5.1 של קריאטיב).

עכשיו, הבעיה היא שיש לי כרטיס קול מובנה במחשב ועל מנת לשמוע את מלוא האוצמה ואת מס' הרמקולים המרובה אני חייב לחבר

את המערכת לשלושת החורים בכרטיס הקול המובנה, מה שיוצר מצב שלא נשאר לי חור למיקרופון  :-\ (ואני משתמש הרבההה במיקרופון, כמו כל הגיימרים למינהם...) אז קניתי מצלמת אינטרנט usb למחשב בעלת מיקרופון מובנה.היא פועלת והכל.. אך הבעיה היא ששומעים אותי דיי חלוד ולא נקי כמו המיקרופון הרגיל. אז אני פשוט שואל אם ניתן לקחת את המיקרוםון הרגיל ולחבר את הכבל שלו לכבל usb ולחבר כמה נגדים או קבלים בדרך(אני לא מבין בזה, מקווה שתעזרו לי) ופשוט לחבר למחשב ואני אוכל להשתמש בזה?

אם כן בבקשה תעזרו לי אני ממש זקוק לזה אשמח מאד לעזרתכם.

תודה רבה, מור!

פורסם

תהיה בטוח שאין לך כל מה שאתה צריך בשביל זה. יש שם איזה DAC - ממיר אות אנלוגי לדיגיטלי.

פורסם
  • מחבר

תהיה בטוח שאין לך כל מה שאתה צריך בשביל זה. יש שם איזה DAC - ממיר אות אנלוגי לדיגיטלי.

אמרתי שאני חושב :< ...

טוב אז אני מבין שחבל על המאמץ?

פורסם

אפשר אולי לנסות להחליף את המיקרופון במיקרופון הפנימי

פורסם

או להכין לו חוט מאריך.

פורסם
  • מחבר

אפשר אולי לנסות להחליף את המיקרופון במיקרופון הפנימי

חשבתי על זה אבל.. אני צריך לחקות עד שהמצלמה תילך לעולמה..

פורסם

לקנות מפצל ליציאה של המיקרופון לא תפתור את הבעיה??

פורסם

לקנות מפצל ליציאה של המיקרופון לא תפתור את הבעיה??

לא זה לא יעזור מכיוון שמדובר ב-2 אותות שונים לחלוטים באותה יציאה ויש ג'מפר שבורר בינהם.

פורסם

לא הבנתי בכלל, למה שרמקולים יתחברון לline-in (קלט)..

פורסם

לכל כ.קול סטנדרטי (גם ON-BOARD) יש 3 יציאות/כניסות:

1. LINE OUT (יציאה לרמקולים/מגבר)

2. LINE IN (כניסה של אות סטריאופוני)

3. MIC IN (כניסה יעודית למיקרופון)

בלוחות האם מסויימים (בעיקר הזולים שבהם) רצו לשלב כ.קול מובנה בעל 5.1 רמקולים, עכשיו מי שרוצה לחבר מערכת בתצורת 5.1 (כלומר 6 רמקולים) חייב 3 יציאות (2 רמקולים ליציאה), יצרני לוחות האם רצו לחסוך בחיבורים והגו רעיון: מי שרוצה לחבר את המערכת שלו בתצורת 5.1 רמקולים יצטרך להזיז ג'מפר וזה יהפוך את ה-LINE IN ואת ה-MIC IN ליציאות החסרות (כלומר יבטל את האפשרות להשתמש במיקרופון או ב-LINE IN כשהמערכת מחוברת בתצורת 5.1).

מבחינתם של יצרני לוח האם הם חסכו בהוצאות וכאב ראש, אבל כמובן שאת כאב הראש הם העבירו למשתמשים בלוחות האם האלה...  8)

יש מבין?

פורסם

לבנות מיקרופון USB יהיה קשה מאוד!!

הפתרון הכי זול ונורמלי.. זה להביא עוד כרטיס קול...PCI ולחבר רק את המיקרופון לשם... אפשר כרטיס זול וחסית והמיקרופונים לא יקרים...

או להביא כבר כרטיס קול חזק.. כולל יציאות !!נורמליות! ל5.1 ולמיקרופון.. ולסגור עניין

פורסם

לכל כ.קול סטנדרטי (גם ON-BOARD) יש 3 יציאות/כניסות:

1. LINE OUT (יציאה לרמקולים/מגבר)

2. LINE IN (כניסה של אות סטריאופוני)

3. MIC IN (כניסה יעודית למיקרופון)

בלוחות האם מסויימים (בעיקר הזולים שבהם) רצו לשלב כ.קול מובנה בעל 5.1 רמקולים, עכשיו מי שרוצה לחבר מערכת בתצורת 5.1 (כלומר 6 רמקולים) חייב 3 יציאות (2 רמקולים ליציאה), יצרני לוחות האם רצו לחסוך בחיבורים והגו רעיון: מי שרוצה לחבר את המערכת שלו בתצורת 5.1 רמקולים יצטרך להזיז ג'מפר וזה יהפוך את ה-LINE IN ואת ה-MIC IN ליציאות החסרות (כלומר יבטל את האפשרות להשתמש במיקרופון או ב-LINE IN כשהמערכת מחוברת בתצורת 5.1).

מבחינתם של יצרני לוח האם הם חסכו בהוצאות וכאב ראש, אבל כמובן שאת כאב הראש הם העבירו למשתמשים בלוחות האם האלה... 8)

יש מבין?

הכל יותר ברור עכשיו.. תודה :-*

פורסם
  • מחבר

לבנות מיקרופון USB יהיה קשה מאוד!!

הפתרון הכי זול ונורמלי.. זה להביא עוד כרטיס קול...PCI ולחבר רק את המיקרופון לשם... אפשר כרטיס זול וחסית והמיקרופונים לא יקרים...

או להביא כבר כרטיס קול חזק.. כולל יציאות !!נורמליות! ל5.1  ולמיקרופון.. ולסגור עניין

אמרו לי שלא משתלם לי לקנות כרטיס קול זול כי יהיה קשה להגיעה עם כרטיס קול זול לרמה של הכרטיס קול המובנה בלוח(soundmax של asus p4s800d).

ובגלל זה קניתי את המצלמה בעלת המיקרופון והחיבור usb.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים