עבור לתוכן

בעיה בcontrol catalyst center

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להפעיל את הפילטרים ואני לא מצליח להכנס לccc , אני לוחץ על הסמל של הccc ולא קורא כלום.

יש אולי עוד דרך להפעיל את הפילטרים ודרך אגב יש לי radeon 9600xt.

פורסם

לא משנה איזה כרטיס, זה קורה זה מעין באג כזה נסה להתקין שוב..

פורסם

אממ בעיה מוזרה בכל מקרה אני אף פעם לא מתקין את הCCC סתם תופס מקום בזיכרון...יש את כל האפשריות במאפיינים של הדריוור של כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

יש את כל האפשריות במאפיינים של הדריוור של כרטיס המסך.

אתה מתכוון לזה שנמצא בקליק ימני מאפיינים הגדרות מתקדם אם כן אז גם שם לא מופיע לי החלון של הדריוור מופיע לי רק כללי, מתאם , צג ,פתרון בעיות וניהול צבעים

פורסם

מוזר כי יש שם את כל האפשריות גם כלא מתקינים CCC

פורסם

מותקן אצלך Net FrameWork?

פורסם

ואללה, זה חובה להפעלת ה-CCC

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה זה אז כנראה שלא מותקן אצלי, אתה יכול להגיד לי מאיפה אפשר להוריד אותו.

פורסם

בהורדת תוכנות בHWZONE כתוב למטה שימוש ב CCC חייב NET FRAMEWORK כתוב למטה להורדה של זה

.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה  :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

התקנתי עכשיו את הframework וזה עדיין לא עובד :(

פורסם

אתה מתכוון לזה שנמצא בקליק ימני מאפיינים הגדרות מתקדם אם כן אז גם שם לא מופיע לי החלון של הדריוור מופיע לי רק כללי, מתאם , צג ,פתרון בעיות וניהול צבעים

אוי נו באמת למה אתם סתם מטעים אותו???

בחור תקשיב,נעשה לך סדר: - אמרו לך שלמה להתקין CCC כי בלעדיו כל ההגדרות מופיעות בדרייברים....

אצלך מותקן CCC - ולכן כל ההגדרות האלה נמצאות בו... (ולא בדרייברים, לכן אתה לא רואה אותם שם...) ....

אני גם ממליץ לך להעיף קיבינימט את הCCC הזה (אני פעם ראשונה עובד איתו ונראה לי שבקרוב מאוד הוא עף לי מהמערכת) , פשוט תתקין דרייברים חדשים ללא CCC (ואז....... כל ההגדרות יופיעו לך בדרייברים עצמם בADVANCED)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים