פורסם 2005 באפריל 2420 שנים http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=599454החלק המפחיד הוא-המשחק דורש בדרישות מומלצות כרטיס מסך עם 128MB זיכרון...בהחלט אפשר להבין לאיזה רמת חדות הטקסטורות של המשחק יגיעו
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים היום כבר נכנס ה-128MB לסטנדרט אז לא בדיוק בעיה ... וואי המשחק הולך לגרוף כסף!
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר עדיף על המחשבהDRAW DISTANCE גם בגירסאת המחשב וגם בגירסאת הXBOX יהיה גבוה בהרבה מגירסאת הPS2
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים יש למישהו מושג למה הוא דורש כונן DVD? איפה אתה חיי??.... כבר בקושי יוצאים משחקים שלא דורשים די ויד י?... הרבה זמן שלא ראיתי משחק טוב על דיסק אחד...
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים זה גרוע שאין גרסת דיסקים...עכשיו נצטרך לקנות כונן DVD... אם אני קונה צורב DVD, אז זה משמש ככונן גם???
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים זה גרוע שאין גרסת דיסקים... עכשיו נצטרך לקנות כונן DVD... אם אני קונה צורב DVD, אז זה משמש ככונן גם??? מן הסתם...
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים למי שלא קנה עדיין DVD חיי בתקופת האבן ב P3 שלי היה דיוידי.. לא נכון אני לא קניתי....... קיבלתי מתנה מלאומי........
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים עדיף על המחשבהDRAW DISTANCE גם בגירסאת המחשב וגם בגירסאת הXBOX יהיה גבוה בהרבה מגירסאת הPS2בGTA VC הDraw Distance היה על הפנים, שהייתי נוסע מהר לא הספקתי להתחמק ממכוניות בכביש שהופיעו מאוחר מדיי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.